- 9 Şubat 2021
- 19
- 56
- 3
- Konu Sahibi bebikimoluyor
-
Sağlıkla kucaklayın yavrunuzuArkadaşlar herkese merhaba
Sebepsiz interfilite nedeniyle çocuğumuz olmuyordu 2,5 yıllık evliyim.1 yıl denedik çocuğumuz olmadı bende interflite bölümüne başvurdum. Doktor tahlillerimi yaptı rahim filmi çekildim (çok ağrılı olmuştu benim rahim filmim) bir sorun çıkmadı sadece eşimin sperm sayısında biraz düşüklük vardı 11 milyon çıkmıştı,doktor ona bağlı olabilir dedi. Aşılama yapmaya karar verdik ve doktor gonal f iğne başladı yaklaşık 1 hafta boyunca 75 lik vurdum 2 günde bir kontrole gittim yumurtam 18 mm olduğu günün gecesi çatlatma iğnesi verdi ovıtrelleydi sanırım adı tıp merkezinde gece 23.00 de vuruldum ,Ertesi gün gittik eşim test verdi ve aşılamamız yapıldı, aşılama sonrası sadece 5 dk uzandım sonra kalktım eve geldim, o gün hiç iş yapmadım 2 gün boyunca yatıp dinlendim aşılama günü duphaston başla dedi doktorum ve günde 2 kere onu içtim hala da içiyorum.. Sürekli kasık ağrım oldu ve göğüslerimde büyüme hissetim aşılama sonrası onun dışında bir belirtim olmadı. Zaman geçmek bilmedi vallahi zar zor bekledim ve sonunda 13. gün evde test yaptım Silik çıktı, hemen kan vermeye gittim sonuç 74 tü, 2 gün sonra bidaha kan verdim 140 olmuştu.. 08.02.2021 de bir daha kan verdim 842 olmuş 4+2 hamileyim arkadaşlar :)) ha bu arada eşim aşılama öncesi 1 ay boyunca Emodex isimli bir vitamin kullandı 300 tl ye aldık ama çok etkili sperm sayısı 17 milyon olmuştu aşılama günü baktıklarında :)) size tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin ben çok umutsuzdum,aşılama günü sürekli ayetel kürsi okudum, rabbi heb li mines Salihin dedim bu dua peygamber duasıymış.. ve eşinizle sizin dışınızda kimse bilmesin aşılama yaptırdığınızı veya yaptıracağınızı sürekli dua edin allah ol derse herşey olur. Ben çok üzüldüm çok ağladım bir nebze de olsa size umut olsun istedim.. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ne kadar güzel biz aşılama olanlara umut oluyor bu hikayeler. Bende 3.5 yıldır bekliyorum 1 kaybım oldu doğal yoldan olmuştu bidaha olmadı. Bugün 11.günüm zaman geçmek bilmiyor. Bende hep dua ettim işlem olurkende hep okudum. Başka bir belirtiniz olmuş muydu peki. Kimisi kesin adet geliyor diyip öğreniyorArkadaşlar herkese merhaba
Sebepsiz interfilite nedeniyle çocuğumuz olmuyordu 2,5 yıllık evliyim.1 yıl denedik çocuğumuz olmadı bende interflite bölümüne başvurdum. Doktor tahlillerimi yaptı rahim filmi çekildim (çok ağrılı olmuştu benim rahim filmim) bir sorun çıkmadı sadece eşimin sperm sayısında biraz düşüklük vardı 11 milyon çıkmıştı,doktor ona bağlı olabilir dedi. Aşılama yapmaya karar verdik ve doktor gonal f iğne başladı yaklaşık 1 hafta boyunca 75 lik vurdum 2 günde bir kontrole gittim yumurtam 18 mm olduğu günün gecesi çatlatma iğnesi verdi ovıtrelleydi sanırım adı tıp merkezinde gece 23.00 de vuruldum ,Ertesi gün gittik eşim test verdi ve aşılamamız yapıldı, aşılama sonrası sadece 5 dk uzandım sonra kalktım eve geldim, o gün hiç iş yapmadım 2 gün boyunca yatıp dinlendim aşılama günü duphaston başla dedi doktorum ve günde 2 kere onu içtim hala da içiyorum.. Sürekli kasık ağrım oldu ve göğüslerimde büyüme hissetim aşılama sonrası onun dışında bir belirtim olmadı. Zaman geçmek bilmedi vallahi zar zor bekledim ve sonunda 13. gün evde test yaptım Silik çıktı, hemen kan vermeye gittim sonuç 74 tü, 2 gün sonra bidaha kan verdim 140 olmuştu.. 08.02.2021 de bir daha kan verdim 842 olmuş 4+2 hamileyim arkadaşlar :)) ha bu arada eşim aşılama öncesi 1 ay boyunca Emodex isimli bir vitamin kullandı 300 tl ye aldık ama çok etkili sperm sayısı 17 milyon olmuştu aşılama günü baktıklarında :)) size tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin ben çok umutsuzdum,aşılama günü sürekli ayetel kürsi okudum, rabbi heb li mines Salihin dedim bu dua peygamber duasıymış.. ve eşinizle sizin dışınızda kimse bilmesin aşılama yaptırdığınızı veya yaptıracağınızı sürekli dua edin allah ol derse herşey olur. Ben çok üzüldüm çok ağladım bir nebze de olsa size umut olsun istedim.. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ilk defa mı aşılama olcaksınız?Sağlıkla kucaklayın yavrunuzuhangi hastanede yapmıştınız acaba bende adeti bekliyorum ama kafam karışık. Adet gününde gittiğinizde ne yapıldı süreç nasıldı sabah mı gittiniz.
