• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Adım Olayı

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
48
merhaba kızlar uzun zaman sonra birinden etkilenmeye başladım memleketlerimiz ve yaşadığımız şehirler aynı fakat haricinde bir araya gelebileceğimiz bir durum yok. yüz yüze görüşmedim zaten hiç, sadece fotoğrafını görünce baya etkilendim ve iki günlük bişey olduğunu düşündüm ama çıkmıyor aklımdan. sadece sosyal medya hesaplarından birinde takipleşiyoruz. bu şekilde nasıl dikkatini çekebilirim ki? sanmıyorum durduk yere bana mesaj atsın. sizce mesaj atmalı mıyım atacaksam ne yazmalıyım, atmazsam ne yapmalıyım vs vs? şimdiden teşekkür ediyorum yardımcı olabilecek arkadaşlara.

Nereden tanıyorsun
Birde şu taktik işe yarar: gece 1 gibi falan (gece olması önemli:KK53:) eski fotolarından birini beğen o sabah görsün.
Buna karşılık msj yazarsa veya oda foto beğenirse bu iş tamamdır ama tepkisiz kaldıysa yapcak birşey yok

Nereden tanıyorsun
Birde şu taktik işe yarar: gece 1 gibi falan (gece olması önemli:KK53:) eski fotolarından birini beğen o sabah görsün.
Buna karşılık msj yazarsa veya oda foto beğenirse bu iş tamamdır ama tepkisiz kaldıysa yapcak birşey yok

Güzel ama riskli bi taktik. Çabuk kaybetmek istemem ama yapacak bişey Yok :D gece beğenince kudurmuş gibi olmaz mıyım ya :(

Nereden tanıyorsun

Küçük bi yerde yaşıyorum o da buralı :)

Bence de sadece foto beğenmekle sınırlı kal
Mesaj falan atma
Sen kendin de foto atmayı sıklaştir
Bir de biraraya gelebileceğiniz ortam yarat örneğin bir arkadasinla onlarında olduğu bir cafeye falan git

A aysunkndmr
Küçük bir yerdeyseniz, ortak arkadaşınızın olma olasılığı da var. Yok mu hiç ortak arkadaş :KK54:

Şey mi yapsam kendim Yen'i bi foto atsam beğenirse eski fotosunu beğensem :KK70:
Noo :D
Sen bu gece onun fotosunu beğen.
Eğer ilgisini çektiysen oda senin eski bi fotonu beğenebilir, böyle tatlı bi durum başlar:) sende yarın öğlen at foto:)

Güzel ama riskli bi taktik. Çabuk kaybetmek istemem ama yapacak bişey Yok :KK70: gece beğenince kudurmuş gibi olmaz mıyım ya :KK43:
Gece biri benim resmimi begense rahatsız oluyorum.elinde sigara kısık gözlerle resmime bakıp hayaller kuruyor ıyyy ne itici.olacagı varsa da olmaz:KK48:

Gece biri benim resmimi begense rahatsız oluyorum.elinde sigara kısık gözlerle resmime bakıp hayaller kuruyor ıyyy ne itici.olacagı varsa da olmaz:KK48:
Bir kadın için bir erkeğin gece foto beğenmesi düşündürücü olur ama bir kadın ağzından salyalar akıtarak bi erkeğin fotosunu kötü emellerine alet etmez ya bence gayet iyi bir adım olur :KK53:

Bir kadın için bir erkeğin gece foto beğenmesi düşündürücü olur ama bir kadın ağzından salyalar akıtarak bi erkeğin fotosunu kötü emellerine alet etmez ya bence gayet iyi bir adım olur :KK53:
Sizin düşünceniz bu yönde birazda tarz meselesi.erkek bunu yanlış anlayıp kötü yorumlamazsa evet bir taktik olabilirdi.ama türkiyedeki erkek düşünce yapısı buna uygun mu?bence degil.ne kadar elit modern çagdaş görünmeye çalışsalarda bir teline dokundu mu hepsi malesef ilk insan gibiler.
Konu sahibine dönecek olursak kelin ilacı olsa başına sürermiş.bu konuda ne kadar beceriksiz oldugumu en son konumdan okuyup görebilirsin.sana iyi bir taktik gelirse belki bana da faydası olur.

Back
X