Ilk Adim?

Bir keresinde benden hoşlandığını bana baktığını fark ettiğim birine ortak bir tanıdığımızı sormak bahanesiyle faceden msj atmıştım önce görmedi bir süre mesajı sonra baya bir yazıştık hatta yanıma gelmek istediğini filan yazdı (aynı işyerinde çalışıyoruz bu arada aynı kurumda ama farklı birimlerde) ben de oldu bu iş diye sevinirken 1 kez sabahın köründe çıkageldi çay filan ikram ettim konuştuk biraz. Sonrasında ise benden bir arkadaşı için ders notu istedi işyerime yine geldi konuştuk ettik ve o son buluşmamızdı. Ben ne olduğunu anlamadan her şey bitiverdi. Çok garip hissettim kendimi ve bir daha da kimseyi faceden ne eklerim ne de msj atarım diye kendi kendime söz verdim.

Ve tabi bu konuda beni gaza getiren bir kız arkadaşımdı tahmin edildiği üzere

valla aklımı kemırecegıne ben ona yaklasırım dırek ..senı tanımak ıstıyorum demem ama sohbet muhabbet acarıım ona gore muhabbet ılerlerse anlarım cocugu... he hıc gonlu yoksa soguk konusuorsa sen yoluna ben yoluma

ama gecenlerde biri benle tanısmak ıstedı bende tamam dıdım megersem sevgilisi varmıs uyuzun.. madem sevgilin var ne dıye benle tanısmak ıstıyorsun te allam yaaa

Adım atınca da sonuç değişmiyor. Her iki tarafında duyguları ve yoğunluğu önemli tabiki. Çok yoğun şeyler hissedersin bir anda gelişir herşey. Çok fazla da o duyguları gizlememek de lazım :). Beklentiler de önemli. Sadece vakit geçirmek mi ? yoksa evlenmek istediğin adam mı?
Ayrıca Attılan her adım bir sonuca varıyor. İyi veya kötü...
Bir şekilde duygu ve hisler belli olur zaten. Sen acabalarla yaşarken olacak olan oluyor. Çok takmamak lazım.
Her şekilde yaşaman gereken yaşanıyor oluruna bırakmak ve o an ne içinden geliyorsa onu yapmak önemli.
Ben hep öyle yaptım o an ne içimden geldiyse onu yaptım. O kişi hayatında olacaksa sen adım atsanda atmasanda bir şekilde hayatında oluyor. Kimse kimsenin kısmetine engel olamıyor.

ilk adımı basitlik yada başka birşey olarak adlandırmak tamamen kişilikle ilgili bi durumdur zaten ilk adımı attınızda karsınızdaki insan bunu ilk o geldi basit kız bu kolay lokma die adlandırıorsa o size bin adım gelsede o saatten sonra siz bir adım gitmeyin

Kanka olmak istiyodur belki

Cok guzel yazmissiniz gerçekten birden bi cesaret geldi, tam dediğiniz gibi kimse kimsenin kismetine engel olamıyor:)

Valla insandan insana değişiyor.. ilk adımı ben atım yoksa hala eşim benibende eşimi bekliyor olacaktık, zaten uzaktan gözümüze kestirmiştik birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…