Allah razı olsun, Ümraniye devlet hastanesi doktor İbrahim bey çok ilgili bir doktor devlet hastanesi olmasına rağmen işimi hızlı hallettim. Adetliyken alttan muayene ettiler sonra ilaç başladı evet sabah gittim 10 gibiydi , adetin 2.günü giderseniz iyi olur hemen iğne yazıyorlar gonal f yazmıştı fiyatı 250 lira gibi bişeydiSağlıkla kucaklayın yavrunuzuhangi hastanede yapmıştınız acaba bende adeti bekliyorum ama kafam karışık. Adet gününde gittiğinizde ne yapıldı süreç nasıldı sabah mı gittiniz.
Evet ilk olacak adet günlerinde gittiğimde yapacakları şey ığne vermek mı olacak kan alma vs. Yapılıyor mu bu akılsız kafam kan vermekten korkuyor çünküIlk defa mı aşılama olcaksınız?
Ben adet 3.günü geçmeden doktora gittim iğne verdi kendin vuruyorsun aynı saatte aynı dozda. Sonra doktor yumurta takibi yapıyor yumurta uygun boyuta gelince catlatma iğnesi vuruluyorsun. Genellikle 36 saat sonra (her doktor başka bi zamanı tercih ediyor kimi 32.saat kimi 40.saat) aşılama oluyor. Eşin Aşılama işleminden 2 saat önce sperm veriyor spermler yıkanıyor bir şırınga kanül yardımıyla muayene olur gibi senin rahmine tüplere en yakın yere bırakıyor spermleri. Acısız ağrısız bir işlem
Ne kadar güzel biz aşılama olanlara umut oluyor bu hikayeler. Bende 3.5 yıldır bekliyorum 1 kaybım oldu doğal yoldan olmuştu bidaha olmadı. Bugün 11.günüm zaman geçmek bilmiyor. Bende hep dua ettim işlem olurkende hep okudum. Başka bir belirtiniz olmuş muydu peki. Kimisi kesin adet geliyor diyip öğreniyor
Benimde ilk aşılamam gercekten kim ne yapmis nasıl olmuş diye okumak istiyor insanEvet ilk olacak adet günlerinde gittiğimde yapacakları şey ığne vermek mı olacak kan alma vs. Yapılıyor mu bu akılsız kafam kan vermekten korkuyor çünküboşa stres yapmayayım erken saatte gitmek lazım o zamn dr. Saati söylemedi de ayyy bn çok karıştım ilk bi gitsem çözülecek herşey de teşekkür ederim inşallah sizin de tutmuştur inanın insan gebe kalamayan birinin gebe kaldığını duyunca seviniyor inşallah tutmuştur
CANIM KAÇ YAŞINDASIN BENDE ÜSKÜDARDAYIM VE SÜREKLİ ORDA MUAYNENE OLUYORUM EŞİNİZLE Mİ GİTTİNİZ İBRAHİM KALE HERALDE ADIAllah razı olsun, Ümraniye devlet hastanesi doktor İbrahim bey çok ilgili bir doktor devlet hastanesi olmasına rağmen işimi hızlı hallettim. Adetliyken alttan muayene ettiler sonra ilaç başladı evet sabah gittim 10 gibiydi , adetin 2.günü giderseniz iyi olur hemen iğne yazıyorlar gonal f yazmıştı fiyatı 250 lira gibi bişeydi
Adetliyken muayene mıAllah razı olsun, Ümraniye devlet hastanesi doktor İbrahim bey çok ilgili bir doktor devlet hastanesi olmasına rağmen işimi hızlı hallettim. Adetliyken alttan muayene ettiler sonra ilaç başladı evet sabah gittim 10 gibiydi , adetin 2.günü giderseniz iyi olur hemen iğne yazıyorlar gonal f yazmıştı fiyatı 250 lira gibi bişeydi
