Benim lugatımda 'ilk aşk' ilk sevgili değildir. Hiç kimseye hissetmediğin, hissedemediğin o en saflığınla aşık olduğun kişi ve yıllarca hiç karşılık beklemeden sevdiğin kişi *ilk aşk*tır. :)
off yaa içim acıdı okuyuncaa..hayat ne kadar kısaa Allahım mekanını cennet etsinnilk aşk... öylesine derin öylesine hayatları etkileyen birşeyki..
14-15 yaşımdaydım ilk aşık olduğumda.. ve duygularımı anlamamla onu kaybetmem bir oldu..
bugun söyliyim yok yarın söyliyim derken, bir kazada kaybettim kendisini..
çooook uzun süre atlatamadım..
unutamadım unutmak da istemem şahsen...
ara ara duasını gönderirim, elimden de başka bişi gelmez zaten...
off yaa içim acıdı okuyuncaa..hayat ne kadar kısaa Allahım mekanını cennet etsinn
soruyada cvp vereyimm ilk aşık oldugum erkek şuanki sevgilimdirr aşkı sevgiyi tüm güzellikleri onunla tattım
evet öyle tabikii Allah sabır versin..açıkçası ben kendimden çok annesine üzülürüm hala...
o boya getirdiğin evladını kaybetmek çok zor olmalı..
Ben şanslı gruptanım demek ki..
O ilk saflığımla aşık olduğum çocukla çıktık tam 8 yıl!
Hem ilk aşkımızdı hem de ilk sevgilisiydik birbirimizin...
hayır unutmadım unutamıyorum
zor olmuştu ama unuttum çoktan:)
Tabi ki ya. İlk aşkımdı sözde ama zaten hiç sevmemişim ki ben onu.
Salak gibi aşığım sandım.
Unutmak derken beyninden silemezsin, yaşadıklarımız aklıma geliyor ama bana zaten çok aşık olduğu için gülümseyerek hatırlıyorum.
Bir zararı yok yani. Tabi bir de yaptığı gerzeklikler, saflıklar aklıma geliyor. O zaman sinirleniyorum işte.
Ilk ask unutma ozel formulu: (bu kisma dikkat, cok onemlidir) ZAMAN!
Zaman gecmesini bekle. Eger gercekten asik olduysan, onu gordugunde kalbin yerinden cikacak gibi oluyorsa, adi aklina geldiginde nefesin kesiliyorsa, aklindan cikmiyorsa, onun icin bir cok seyi goze alabiliyorsan, o zaman diger arkadaslarinla gorusup, sosyal aktivitelere katilip, baska seylere yogunlasip onu bir kac asyda unutmayi bekleme. Ben ilk askimi unutmadim elbette. Unutmak o guzel duygulara ihanet olurdu. Ama ona askim bitti. Bir guzel hatira olarak kaldi yasamimda. Askim ne zaman bitti? Sanirim onu gormeden, yalnizca arada sirada haberleserek gecen 2,5 - 3 sene sonra bitti. Tuhaf bitmesi. Bi bakiyorsun gun icinde aklina gelmedigi zamanlar basliyor. Sabah kalktiginda ilk onu dusunmuyorsun ve gece yatarkende. Baska birini dusunmeye basliyorsun, kalp ve akil baska insanlari kabul etmeye basliyor. Bi bakiyorsun artik onun yasamindaki degisiklikler senin canini acitmiyor. Ve zamanla ask bitmis oluveriyor. Bekle ama sabret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?