• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk Adim?

Bir de şey yazmıştım konuşmak istemezsen,benimle arkadaş kalmak istemezsen anlarım felan diye tam bir rezillikti ya...

Heh aynen arkadaşlarıma sordum atayım mı mesaj ne yapayım diye hepsi gaza getirdi at ya ne olacak bence o da hissediyor sana karşı bir şeyler diye... G:rolleyes:ece boyu arkadaşlarımla düşünmüştük ne yazsam filan diye...Şimdi düşünüyorum da vakit kaybıymış ama çok da komikmiş... :rolleyes:

ahahahaa ayneeeeen söyle söyle diye ısrarlar filan
ben ne dediğimi hatırlamıyorum da benimki de cevap yazmamıştı en son bayağı sövmüştüm onu net hatırlıyorum
hatırladıkça hala utanırım hatta :KK23::KK23: ahahahha:KK70::KK70:
anem bir gün bir kızım olursa öğretcem haa aklımda olsun

Bir de şey yazmıştım konuşmak istemezsen,benimle arkadaş kalmak istemezsen anlarım felan diye tam bir rezillikti ya...

Heh aynen arkadaşlarıma sordum atayım mı mesaj ne yapayım diye hepsi gaza getirdi at ya ne olacak bence o da hissediyor sana karşı bir şeyler diye... Gece boyu arkadaşlarımla düşünmüştük ne yazsam filan diye...Şimdi düşünüyorum da vakit kaybıymış ama çok da komikmiş... :rolleyes::rolleyes:
Ya kız arkadaşa anlatmayacaksın bunlar onların tek işi gaza getirmek :KK24: sırf bu yüzden vazgeçtim anlatmaktan. bir kısmı da var ki onlarda içini karartır.

Bence sosyal medya olayi cidden cok itici ya ben olsam etmezdim ki etmiyorum ama sen bilirsino_O
Ay şimdi burda yazanların kimisinin gazına gelip allaaaaaah diye girisip takip edesim geliyo kimisinin gazına gelip hadi beeee ne takip etcem diyorum hahahahah valla cok karısık. Baska tavsiye varmı bakalım bi:KK45:

Hof işte ondan dedim ben sosyal medyadan takip edeyimmi diye. Böyle ciddi cok yavaso_O

Karşındaki kişiye de bağlı.Benim şu an sevgilim var aynı okuldaymışız o beni ekledi yazın internetten. Ramazan ayıydı ben de sahura kadar oturuyorum sıkıldım selam yazayım dedim hem sonuçta aynı okuldayız.
Öyle konuşmaya başladık zaten benden hoşlanmış.2 hafta filan konuştuk.Sonra benimle sevgili olmak istediğini söyledi.4 aydır birlikteyiz... :nazar:

Karşındaki kişiye de bağlı.Benim şu an sevgilim var aynı okuldaymışız o beni ekledi yazın internetten. Ramazan ayıydı ben de sahura kadar oturuyorum sıkıldım selam yazayım dedim hem sonuçta aynı okuldayız.
Öyle konuşmaya başladık zaten benden hoşlanmış.2 hafta filan konuştuk.Sonra benimle sevgili olmak istediğini söyledi.4 aydır birlikteyiz... :nazar:
Ay maşallah ozaman:nazar:

Biz de aynı okuldayız da cocuk zaten efendime söyliyim cool birazcık. Servisteki bi arkadasımı instagramdan takip etmis,selam fala diye mesaj atmıs. Yani sosyal medyayla iletisimi iyi:KK53:
Ay amaaaaan olmaz da gönül işte otada ..... Konuyor her turlu:KK53:
Vazgectim sosyal medya takibinden:KK51:

