Aşılama İlk aşılama ile hamile kaldım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese yazmaya çalışıyorum görmediğim olursa kusura bakmayın lütfen

Evet adeti. İkinci gununden baslyor hem de en yogun akintinin oldugu gun sonra alisyosun ya bide benim doktorum erkek

Gonalf ben 700 tl ye aldım neden ki

Canim yine rahatsiz ediyorum kbakma. Acaba emodex vitaminini siz nerden temin ettiniz yani herhangi bir siteden mi yoksa eczaneden mi aldiniz. Eşimede doktor kullanabilirsin vitamin demisti zaten . Bir de dış fotografi varsa atabilir misin onu da. Tesekkur ederim tekrardan :))

Bende aşılama olacağım bu ay.. Sağlıkla kucağına alirsin inşallah bebeğini darısı da bizlere olsun eşinizin sperm hareket durumu neydi acaba. Toplam mi 17 milyon yoğunluk mu

Devlet hastanesinde aşılama ücreti ne kadar peki

Merhaba canim Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah bende bugün asilama yaptırdım yarim saat yatırdılar sonra eve geldim evde de 2 saat uyumuşum sonra çamaşırları makineye attim ondan bisey olacağını düşünmüyorum :) doktor bana progestan verdi ama benim.istegim üzerine hap demişti eczane igne ve hap vermiş dedi bi sıkıntım yok aslında ben istemiştim ama kullansam mi bilemedim ya

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bana da dün aşılama yapıldı 12 gün sonra test yaptıracağım. Beklemek gerçekten çok zor Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Muayene olmadan durumunuzun ne olduğu anlaşılmadan ilaç verilmez. Adet başında vajinal ultrasonla muayene edecek dr, sonra folikül ve rahim durumunuza göre hangi tedaviyi uygulayacağına karar verecek

Merhaba, öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. Allah, benim gibi isteyen herkese nasip etsin. Ben de yeni bir doktora muayeneye gittim 2ay önce. İlk dr ki yaklaşık 3-4 aydır kendisine gidiyordum, adetliyken muayene ettiğinde kist olmuş tedaviye ara vereceğiz dedi stres oldum başka dr ye gittim. Durumu anlattım. Hsg hormon bütün tahlilleri gösterdim. Korkacak bir şey yok dedi ilaç verdi. Bir sonraki adette femara verdi 5gün günde 3kez. 11 şubatta adet oldum bunun üstüne. Dün muayeneye gittiğimde aşılamaya geçiyoruz dedi. Femara ve merional iğne verdi 75lik. Çarşamba kontrolüm var bakalım. Hakkımızda hayırlısı

Muayene olmadan durumunuzun ne olduğu anlaşılmadan ilaç verilmez. Adet başında vajinal ultrasonla muayene edecek dr, sonra folikül ve rahim durumunuza göre hangi tedaviyi uygulayacağına karar verecek
Sağol canım vallahi bir sürü şey öğreniyorum bu vesileyle inşallah sağlıklı bir sürecin olur bn henüz regl olmadım bekliyorum. Hangi dr.a gidiyosun hangi aşamadasın nasil geçiyor sürecin? paylaşmak istersen eğer

Tabiki paylaşırım. Birbirimize bilgi vermek ve destek olmak için buradayız sonuçta. Ben geçen yıl pandemi öncesi devlet hastanesine gidip tüm hormon kontrollerini yaptırdım. Ama devlette randevu almak çok zor o yüzden özel dr ye gittim ekimde. Hsg istedi, yaptırdım temiz çıktı. Femara kullanmaya başladım 3yumurta oluştu, adet olunca gittim tekrar ama bana kist oluşmuş tedaviyi bırakıcaz dedi kestirip attı. Moralim bozuldu bir de kist yok etmeye mi uğraşıcaz diye dr sçıklama nile yapmadı. Ben de başka dr buldum gittim anlattım her şeyi. O ay iğne verdi var olan yumurtayı büyütmek için. Kist giderek küçüldü ve adetle atıldı. Bu dr de femara verdi ama yine adet olunca femara ve merional verdi aşılamaya geçiyoruz dedi. Adetin 3. Günündeyim bugün başladım ilaç ve iğneye çarşamva kontrol var. İlk aşılama deneyimim olacak.
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.

Doğru dr.u bulmak en önemlisi gerçekten farklı görüşte olabiliyorlar. Aşılama sürecin inşallah olumlu sonuçlanır. Teşekkürler burdan haberleşelim. Adeti bekliyorum bende. Pko ve 6x4mm polip var. Aşılama dedik ama dr.la tekrar konuscam. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Amin inşallah. Aslında ilk doktorum da çok iyiydi ama sanırım benim bu kadar telaşlanacağımı düşğnmedi o cüöleleri söylerken. Ama şuanki doktorum da çok iyii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…