- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
Bence sosyal medya olayi cidden cok itici ya ben olsam etmezdim ki etmiyorum ama sen bilirsinHof işte ondan dedim ben sosyal medyadan takip edeyimmi diye. Böyle ciddi cok yavas![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sosyal medya olayi cidden cok itici ya ben olsam etmezdim ki etmiyorum ama sen bilirsinHof işte ondan dedim ben sosyal medyadan takip edeyimmi diye. Böyle ciddi cok yavas![]()
Bir de şey yazmıştım konuşmak istemezsen,benimle arkadaş kalmak istemezsen anlarım felan diye tam bir rezillikti ya...
Heh aynen arkadaşlarıma sordum atayım mı mesaj ne yapayım diye hepsi gaza getirdi at ya ne olacak bence o da hissediyor sana karşı bir şeyler diye... Gece boyu arkadaşlarımla düşünmüştük ne yazsam filan diye...Şimdi düşünüyorum da vakit kaybıymış ama çok da komikmiş...
![]()
Ya kız arkadaşa anlatmayacaksın bunlar onların tek işi gaza getirmekBir de şey yazmıştım konuşmak istemezsen,benimle arkadaş kalmak istemezsen anlarım felan diye tam bir rezillikti ya...
Heh aynen arkadaşlarıma sordum atayım mı mesaj ne yapayım diye hepsi gaza getirdi at ya ne olacak bence o da hissediyor sana karşı bir şeyler diye... Gece boyu arkadaşlarımla düşünmüştük ne yazsam filan diye...Şimdi düşünüyorum da vakit kaybıymış ama çok da komikmiş...![]()
Ay şimdi burda yazanların kimisinin gazına gelip allaaaaaah diye girisip takip edesim geliyo kimisinin gazına gelip hadi beeee ne takip etcem diyorum hahahahah valla cok karısık. Baska tavsiye varmı bakalım biBence sosyal medya olayi cidden cok itici ya ben olsam etmezdim ki etmiyorum ama sen bilirsin![]()
Hof işte ondan dedim ben sosyal medyadan takip edeyimmi diye. Böyle ciddi cok yavas![]()
Ay maşallah ozamanKarşındaki kişiye de bağlı.Benim şu an sevgilim var aynı okuldaymışız o beni ekledi yazın internetten. Ramazan ayıydı ben de sahura kadar oturuyorum sıkıldım selam yazayım dedim hem sonuçta aynı okuldayız.
Öyle konuşmaya başladık zaten benden hoşlanmış.2 hafta filan konuştuk.Sonra benimle sevgili olmak istediğini söyledi.4 aydır birlikteyiz...![]()
Dert degil sadece görüşlerinizi ogrenmek istiyorum. Biraz önce okuduğum konuda kadin karsilikli olarak bi adamdan hoşlanıyor ama kimse adim atamiyor, seven adam zaten bisekilde gelir tanisir adim atar deniliyor, kadinda seviyor ama kadinin adim atmasi beklenmiyor. Sizce ilk adimi hep erkeklermi atmali? Kadinin atmasi basitlik mi oluyor? Arada biseyler olmasi icin karsimizdakinin adimini mi beklemeliyiz yoksa aman ne kaybederim deyip cumburlop atlamali miyiz olaya? Yorumlarinizi bekliyorum
İnsan bir ömür acabalarla yaşamamak için içinden nasıl geliyorsa öyle hareket etmeliDert degil sadece görüşlerinizi ogrenmek istiyorum. Biraz önce okuduğum konuda kadin karsilikli olarak bi adamdan hoşlanıyor ama kimse adim atamiyor, seven adam zaten bisekilde gelir tanisir adim atar deniliyor, kadinda seviyor ama kadinin adim atmasi beklenmiyor. Sizce ilk adimi hep erkeklermi atmali? Kadinin atmasi basitlik mi oluyor? Arada biseyler olmasi icin karsimizdakinin adimini mi beklemeliyiz yoksa aman ne kaybederim deyip cumburlop atlamali miyiz olaya? Yorumlarinizi bekliyorum
Aynen öyle.Zaten aşıkken gerçekleri görmediğin doğru,tamamen hayal aleminde yaşıyorsun...Ya kız arkadaşa anlatmayacaksın bunlar onların tek işi gaza getirmeksırf bu yüzden vazgeçtim anlatmaktan. bir kısmı da var ki onlarda içini karartır.
Kaçan her zaman kovalanır onu fark ettim ben. Böyle ilk adımı atınca havaya giriyorlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar..ahahahaa ayneeeeen söyle söyle diye ısrarlar filan
ben ne dediğimi hatırlamıyorum da benimki de cevap yazmamıştı en son bayağı sövmüştüm onu net hatırlıyorum
hatırladıkça hala utanırım hattaahahahha
anem bir gün bir kızım olursa öğretcem haa aklımda olsun
Ay maşallah ozaman
Biz de aynı okuldayız da cocuk zaten efendime söyliyim cool birazcık. Servisteki bi arkadasımı instagramdan takip etmis,selam fala diye mesaj atmıs. Yani sosyal medyayla iletisimi iyi
Ay amaaaaan olmaz da gönül işte otada ..... Konuyor her turlu
Vazgectim sosyal medya takibinden![]()
EvetOvv arkadaşıni instagramdan ekleyip selam mi demis........![]()
İnsan bir ömür acabalarla yaşamamak için içinden nasıl geliyorsa öyle hareket etmeli![]()
Attığım linki okursan, bu konuya erkeklerin ne kadar normal kadınların ne kadar uzak baktığını görebilirsin![]()
Ay maşallah ozaman
Biz de aynı okuldayız da cocuk zaten efendime söyliyim cool birazcık. Servisteki bi arkadasımı instagramdan takip etmis,selam fala diye mesaj atmıs. Yani sosyal medyayla iletisimi iyi
Ay amaaaaan olmaz da gönül işte otada ..... Konuyor her turlu
Vazgectim sosyal medya takibinden![]()
Üni1Lisede misin sen üniversitede mi???