ilk aşıkınızı unutabildiniz mi ??

unutttum .ilk aşkım çocukluk aşkımdı .platonikti gerçi ama çok canım yanmıştı zamanında .şimdi eser bile yok başkasınla nişanlıyım .bence kimse vazgeçilmez değil .sana değer vermeyene sende vermeyeceksin .değer verene yöneliceksin . bu iş bu kadar basit.

cok uzuldum. ben de ılk sevgılımı kaybettım ama ayrılmıstık ve 7-8 yıl once cıktık zaten ve 3-4 ay once sehıt oldu. haberlerde gordum. ben onun ılk askıydım o da benım ılk sevgılım oldu unıversıteye gıdıyorduk. cocukluktan berı arkadasımdı. mekanı cennet olsun cok ıyı bırıydı. ne ılk ask ne ılk sevgılı unutulmuyor. kotu bıttıyse belkı ama ozellıkle guzel safsa unutulmuyor. ılk askımı da unutmam nasıl bır platanıktım. destan olmustu. esı ıle olan resımlerı bıle goruyorum sımdı. kıskanclık yok.

Unutamassinki zaten alisirsin sadece ...
Bana göre ilk ask diye bir sey yok suan 2. birini seviyorum ilki nasil sevdiysem bunuda öyle seviyorum hatta daha cok ama unutmam gerek ya orasi ayri tabi ...

Ask ile sevgi ayni sey degil mi sence ?

unutabilenler formülünü banada söylesin lütfeen ** başlığı düzenleyemedim . ilk aşkınızı olacak o*
bana çok saçma geliyor
heralde unuttum, ondan sonrakileri,nasıl unuttuysam öyle unuttum..
zaman herşeyi unutturur insana,bi bakmışsın hatırlamıyorsun bile
unutulmayacak insan yoktur, hepimiz insanız çünkü, unuturuz, unutuluruz..

Son düzenleme:
ecanescence ye katiliyorum
herkes unutuluyor. Yalnizca yeterli sure vermen gerekli. Ve tabii ki ask i "tutku"ya donusturup asik olunan kisiyi takinti hale getirmemek gerekli.
Ilk askima sirilsiklam asiktim, HIC GORUP KONUSMADAN gecen 3 sene sonrasinda o aklima geldiginde icimin erimesi, uzulmem, onu geri istemem, vs duygular bitmisti. Artik o da siradan biriydi.
Ilk askima sirilsiklam asiktim ama soyle soyleyim ondan sonra baska insanlar girdi hayatima. Ve suna inandim, onlara kor kutuk asik olmayabilirim cunku bunu bi kere yasadim ve gozum acildi. Ama kesinlikle cok daha saglam, cok daha guclu, ve daha keyifli asklar beraberlikler yasaniliyor. Zaman verin kendinizeeee

bence artık sen de herkes gibisin ben bu sözü diyemedim.

tabikide hayır ilk aşklar bence kesinlikle unutlmuyo hele ki çok çok iyi biriyse size çok değer vermiş deli gibi sevmiş ve sizin için herşeyi yapabilmişse unutlmuyo maalesef

Ask ile sevgi ayni sey degil mi sence ?

Arkadaşa katılıyorum "siz hiç aşık olmamışsınız belli ki"
Aşk ve sevgi arasında dağlar kadar fark vardır .
En basiti herkesi sevebilirsiniz ama herkese aşık olamazsınız .
Sadece sevdiysen unutman kısa sürer amaa
AŞK'ı yaşadıysan unutman daha zor olur ..

Unutmadim unutamiyorumda. Yasim kucuktu aslinda ama cok sevdim, neden unutamadigimi da anlamis degilim 1 sene surdu cunki ve gerckten yasim kucuktu. Sonra esimle tanistim 6 senelik bir beraberlikten sonra evlendik. Esimi seviyorum cok mutluyum. Ama ilk askimi da hic unutmadim.

unutulur mu hiç yaaa en güzel zamanlarımın baş kahramanıydı.. hey gidi hey..saflık, temizlik, kelebekler kanat çırpışları

Unuttum....

