ilk adimi kim atmali ki

sonra böyleleride erkegim diye dolaniyo ortalikta
kiz cesaretini toplamis konusmus senle dimi, daha ne utandiriyorsun gururuyla oynuyorsun

karekterini belli etmis iste, olmamasi daha iyi olmus
Cevap bile vermediği için kahrolmuştum tabii.Ama geldi geçti.Yıkılmadım,ayaktayım.Yine olsa yine söylerim.Onun gibi insanlar cesaretimi kıramaz benim.

kizlar benim yazmama nedenim, erkegin ilk adimi atmasi lazim gibi düsüncelere sahip olmam degil gercekten

kendimi asamiyorum bi türlü

ne kadar tatli insanlar var burda

aslinda istiyorum da...
galiba bir iki gün beklicem, sehir disindaymis is icin. kulagima öyle geldi
olmadi gercekten yazicam

kardesimin kocasi da yaz dedi

bütün aile bir yunanla ugrasiyoruz iste :))
Aaa ben de mi tatlıyım?Sağol şekerim eksik olma.Benim durumumu biliyorsun.Eğer söylemeseydim sürekli "acaba?" deyip duracaktım.Hiç pişman değilim.O pişman olur inşallah.Belki de olmuştur.

Aaa ben de mi tatlıyım?Sağol şekerim eksik olma.Benim durumumu biliyorsun.Eğer söylemeseydim sürekli "acaba?" deyip duracaktım.Hiç pişman değilim.O pişman olur inşallah.Belki de olmuştur.

evet ya sende tatlisin
bu konumda da diger actigim konularda da genel olarak hep beni rahatlatan yorumlar aldim
mesela yaz diyip beni cesaretlendirende cok oldu, yazma üzülürsün diyende
Allah hepinizden razi olsun

bende acaba demek istemiyorum iste, kendimle bogusuyorum
aslinda mantikli, düzenli, programli bir insanim
ama bu konuda saat basi fikir degistiriyorum
allak bullak etti beni Allahin yunani :)

Kalp ve mantık.Biraraya gelemeyecek iki şey.Pişman olup keşke demektense adım atmak en iyisi.Sonuç kötü de olsa en azından bir karşılık alırsın ve keşke de demezsin. (Tatlısın deyince artık "sen" diyorum).:)

E siz zaten yazmak istiyorsunuz sadece burada kendinize destek arıyorsunuz. Yazdiklarinizdan anladigim biz yazmayin da desek zaten yazacaksiniz. Insallah hayırlara vesile olur tanismaniz.

E siz zaten yazmak istiyorsunuz sadece burada kendinize destek arıyorsunuz. Yazdiklarinizdan anladigim biz yazmayin da desek zaten yazacaksiniz. Insallah hayırlara vesile olur tanismaniz.

tesekkür ederim, Allah razi olsun
tam olarak öyle degil
yazmak istiyorum alinda ama yapamiyorum
destek olarak da görünebilir, konusmak dertlesmek olarak da

tesekkür ederim, Allah razi olsun
tam olarak öyle degil
yazmak istiyorum alinda ama yapamiyorum
destek olarak da görünebilir, konusmak dertlesmek olarak da
Elbetteki bu forum bunun icin var zaten. Ama madem icinizde yazmak yonunse bir istek var, ekleyin derim ben. Dedigim gibi hayirlara vesile olur insallah :)

Elbetteki bu forum bunun icin var zaten. Ama madem icinizde yazmak yonunse bir istek var, ekleyin derim ben. Dedigim gibi hayirlara vesile olur insallah :)

amin insallah
evet icimden öyle geciyor ama daha önce de yazmistim, saat basi karar degistiriyorum :)
hayirlisi olsun

Ben vakti zamanında çok beğendiğim birini ekledim ve bunu yaparken kimseye anlatmadım. İçimden geleni yaptım. Hiç pişman olmadım.

Bekleee,

ilk adım ondan gelsin..

O da hoşlanmışsa senden ,mutlaka peşine düşer..

Erkeklerin fıtratı gereği,o bunlara zevk verir.

Senin araman yanlış değil ama doğasına bırak herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…