Dert degil sadece görüşlerinizi ogrenmek istiyorum. Biraz önce okuduğum konuda kadin karsilikli olarak bi adamdan hoşlanıyor ama kimse adim atamiyor, seven adam zaten bisekilde gelir tanisir adim atar deniliyor, kadinda seviyor ama kadinin adim atmasi beklenmiyor. Sizce ilk adimi hep erkeklermi atmali? Kadinin atmasi basitlik mi oluyor? Arada biseyler olmasi icin karsimizdakinin adimini mi beklemeliyiz yoksa aman ne kaybederim deyip cumburlop atlamali miyiz olaya? Yorumlarinizi bekliyorum

benim fikrim kadın hislerini belli etsin ama açılmayı erkeğe bırakırsa daha iyi olur. hislerini söylerse basit olacağını düşünmüyorum ama kadınlar daha duygusal oldukları için reddedildiklerinde daha çok üzülüyorlar. her zaman da reddedilme ihtimali olduğundan bence risk almaya gerek yok.

kadın duygularını belli eder bakışlarıyla tavırlarıyla. önemsiz konularda konuşarak falan ama gidip de hoşlanıyorum dememeli bence. bu kadar belli etmeye erkek de hoşlanıyorsa çok çekingen değilse adım atar zaten. ama her zaman istisnai durumlar vardır. o durumlarda kadın da bir şey yapabilir tabi çok genellemeler de yanlış.

Dert degil sadece görüşlerinizi ogrenmek istiyorum. Biraz önce okuduğum konuda kadin karsilikli olarak bi adamdan hoşlanıyor ama kimse adim atamiyor, seven adam zaten bisekilde gelir tanisir adim atar deniliyor, kadinda seviyor ama kadinin adim atmasi beklenmiyor. Sizce ilk adimi hep erkeklermi atmali? Kadinin atmasi basitlik mi oluyor? Arada biseyler olmasi icin karsimizdakinin adimini mi beklemeliyiz yoksa aman ne kaybederim deyip cumburlop atlamali miyiz olaya? Yorumlarinizi bekliyorum
İnsan bir ömür acabalarla yaşamamak için içinden nasıl geliyorsa öyle hareket etmeli:KK71::KK71:

Ya kız arkadaşa anlatmayacaksın bunlar onların tek işi gaza getirmek :KK24: sırf bu yüzden vazgeçtim anlatmaktan. bir kısmı da var ki onlarda içini karartır.
Aynen öyle.Zaten aşıkken gerçekleri görmediğin doğru,tamamen hayal aleminde yaşıyorsun... :KK48:

ahahahaa ayneeeeen söyle söyle diye ısrarlar filan
ben ne dediğimi hatırlamıyorum da benimki de cevap yazmamıştı en son bayağı sövmüştüm onu net hatırlıyorum
hatırladıkça hala utanırım hatta :KK23::KK23: ahahahha:KK70::KK70:
anem bir gün bir kızım olursa öğretcem haa aklımda olsun
Kaçan her zaman kovalanır onu fark ettim ben. Böyle ilk adımı atınca havaya giriyorlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar.. :KK53:

Biz de aynı okuldayız da cocuk zaten efendime söyliyim cool birazcık. Servisteki bi arkadasımı instagramdan takip etmis,selam fala diye mesaj atmıs. Yani sosyal medyayla iletisimi iyi:KK53:

Ovv arkadaşıni instagramdan ekleyip selam mi demis........o_O

insan reddedilmeyi hazmedemiyor ciddiyim
ben artık hiç riske girmeyi düşünmüyorum valla
ayrılık acısını o kadar çekmezsin o beğenilmeme acısı gibisi yok
gerek yok bence boşuna maceraya o sebepten :KK53:

Lisede misin sen üniversitede mi???

Olaya eski kafayla degil mantik cercevesinden de baksak, degisen bir sey yok...

Erkek ezik, kimseden yuz bulamamis acizin teki ya da sapik degilse...

İsik gormedigi bir kadina acilmaz zaten.

Dogal olarak kadin tutum ve tavirlariyla iliskiyi baslatan taraftir daima, erkek bunu gorerek adim atar.

Sozsuz bir sekilde erkegi davet eden kadinin ustune bir de konusmasina luzum var mi?

Eger erkek buna luzum birakacak kadar pasifse o iliski baslamayiversin.

Daha adim atmasini bilmeyen adamla ayni yolda nasil yurunur ki... :ssz:

Back
X