- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.715
- 128
- 40
- Konu Sahibi lavieenrose_
-
Cevap bile vermediği için kahrolmuştum tabii.Ama geldi geçti.Yıkılmadım,ayaktayım.Yine olsa yine söylerim.Onun gibi insanlar cesaretimi kıramaz benim.sonra böyleleride erkegim diye dolaniyo ortalikta
kiz cesaretini toplamis konusmus senle dimi, daha ne utandiriyorsun gururuyla oynuyorsun
karekterini belli etmis iste, olmamasi daha iyi olmus
Bu bir ilk olsun işte.kizlar benim yazmama nedenim, erkegin ilk adimi atmasi lazim gibi düsüncelere sahip olmam degil gercekten
kendimi asamiyorum bi türlü
Bu bir ilk olsun işte.
Aaa ben de mi tatlıyım?Sağol şekerim eksik olma.Benim durumumu biliyorsun.Eğer söylemeseydim sürekli "acaba?" deyip duracaktım.Hiç pişman değilim.O pişman olur inşallah.Belki de olmuştur.ne kadar tatli insanlar var burda
aslinda istiyorum da...
galiba bir iki gün beklicem, sehir disindaymis is icin. kulagima öyle geldi
olmadi gercekten yazicam
kardesimin kocasi da yaz dedi
bütün aile bir yunanla ugrasiyoruz iste:))
Aaa ben de mi tatlıyım?Sağol şekerim eksik olma.Benim durumumu biliyorsun.Eğer söylemeseydim sürekli "acaba?" deyip duracaktım.Hiç pişman değilim.O pişman olur inşallah.Belki de olmuştur.
Kalp ve mantık.Biraraya gelemeyecek iki şey.Pişman olup keşke demektense adım atmak en iyisi.Sonuç kötü de olsa en azından bir karşılık alırsın ve keşke de demezsin. (Tatlısın deyince artık "sen" diyorum).:)evet ya sende tatlisin
bu konumda da diger actigim konularda da genel olarak hep beni rahatlatan yorumlar aldim
mesela yaz diyip beni cesaretlendirende cok oldu, yazma üzülürsün diyende
Allah hepinizden razi olsun
bende acaba demek istemiyorum iste, kendimle bogusuyorum
aslinda mantikli, düzenli, programli bir insanim
ama bu konuda saat basi fikir degistiriyorum
allak bullak etti beni Allahin yunani :)
Kalp ve mantık.Biraraya gelemeyecek iki şey.Pişman olup keşke demektense adım atmak en iyisi.Sonuç kötü de olsa en azından bir karşılık alırsın ve keşke de demezsin. (Tatlısın deyince artık "sen" diyorum).:)
Yazzz gitsin belki nasibindir..
E siz zaten yazmak istiyorsunuz sadece burada kendinize destek arıyorsunuz. Yazdiklarinizdan anladigim biz yazmayin da desek zaten yazacaksiniz. Insallah hayırlara vesile olur tanismaniz.
Elbetteki bu forum bunun icin var zaten. Ama madem icinizde yazmak yonunse bir istek var, ekleyin derim ben. Dedigim gibi hayirlara vesile olur insallah :)tesekkür ederim, Allah razi olsun
tam olarak öyle degil
yazmak istiyorum alinda ama yapamiyorum
destek olarak da görünebilir, konusmak dertlesmek olarak da
Elbetteki bu forum bunun icin var zaten. Ama madem icinizde yazmak yonunse bir istek var, ekleyin derim ben. Dedigim gibi hayirlara vesile olur insallah :)
iyi aksamlar hanimlar
kafami kurcalayan bir sey var
birinden hoslandim, bakismalar disinda 2 kez is ortaminda sohbetimiz oldu
cok büyük bir ihtimal o da benden hoslandi
bir daha bu insani görme ihtimalim sifira yakin
arkadaslarim facebook üzerinden iletisime gecmemi söylediler
ama ben bu konuda biraz eski kafaliyim galiba, erkegin ilk adimi atmasindan yanayim
normalde benimle ayni düsüncelere sahip olan arkadasim, herkes isi pisiriyo sen otur oturdugun yerde dedi
sakayla karisik kizarak
zahmetli olur ama istese bi sekilde ulasabilir galiba beni
diger yandan da belki ben odunlugumdan gereken sinyalleri vermemisimdir, emin olmadigi bir kadinin neden pesine düssün dimi sirf dis görünüsünden etkilendi diye
benmi cok abartiyorum acaba, yoksa yazim gitsinmi
napim ben
baya bir üzüldüm bugün bidaha bir araya gelmeyecegimizi ögrenince
olursa iyi olur, olmazsa nasip degilmis diye düsünüyordum aslinda...
Kaybedecek bir şey yok ve belli mi olur.Belki zafer olur.ver gazi
hayirlisi olsun insallah
cok tesekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?