- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi lavieenrose_
-
DeniycemCanim tam net bilmiyorumda bilgisayardan giriyosan mesajlara tikla altta arsiv vs dige secenekler var bide diger diye bi secenek var onu tiklayinca gorebiliyosun mesaj seceneklerini kurcala kurcala ogrenirsin bendr artik kuklanmadigim icin pek bilmiyorum birde telefonda oldugu için kestiremiyirum
Bende cok Teknoloji oxurluyumde az kurcalarsan gorursun diye tahmin ediyorum
Hayirdir mesaj bekledigin birileri falan mi var
Numaran kendisinde kayitliysa illa taniyor olabileceklerin icinde gorunursun yada ortak arkadas sayiniz fazlatsaya kizlar birde sormak istedigim bir sey var
Facede birinin profiline surekli girip bakinca anlarmi?yada ona bu kisiyi taniyormusunuz diye profilim gidermi?
Istedigim kisiye profilimin surekli karsisina cikmasi icin napayim ?
Arkadaslik gonderemem suan
Iste gormeme ihtimali var numarasi falan yok mu cepten mesaj atsanaDeniycem
Yok mesaj bekledigim kimse yok da mesaj yazmak istedigim biri var
Gormez diye korkuyorum
Gorsun okusun bilsin istiyorum ,yanlis anlasildim
Illa yazmam lazim
Direk arkadaslik gondersem kabul etmeyebilir ,bari yazayim okur diye dusunuyorum
Yok canim olsaydi zaten telden ulasirdimIste gormeme ihtimali var numarasi falan yok mu cepten mesaj atsana
Kotuymus ya vaziyetimiz benziyorda ulasirsin insallah ne diyimYok canim olsaydi zaten telden ulasirdim
Tek yol face malesef
sagol canim cevaplarin icinNumaran kendisinde kayitliysa illa taniyor olabileceklerin icinde gorunursun yada ortak arkadas sayiniz fazlatsa
oda vardi dimi
okadarini düsünmemistim bile
sagol canim cevaplarin icin
malesef ortak arkadas yok
Onun profiline gunde 100 kere bakiyorum
faceyi acinca direk o cikiyor karsima taniyormusunuz diye
Merak ettim bende acaba benim profil ona gidiyormu ba kadini taniyormusunuz gunde 100 kez bakiyo diye
hayir ortak arkadas deyebilecegim kimsede yok
ben söyle düsündüm, ya ben ben ondan daha cok hoslandiysam?
belki o biraz daha görmezse unutup gidecek, belki unutmusdur da. tekrar aklina gelmek istiyorum
ee hani msj atacaktın ,arkadaslık ıstegı fılan atmadın mı
'ettiğğm, piskoloji'Yaşım sendne buyuktur,hayat tecrubem var,dunyanın dört bır yanını gezdim,çok insanla sohbet ettiğğm,kıtap kurduyum,piskolojı okudum,hayat tecrubem ,sana aktarıyorum,sakın iletişime geçme
Yazım hatamamı takıldın?çok özür haklısın,işyerınden yazınca cidden çok yazım hatası oluyor'ettiğğm, piskoloji'
Kitap kurdu?
En doğrusunu yapmışın,onunla kesışmese bıle inşallah çok daha mutlu olacağın bırı işe kesişir tatlımatmadim...
bir türlü yapamiyorum, Rabbim bi sekilde yollarimizi tekrar kesistirir insallah
Çelişkiye takılmıştım.. Neyse sorun yok..Yazım hatamamı takıldın?çok özür haklısın,işyerınden yazınca cidden çok yazım hatası oluyor
Egosunun tavan yaptığı kesin.Aman zaten ona söylemeden önce de söyledikten sonra da tavrım ayrıydı.Son zamanlarda da bana bakıyordu.Uyuz ne bakıyorsun.Arada aklıma geliyor ışte.Beyefendinin de egosuna ego eklendi.Boyleleri sagda solda " butun kizlar bana yaziyor "diyor.Duymuslugum var birkacindan.Bunlari dusundukce o kizlardan biri olmak istemiyorum sahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?