Evet canım İbrahim kale ben 25 yaşındayımCANIM KAÇ YAŞINDASIN BENDE ÜSKÜDARDAYIM VE SÜREKLİ ORDA MUAYNENE OLUYORUM EŞİNİZLE Mİ GİTTİNİZ İBRAHİM KALE HERALDE ADI
Evet anladım ama iğneler yan etki yapıyor gebelik hormonu içerdiği için hamile olmasakta istemsiz öyle hissediyoruz psikolojik olarak zaten beklediğimiz için vücudu dinleyip duruyoruz. Sizin adınıza çok sevindim sizin belirtilerin sonucu çok güzel olmuşAyy inşallah bu sefer güzel haberler alırsınızadet ağrısı gibi ama adet ağrısında kasıkta bir nokta da baskı gibi bir his oluyor ama gebelik ağrısında bel ağrısı ve kasık ağrısı daha fazla bence tarif edebildiysem tabi :))
BEN 23 YAŞINDAYIM NELER YAPTINIZ NASIL YAPTINIZ KISACA ANLATIRMISIN AŞILA ŞARTLARI NEDİR VS VSEvet canım İbrahim kale ben 25 yaşındayım
Evet rahmin durumunu aşılamaya engel her hangi bir kist var mı diye görmesi lazım canım. sen rahim filmi çektirdin mi genellikle ondan sonra oluyor aşılamaAdetliyken muayene mı2. gün gidersem muayene etmeden ığne mı verilir yanı bende kartal lütfi kırdar a gidiyorum dr.iyi diyorlar.. devlet hastanesinde ığne ücretli demek kaç tane aldınız toplam mı 250 tl ?
AminnnnEvet anladım ama iğneler yan etki yapıyor gebelik hormonu içerdiği için hamile olmasakta istemsiz öyle hissediyoruz psikolojik olarak zaten beklediğimiz için vücudu dinleyip duruyoruz. Sizin adınıza çok sevindim sizin belirtilerin sonucu çok güzel olmuşRabbim bizede nasip etsin Inşallah sizde sağlıkla kucaklayınn
Evet çektirdim pkos vardi zaten rahimde polip cıktı. Eşimde sorun yok . Alttan muayene de rahatsız edici ama ne yapalım her denilen mecbur yapılacakEvet rahmin durumunu aşılamaya engel her hangi bir kist var mı diye görmesi lazım canım. sen rahim filmi çektirdin mi genellikle ondan sonra oluyor aşılama
Öyle canım ama aşılama işlemi aynı alttan muayene gibi hiç bir acı ağrı olmuyor. Bendede pco var sadece ultrasonda gözüküyormus hormonlar falan normal belirtiside yok hiç ama işte bekliyoruz ne zaman son bulcak bu beklemeler diyeEvet çektirdim pkos vardi zaten rahimde polip cıktı. Eşimde sorun yok . Alttan muayene de rahatsız edici ama ne yapalım her denilen mecbur yapılacak
Canım birde kimisi adet öncesi akintim oldu diyor kimisi olmadı kupkuruydu diyor senin nasıldıAminnnnSizde güzel haberler alırsınız inşallah tez zamanda Allah annelik makamına yüceltsin
Evet beklemeler insanı yoruyor inşallah bitecek kısa süre sonra hayırlısı diyelim. Insan böyle zamnda bir yakınıyla konuşmak istiyor ama yakınlarımızda biz üzülmeyelim diye pek konuşmuyorlar. Içimde tuta tuta şiştim bende henüz olmayan çocuğuma yazıyorumÖyle canım ama aşılama işlemi aynı alttan muayene gibi hiç bir acı ağrı olmuyor. Bendede pco var sadece ultrasonda gözüküyormus hormonlar falan normal belirtiside yok hiç ama işte bekliyoruz ne zaman son bulcak bu beklemeler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?