İlk aşkım olduğunu düşündüğüm insandan sonra belki 100 kez daha aşık olmuşumdur..Adamların haberi bile yoktu Platonik takılırdım...

Ama şimdiye dek beni benden alan tek bir kişi oldu... Gördüğüm zaman kalbim hızlı hızlı çarpar,gözlerimi kendisinden alamazdım..Kelimeler boğazımda düğümlenir,dilim tutulur,ruhum sanki kanatlanıp cennete uçardı...Benim aptallığım yüzünden olmadı hiç birşey..Aman beni kolay kız sanmasın vs diye düşüne düşüne ,aman hoşlandığımı belli etmeyeyim diye diye çocuğu kendimden uzaklaştırdım..Onu bir an görmek bile beni mutlu ediyordu... .Bana dokunduğunda ,parmağının ucu değse mest olurdum..Sanırım benim asıl ilk aşkım oydu....Bir tartışma sırasında telefonda duygularımı itiraf edebilmiştim bir gün kendisine..Ancak buna rağmen kendimi ağırdan satma gibi bir saçmalığı sürdürdüm....Aradan yıllar geçti...10 yıldan fazla görüşmedik..O başkası ile evlendi,ben başkasıyla...Ekledik birbirimizi face de..Normal arkadaş gibi..Zaten aramızda hiç birşey geçmemişti..Gömdük yaşamadığımız ne varsa....İkimiz de evli barklı çocuklu insanlarız artık....Ben kendi kurduğum ailem ve çocuklarımla mutluyum..O da kendi kurduğu ailesi ile....Bursa Senfoni Orkestrasında Enstrüman sanatçısı şu an kendisi............
Yıllar çabuk geçti............

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana askin ne illet bisey oldugunu ogreten serseri, mavi gozlumdu :)
ben ona ne kadar saf ve buyuk bi askla bagli olduysam, o benden bi haber kendi hayatini yasiyodu.
Tabii uc sene sonra ogrendi... ama karsilik vermedi. O zamanlar icim aciyodu oluyo gibiydim bazen. Unutmak icin yalvardim Allaha.

O artik evli ve minik bi melegi var. Hic bi zaman beddua etmedim, hakkim deil aksine Allaha yalvardim onu esi ve cocuguna bagisla diye.

Belki gercek sevgi bunu gerektirirdi :)

Ona asik degilim hakkim deil ama onun yeri her zaman ayri olcak bende. Unutamamda zaten boylesine sevilen birisi unutulurmu? Ancak sevgiyle anilir...

Aşk dediğin sadece bir kez yaşanmıyor mu, sadece bir kişiye duyulan bi şey değil mi ?
bana ters..
sevdi mi 1 kez sevilir, 1 kez.. bi zamanlar onun bana söylediği gibi..

Aşkını kalbine gömüp ölünceye dek saklayan kişi cennetlik olurmuş:) Ah ah diyorum şimdi ben de arkadaşların gazına gelmeyip bir de onun amaçsız ısrarlarını önemsemeyip sırrımı saklasaymışım keşke çünkü ömür boyu sevgisini taşıyacak kalbim var ..

Ondan sonra kimseye aynı hisleri hissedemedim.Çünkü büyüdüm,eskisi gibi saf aşık olamam.Ama onu unuttum.Ne nefret var ne özlem var içimde.Hatta şaşkınım nasıl ona karşı böyle hissizleşebildim diye.En son bu haziranda gördüm onu konuştuk filan.İyi mi oldu kötü mü bilemedim.Onu görmeden önce aşktan bahsederken aklıma gelicek birisi vardı en azından ama artık o da yok.Kandırılmış gibi hissettim sanırım kendimi.Aşk filan değilmiş yaşadıklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…