Aşılama İlk aşılama ile hamile kaldım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gonalf oldukça uygun gibi rapor falan mı çıkarttınız?

Merhaba aşılama ile mi hamile kaldınız benim bugün 6. Günüm de hic belirtiniz oldu mu acaba ben aşılamadan sonra özellikle iki gün hep yattım 3. Gün ağır iş yaomadan en fazla iki saat ayakta kalmışımdır oda aralıklı bir şekilde bugün kasıklarımda batmalar oldu iki dk kadar sürdü sonrasında yine ara ara oldu ve belime de günde iki kere falan ağrı vuruyor biraz uzandiktan sonra geçiyor aslında belirti aramak istemiyorum ama napym işte sabırsızlanıyor insan beklemek zor

Belirti arama kendini dinleme kuzum inşallah sende güzel haberi alacaksın . Hayırlı akşamlar

Merhaba evet aşılama ile hamile kaldım:)
Hiç yatmadım dikkat etmedim hiç bir belirtim olmadı adet oluyorum kesin diyip test yaptım kafamdan o düşünce silinsin diye ama pozitif gördüm :) Umarım sizinde pozitif olur yüzünüz güler karnınız dolar :) baska merak ettikleriniz olursa seve seve cevaplarım ❤

Yaa bende adet olaacgim diye bekliyorum hiç adet olacak gibi ağrınız oldumu peki

Bir de hafif sarı değilde sarıya dönük gibi akıntım var su gibi

Yaa bende adet olaacgim diye bekliyorum hiç adet olacak gibi ağrınız oldumu peki
Evet adet belirtilerim neyse onu yaşadım , farklı beni gebe olabilir miyim diye şüpheye düşürecek bir şey yaşamadım. Sarı akıntım hep vardı hâlâ daha devam ediyor doktor kokusuz ve kaşıntısız olduğu sürece sorun yok dedi canım. Güzel haberlerin için beni etiketle ❤

Umarım güzel haber alırım tabiki söylerim benim 3 Nisan'da aşılamam oldu ne zaman test yapayım 14 Nisan olur mu

Hikayemiz çok çok benzer bende aynı aşamalar dan geçerek (rahim filmi esimin dusuk sperm sayisi dahil ama rahim filminde anestezi ile oldu aci duymadim ) ilk aşılama da hamile kaldim çok şükür bebeğim 25 günlük olacak hiçbir sorun yok dendi başta sayı düşük görünse de sonrasında nornmal denildi Allah isteyenlere sağlıkla nasip etsin

Doktorun ne zamanı tavsiye etti canım. Benim 12.gün dedi ama ben moralim bozulur diye yapmadım 13.gün yapayım bitsin diye yapmıştım net görmüştüm ikinci çizgiyi
O bana 15 gün sonra görüşürüz dedi sadece neyse bende Ramazan'ın ikinci günü yaparım

O bana 15 gün sonra görüşürüz dedi sadece neyse bende Ramazan'ın ikinci günü yaparım
Allah gönlüne göre versin inşallah canım daha fazla bekletmeden nasip etsin. Ben hep herkes hamile olcak ben heralde olamıcam diye düşünüyordum çok üzülüyordum. Sanada nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…