- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
-
Mesaj atma. Bi süre fotoğraflarını beğen. Onda da varsa bişeyler mesaj atar sana. Şimdi sen mesaj atsan kendilerini bişey sanıp triplere giriyolar
Nereden tanıyorsun
Birde şu taktik işe yarar: gece 1 gibi falan (gece olması önemli) eski fotolarından birini beğen o sabah görsün.
Buna karşılık msj yazarsa veya oda foto beğenirse bu iş tamamdır ama tepkisiz kaldıysa yapcak birşey yok
Nereden tanıyorsun
Birde şu taktik işe yarar: gece 1 gibi falan (gece olması önemli) eski fotolarından birini beğen o sabah görsün.
Buna karşılık msj yazarsa veya oda foto beğenirse bu iş tamamdır ama tepkisiz kaldıysa yapcak birşey yok
Ahahaha naber fıstık yazmayacaksın yaGüzel ama riskli bi taktik. Çabuk kaybetmek istemem ama yapacak bişey Yokgece beğenince kudurmuş gibi olmaz mıyım ya
Ahahaha naber fıstık yazmayacaksın ya
Bence öylece beklemektense o riski almaya değer
Bence de sadece foto beğenmekle sınırlı kal
Mesaj falan atma
Sen kendin de foto atmayı sıklaştir
Bir de biraraya gelebileceğiniz ortam yarat örneğin bir arkadasinla onlarında olduğu bir cafeye falan git
A aysunkndmr
Küçük bir yerdeyseniz, ortak arkadaşınızın olma olasılığı da var. Yok mu hiç ortak arkadaş
NooŞey mi yapsam kendim Yen'i bi foto atsam beğenirse eski fotosunu beğensem
Noo
Sen bu gece onun fotosunu beğen.
Eğer ilgisini çektiysen oda senin eski bi fotonu beğenebilir, böyle tatlı bi durum başlar:) sende yarın öğlen at foto:)
Haber ver bende merak ettim şimdi:)Tamam deneyim bakalım :)
Haber ver bende merak ettim şimdi:)
Gece biri benim resmimi begense rahatsız oluyorum.elinde sigara kısık gözlerle resmime bakıp hayaller kuruyor ıyyy ne itici.olacagı varsa da olmazGüzel ama riskli bi taktik. Çabuk kaybetmek istemem ama yapacak bişey Yokgece beğenince kudurmuş gibi olmaz mıyım ya
Bir kadın için bir erkeğin gece foto beğenmesi düşündürücü olur ama bir kadın ağzından salyalar akıtarak bi erkeğin fotosunu kötü emellerine alet etmez ya bence gayet iyi bir adım olurGece biri benim resmimi begense rahatsız oluyorum.elinde sigara kısık gözlerle resmime bakıp hayaller kuruyor ıyyy ne itici.olacagı varsa da olmaz
Sizin düşünceniz bu yönde birazda tarz meselesi.erkek bunu yanlış anlayıp kötü yorumlamazsa evet bir taktik olabilirdi.ama türkiyedeki erkek düşünce yapısı buna uygun mu?bence degil.ne kadar elit modern çagdaş görünmeye çalışsalarda bir teline dokundu mu hepsi malesef ilk insan gibiler.Bir kadın için bir erkeğin gece foto beğenmesi düşündürücü olur ama bir kadın ağzından salyalar akıtarak bi erkeğin fotosunu kötü emellerine alet etmez ya bence gayet iyi bir adım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?