ilk aşıkınızı unutabildiniz mi ??

ilk AŞK eksimez

eksilmez

ama yaşanmaz...................

buda kapak olur..

Unuttum tabiii,zamanında çok üzülmüştüm onun için çook eskidendi,bu hafta düğünü varmış davetiyesini yelpaze yaptım hava çok sıcak

Tamamen unuttum:) çok acı çektim 4 yıl ama şimdi herkes nasıl unuttum diye hayrette hatta kendisi bile. ama gerçekten unutuluyormuş ya :)

evet unuttumm..bizim aramızda bir ilişki ona aşık olduğum yıllardan çoook sonra oldu ama çok kısa sürdü, davranışlarıyla kendinden beni soğuttu ve ayrıldığım anda unuttum :)

E iyiymis buuu

Aslinda biz naparsak yapalim kaderimizde yazilani yasiyoruz :) keske deme... Iyiki de bence bundada vardir bi hayir :))

ilk aşkım tee ilkokuldayken platonik sınıf arkadaşımdı unutmadım tabikide hala gördükçe içim bi hoş olur facede eklidir arada girer ne paylaşmış bakarım geçenlerde serum takılıydı bi fotoğrafında nasıl üzüldüm anlatamam geçmiş olsun diyesim geldi ama o evli ben evli

bende unuttummmmmmmmmm:)) hiç unutamıcam ölcekmişim gibi hissedıyodum...ama unutuluyormuşşş çok şükürr:)

bende unuttummmmmmmmmm:)) hiç unutamıcam ölcekmişim gibi hissedıyodum...ama unutuluyormuşşş çok şükürr:)

İlk aşkım zaten platonikti, platonikler unutulur. Eşimden önce de hiç sevgilim olmadığı için de kimseyi unutmak zorunda kalmadım, platonik takıldım hep.

12 yaşımdaydım
unutmadım unutmayacagımda
15 yıl aradan sonra karşılaştık
gene o anki heycanı yaşadım
o benim ilk aşkım nasıl unuturum

Benim ilk aşkım Harry Potter'dı Ama öyle hayranlık filan değil gerçekten aşıktım 1. sınıfta..Okumayı yazmayı öğrendiğimde ilk işim Harry potter'a aşk mektupları yazmaktı Halada çok severim..Her yıl seriyi baştan sona izlerim,kitaplarını okurum .) Geçen gün tvde ilk filmi veriolardı..İzlerken çocukluğumu hatırladım başladım ağlamaya Harry potter'ı unutmadım unutmam da .) Gerçek aşklarım oldu tabi acı çektiğim,hatta intaharın eşiğine geldiğim (Bu aptallıktı kabul ediyorum,çok pişmanım şimdi) ama hepsi geçti gitti..Şimdi geriye dönüp baktığımda sadece Harry Potter'ım var.. :)

15 yaşındaykendi ve evet unuttum
Başkasıyla mutluyum ve aşığım şimdi
Herkes ilk aşkıyla kalamıyor ama ne safmışım o kadar üzülmüştüm arkasından diyorum değmeyen birine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…