Figom,benim duygularım senide depreştirdiyse doğru kararlar almanı isterim..İyi düşün canım benim.. Haksızmıyım..? Sana gerçek dostlarınla huzur dolu günler diliyorum a.s.Son zamanlarda çok gözden geçirdim dostlarımı özellikle birini... çok sevdiğim dostumu...bir kaç aydır O' nun yüzünden çok ağladım bana bişey yapmadı ama beni çok yalnız bıraktı neden olduğunu bilmiyorum ama onsuz yaşıyorum nerdeyse aylardır ben yanına uğrayınca muhabbette bir problem yok ama uğramayınca seste yokbekliyorum 3 hafta oldu aramadım oda aramadı ...10 nisan doğum günü ,o kadar üzdü ki beni yanına gitmeyeceğim telefonla kutlayacağım ve hediye almayacağım mecbur kalmasın diye :)
Ben arıyorum diye aramasın benim dostum, ben onun yanındayım diye benim yanımda olmasın, istediği için sevdiği için huzur bulduğu için yanımda olsun istiyorum... çok şey mi istiyorum
Canım yeşilim canım dostum beni duygulandırdın dostumla ilgili yüreğimde kanama varken yazını okumak bana seninle birlikte huzur getirdi..Dostum yeşilim seni seviyorum ...
Ben mutlu olunca, o da mutlu oluyor mu gerçekten?
Bu sorunun cevabı evet ise; bence gerçek dosttur karşımdaki..
Dost üniforması giymiş, o kadar çok insan var ki çevrede..Bazen onları tanımamız acı tecrübeler sonucunda oluyor..
Deneme...Bence deneyin karşınızdakini bir şekilde,eğer şüpheniz varsa karşınızdakinden..Gerek duyduğumda başvurduğum ve olumlu_olumsuz beklediğim cevabını aldığım bir yöntemdir bu.
Gerçek dostlarımı seviyorum.Sayıları fazla olmasa da..
Hep derim ya; şükürler olsun ki hiç bir dostumdan kazık yemedim şu yaşıma kadar.
Yıllarımız beraber geçti dilerim ki ömrümüzün sonuna kadar da sürer..
Dostluk sadece aynı fikirde olmak değil,birbirini anlamaya çalışmaktır derim ben her zaman..:1hug:
Dost seçilir,sayısı önemli değildir ..Çok gençken:):) Bilinmez kim arkadaş ,kim dost..Zaten sınamak bile bilinmez ..Yıllar geçip dost sandıklarımız acıtınca yürekleri,okur hatırlarsınız bu yazdıklarımı..
Sevgiyle kalın gerçek dostları gerçekten bulmanız dileği ile
Tüm yorumlara teşekkürler... İyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?