- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi bebikimoluyor
-
Bende öyle düşünüyorum birde diyorumki bu yaşımda hamile kalamiyorsam ilerde hiç kalamam bakalım bu sefer olmazsa ikinciyi deneyeceğim sonra tedaviyi bırakırım herhaldeAllah gönlüne göre versin inşallah canım daha fazla bekletmeden nasip etsin. Ben hep herkes hamile olcak ben heralde olamıcam diye düşünüyordum çok üzülüyordum. Sanada nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
MerhabaAllah gönlüne göre versin inşallah canım daha fazla bekletmeden nasip etsin. Ben hep herkes hamile olcak ben heralde olamıcam diye düşünüyordum çok üzülüyordum. Sanada nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
Merhaba 4.haftada keseyi gördüm , 6.haftada kalp atışı duyduk. Tebrik ederim gebeliğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤Merhabahamileliğin kaçıncı haftasında keseyi ve kalp atışını duydunuz ben 6. Haftanın içine girdim arayacaz biz sizi kese için dediler ama aramadilar daha
Amin inşallah bütün gebeler sağlıkla alsınlar kucaklarınaMerhaba 4.haftada keseyi gördüm , 6.haftada kalp atışı duyduk. Tebrik ederim gebeliğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤
Garanti olsun diye belki 7.haftada çağıracaklardır ikisini birlikte görün diye
Evet beklemek gerçekten çok zor oluyor. Ama sizde numara varsa arayıp siz söyleyin gelmek istiyorum diyeAmin inşallah bütün gebeler sağlıkla alsınlar kucaklarınabelki olabilir ama beklemek zor
Wp den yazdım doktora az önce yarın gel bakalım dediEvet beklemek gerçekten çok zor oluyor. Ama sizde numara varsa arayıp siz söyleyin gelmek istiyorum diye
Hadi bakalım güzel haberi banada verin inşallah:)Wp den yazdım doktora az önce yarın gel bakalım dedi
İnşallahHadi bakalım güzel haberi banada verin inşallah:)
Bugün gittim doktora kese oluşmuş çok şükür haftaya gel kalp atışını duyalım inşallah dediHadi bakalım güzel haberi banada verin inşallah:)
Hadi bakalım ilk etap atlatılmış gözün aydın canımBugün gittim doktora kese oluşmuş çok şükür haftaya gel kalp atışını duyalım inşallah dedi
Hadi bakalım ilk etap atlatılmış gözün aydın canım
Inşallah haftaya güm güm duyarsın o minik kalbiinsall
İnşallahHadi bakalım ilk etap atlatılmış gözün aydın canım
Inşallah haftaya güm güm duyarsın o minik kalbi
benımde ıkıncı asılamam ılknınde yoktu bunda sarımsı akıntı bende de var ve kasıgım agrıyor agrıma degılde etım cekılır kramp gırer gıbı 10. gunum akıntınız neaman oldu benm ıkı gundur varAkıntım oldu sarımsı bi akıntıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?