İlk adımdan çekinme sorunsalı s.o.s

Ayyy ben unutmak istiyorum o konuları gerçekten, nasıl zor bitti tahmin edemezsiniz. Şükür kendi ruh sağlığım fiziksel sağlığımı koruyarak bitirdim, o hala takıntılı şekilde davranıyor ama umarım zamanla bitecek tamamen.

Ben heyecanlı bi tipim evet, hoşlandım mı şimşekler çakıyor yıldızlar uçuşuyor simler pullar atılıyor sanki üzerime öyle bi his.

Yakın zamanda biriyle benzer bir durum yaşamıştım öyle bir katakulliye getirdim ki ruhu bile duymadı. Kendisinin ilk önce bana yürüdüğünü zannetti halbuki ilk adımı ben atmıştım haberi yok
Nasıllllllllllllllllllllllllllllllll ????

Eveeettttt internet harika bi soru olabilir bu gerçekten

Yabani olmamam gerek kesinlikle, masada sürekli kahkahalı hoş sohbetli ortamımız oluyor ama işte biraz atılgan olabilirim en azından anlamlı bir soru bulup deneme atışı yaparken.

çünkü konfor alanından çıkmıyorsun platonikte. neden platonik? demek ki imkansız. belki haberi bile yok platonik aşkından. konfor alanından çıktığın zaman bi rahatsızlık geliyor otomatik olarak. beklentiler oluşuyor. karşılık almayı bekliyorsun, imkansızı imkanlı kılmak için uğraşıyorsun falan. benim en mutlu en dertsiz olduğum aşklarım lisede hocalarıma olan platonik aşklarımdı mesela zaten imkansız ama onu görmek yetiyordu. gözünde iyi bir öğrenci olmak yetiyordu. bana neden yazmadı, beni aramadı, neden instagramda şu kızın resmini beğendi, neden beni arkadaşlarıyla tanıştırmadı, neden bir ilişkide olması gerekenler bizde olmuyor düşüncelerin yok. sağlıksız evet ama temizdir platonik ha tabii belli bir yaştan sonra bunu mu çekicem dediğimiz için hayatımızdan gidiyor o kavram o ayrı.

Beni zorluğa sürükleyen kısım hep şöyle başladı, platonikken dediğiniz gibi herşey müthiş çok rahat çok keyifli risksiz ve çabasız. Ama sonrasında öyle bir araştırma moduna giriyorum ki ben anası babası dayısı teyzesi kafam onunla doluyor işlerime odaklanamıyorum. Neyse ki şuan böyle değilim ve olmayacağım da ( terapi sürecimin artılarından ) biraz beklentisiz olmak ve akışa bırakmak var artık davranış şeklimde

Az kendını dınle .Bırak onlar sana gelsın .Sende gıdenılırsın sorun yok ama bir dur .Az bır beklr

ayy çok heyecanlı
storylerini izlerseniz alenen çok belli etmiş olursunuz aynı ortamda olup bu kadar belli etmek sonrasında nasıl olur bilemedım ya
niyeyse bu mesele olsun ama önce karşılıklı bir diyolog kurulsun ondan sonra olsun diye geçti içimden ne manaysa
hani okuduğunuz bir kitapta karakterler için beklentiniz olur ya benimkide o hesap

Yok yok vazgeçtim gerçekten alenen belli etmek olacak ve bir sonuç alamazsam o tatlış kafeye de gitmeye çekinirim

Kafasını çevirip baktı diye mi olabilitesi olduğunu düşündünüz?

çoğu kişi sizi garipsemiş ama bende ilgisi olduğunu düşündüm nedense ...ama bence adım atmayın bekleyin kendisinden emin olunca erkek illaki ulaşır durun bekleyin derim

reelde karşılaşma ihtimalim olan birine sanalda yazmak gereksiz geliyor bana. daha fazla bir arada bulunmaya, sohbet etmeye çalışın. ilgisi olan adamı muhakkak hissedersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…