Ilk Adim?

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Dert degil sadece görüşlerinizi ogrenmek istiyorum. Biraz önce okuduğum konuda kadin karsilikli olarak bi adamdan hoşlanıyor ama kimse adim atamiyor, seven adam zaten bisekilde gelir tanisir adim atar deniliyor, kadinda seviyor ama kadinin adim atmasi beklenmiyor. Sizce ilk adimi hep erkeklermi atmali? Kadinin atmasi basitlik mi oluyor? Arada biseyler olmasi icin karsimizdakinin adimini mi beklemeliyiz yoksa aman ne kaybederim deyip cumburlop atlamali miyiz olaya? Yorumlarinizi bekliyorum

Hangi konu bu biz de okuyalim

Söyletmeye bakarım, umut veririm, fırsat yaratırım ama ilk adımı atamam. Yanlış olduğunu düşündüğümden değil ama yapamam.
Alacağınız cevap olumsuz olsada iyi hissedebilecekseniz atın ilk adımı, olumsuz olması halinde kahrolacak biriyseniz atmayın o ilk adımı.

Çok kafam atarsa yavaşlığına yaparım, ki yaptım. En azından şimdi acaba bi şey hissediyor diye düşünmüyorum kafam rahat. Acı verici oldu başlarda ama orası ayrı tabi :)

İlk adımı kadının atmasının basitlikle alakası yok bana göre.
Kendim de bunu bizzat yapmış biriyim.
Çok aktif davranıp istediğimi alırım.
Çok da değer gördüm. Bu kişilikle alakalı.
İlk adımı attın diye "senin için ölüyorum, bitiyorum, artık bana istediğini yapabilirsin" demiş olmuyorsun sonuçta.
Sadece tanımak için adım atmış oluyorsun.

Ama genelde dediğin gibi sinyal verilirse, erkek harekete geçiyor bir şekilde.
Benim dediğim istisnalar için geçerli.

Tecrubeyle sabittir
kacan kovalanir
tas yerinde agirdir
ve daha bilimum atasozlerimizi destekleyecek durum yasadim. Evet erkek adim atmali. Toplum ya da birakin toplumu kadin fitrati korunup kollanmayi ilgiyi alakayi guvenecegi bir erkegi hatta o erkegin onculuk etmesini ister. E erkek fitrati da bunlarin tersini ister. E o zaman niye dogamizi bozalim. Cddi bir arastirma vardi. Kadinlarin is yasamina katilmasiyla dogalarinin bozuldugunu erkeksi maskulen ve hayatin tum yukunu ustlenen kadinlarin cogaldigini yaziyordu. Evet yasam seklimizle birlikte bazi roller de degismeye basladi ama bazi konularda ozu korumak lazim. Birakalim erkek dogasinin geregini yapsin.

Bunun sebebi bir erkek adım attığında biz memnun oluyoruz ama erkekler çoğu zaman karşısındakini hafif buluyor. Erkek kendi elde etmek istiyor genelde kadınsa gönlü kazanılsın istiyor. Görünüşte her ne kadar erkek adım atsa da bir ilişkiyi başlatanlar kadınlar oluyor.

Doğru ama kaçanın kovalanması için görüş mesafesinden çıkılmaması gerekiyor :) yani hem görünecek hem kaybolacaksın aksi halde karşı taraf vazgeçer bir noktada.

ortalıkta salınacaksın şaka bir yana hayatında aynı ortamda olacaksın karşısına çıkacaksın abartmadan bakış atabilirsin ama dalıp gitmeyeceksin bu kız bana hasta diye düşünmesin bir zahmet.

Peki bakislar nasil olmali, goz goze gelince kaciriyimmi bakışlarımi. Yani belli ediyim ama hic bisey yapmiyim, adim atmiyim? Deretepeden iliski dersleri

bence kesinlikle kız seni seviyorum senden hoşlanıyorum dememeli
ama çaktırmalı direk söylenmesinden yana değilim ama belli edebilir ki kaçma girişiminde bulunabilsin isteyince hehe
yoksa valla bir tarafları kalkıyor sen de kalakalıyorsun öyle ....
sadece belli edeceksin söylemeyeceksin ben bunu öğrendim tecrübelerimle

Peki bakislar nasil olmali, goz goze gelince kaciriyimmi bakışlarımi. Yani belli ediyim ama hic bisey yapmiyim, adim atmiyim? Deretepeden iliski dersleri
Yani o kadarını bilsem ben de akıl verin bana diye konu açmazdım :) belli etmek değil de ''senle işim olmaz'' diye de hissettirmemek lazım ki ümidi olsun karşı tarafın tabi ümit vereceksin ama cepte değilim diyeceksin keh keh neler biliyormuşum ya bi de uygulayabilsem
Dobra ve net olmak fayda vermiyor ama bu konuda onu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…