Aminn inşallah rabbim size bağışlasın hayırlı ömürler versin benim de aşılama da yapıldığından beri karnım da değişim bir ağrı var uykuya eğilim oldu sizde ne gibi belirtiler olmuştu
Tüm aşılamalarimda hep bir belirti aradım hep kendimi dinledim.
Bir ay ağrı sızı oldu aaa tuttu mu dedim tutmadı, bir ay aaa akıntı var tuttu mu dedim tutmadı,bir ay adetim 1 gün gecti aaa bu sefer tuttu mu dedim tutmadı, bir ay hiçbir şey olmadı acaba bu sefer mi dedim yok tutmadı vs.
Bu yaşanılanlar aldığımız ilaçların etkisinden,Psikolojik etkisi, adet belirtisi vs ayırt edilemiyor hepsi aynı.
Biliyorum bir belirti arıyor herkes ben de çok aradım ama yok bariz bir belirti.
En son tutan aşılamamda sadece diğerlerinden farklı şunu yaşadım aşılamadan 3-4 saat sonra çok ağrım oldu, bir de aşılamadan sonraki 4. 5. Ve 6. Günleri sabahları kasığımda kasılmalarla uyandım bu kadar.
Hiç belirti olmadan hamile kalan da oldu çok belirtisi olup hamile kalan da aylarca günlerce hep buralarda okudum yazdım.
Öncelikle her ne kadar zor olsa da düşünmemeye çalış , başka ugraşlarla kafanı meşgul et.Aşılamadan sonra protein ağırlıklı beslenmeye çalış.Ve emin ol vakti zamanı gelince olacak.
Ben artık 5. Aşılamada tüm ümitlerimi yitirmiştim.
Tüp bebek araştırıyordum ki süpriz oldu.
Rabbim herkese nasip eylesin.