- Konu Sahibi lavieenrose_
-
Aynen bir erkek isterse bulur.Bakin bir sey anlatayim.Birgece ben yolda kaldim.Bulundugum apartmanda komsu gence guvenmek zorunda kaldim otogara gitmek icin.Eli yuzu temiz.(Allahtan insan evladi cikti hersey cikabilirdi,neyse)Otogarda biletimi aldim.Tsk ettim.Bindim geldim.Ertesi gun genc bana telden ulasti "vardin mi "diye.Hoslanmis.Kiz arkadasi da varmis.E tabi umdugunu bulamadi orda kaldi.
Bilet alirken tel soyluyoruz ya ,oradan almis galiba.Beni otobuse bindirene kadar yanimda durdu.telefonunu nasıl bulmuş?
telefonunu nasıl bulmuş?
Allah razi olsun insallah sanada mutlulugun huzurun kapisi acilir daha onceki bi konunda esinden ayrildigini okudum
Insallah omurluk mutluluk nasip olur
Ya bazilari ulasaniliyo bazilari ilk an bisey hissetmeye biliyo
Ama durdugumuz yerden hicbirsey yapmadan beklemekte ne kadar mantikli ki evet isteyen cogu sekilde şartlari zorlayip ulasabilir ams bazen bixim attigimiz bir adim guzel seylerin olmadina bi vesile olabilir
Ki soz konusu kisi yabanci hic oyle bu bugun bana yazdiysa yarin baskalarina yazar dusuncesinde olacagini zannetmiyorum cunku bu dusunce birtek bizim turk erkeklerine ait
yani bide ben ciddi ciddi hoslanirken o belki sadece begendi
simdi herhangi bir dis görünüsünü begendigim insanin pesine düsmek genel anlamda biraz abarti olur
"Herkes bana yaziyor""konusunu demek isredin herhalde.Yoksa bu kiz bana yazdiysa baskasina yazar "konusunu demedim.Yabanciysa belki olmaz..Belki onlarda da vardir bu ego.Birine cok talep olursa egosu siser biraz.Allah razi olsun insallah sanada mutlulugun huzurun kapisi acilir daha onceki bi konunda esinden ayrildigini okudum
Insallah omurluk mutluluk nasip olur
Ya bazilari ulasaniliyo bazilari ilk an bisey hissetmeye biliyo
Ama durdugumuz yerden hicbirsey yapmadan beklemekte ne kadar mantikli ki evet isteyen cogu sekilde şartlari zorlayip ulasabilir ams bazen bixim attigimiz bir adim guzel seylerin olmadina bi vesile olabilir
Ki soz konusu kisi yabanci hic oyle bu bugun bana yazdiysa yarin baskalarina yazar dusuncesinde olacagini zannetmiyorum cunku bu dusunce birtek bizim turk erkeklerine ait
Nadil yani vazmi gecti cark mi ettin noluyo anlamafim ben
Ben genelde en guzel asklarin en huzel arkadasliklardan basladigina inanlardanimhahaha yok bisey olmadi
yani öncesine dayanarak söyledim, ben ondan fazla hoslandim ama belki o sadece begendi
o istese bulur seni dendi diye öyle dedim
Herkes bana yaziyor konududa yine bana turk erkeginin abarti ve egosuyla alakali diye dusunuyirum"Herkes bana yaziyor""konusunu demek isredin herhalde.Yoksa bu kiz bana yazdiysa baskasina yazar "konusunu demedim.Yabanciysa belki olmaz..Belki onlarda da vardir bu ego.Birine cok talep olursa egosu siser biraz.
Ben genelde en guzel asklarin en huzel arkadasliklardan basladigina inanlardanim
Once bi arkadas olmayi denesen
Bence arkadaslik istegi yollamakta bisey yok onemli olan sonraki adimlarvallah su an hic birsey kestiremiyorum
aksama bi atmayi düsünüyordum
su an yine gel gitlerdeyim
onun disinda belki arkadaslikta kalacak, belki ask olacak, belki hic birsey
aklim uctu yine
Bence arkadaslik istegi yollamakta bisey yok onemli olan sonraki adimlar
Daha oncede demistim rezillik unutulur pismanlik unutulmaz en buyuk ornek olarak karsindayim
Benimde facemde begendigim biri var.Gormuyorum karsilasmiyoruz.Nadir karsilasmamiz. .Eski komsumuz cocukluk arkadasimin kardesi.Kiz arkadasi yok gibi.Bana karsi hicbir kipirti yokFotolarimi begeniyor iliskimiz boyle..Birgun birsey bahane etrim msj yazdim.Gordu cvplamadi.Sok oldum.Tekrar sordum.Gormus cvpladi busefer.Niye cvp vermedin demedim.Oyle havami aldim.Utandim da caktiysa diye.Ama gecerli olacak bir soruydu...Birine daha bahaneyle ulastiydim.olumsuz cvp suratima samar gibi indiydi.Onda da cok gecerli bir ulasmaydi.
ama sevgilisi varmış. adi herif.Bilet alirken tel soyluyoruz ya ,oradan almis galiba.Beni otobuse bindirene kadar yanimda durdu.
Bilet alirken tel soyluyoruz ya ,oradan almis galiba.Beni otobuse bindirene kadar yanimda durdu.
Bize ulasanin bile sevgilisi olabiliyorken ulastigimizin sevgilisi olma ihtimali de var....Sevgilisi oldugunu soylerse sanslisin..ama sevgilisi varmış. adi herif.
Icin rahat edecekse, ekle mesaj at.
Ama ben hic boyle biseyden basariya ulasan bi kadin gormedim henuz. Erkek hoslaniyorsa, o da faceten bal gibi ekleyip, mesaj atiyor. Kadina kalinca bu is, genelde sonu husran oluyor. Ama yine de sen bilirsin. Ne kaybedersin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?