Merhaba nasil gidiyor surec bol kabak cekirdegi citleyin ve gunluk 3 lt su icin avakadoyu ihmal etmeyin asiyi nerde oldunuz nasil gecti extra ilac verdilermiKizlar ben 10 kasım günü ilk aşılama mi oldum.tecruvbelrinizi ve sizinle birlikte süreclerimizi beraber takip edelim..4 senelik evliyim ve 2 sene önce kendiliğinden bi gebelik geçirdim kalp atımı sonucu kürtaj oldum okadar dr.gitmeme rağmen herşey normal dediler ama zamanda geciyo yaş 33 inşallah hayırlısı ile güzel haberler aliriz hep beraber
Aydında özel bir hastahanede oldum yaa hic bilmiyodum bugün 3.günüm yarın hemen alırım avakadoyu çekirdeği hemen yiyorumMerhaba nasil gidiyor surec bol kabak cekirdegi citleyin ve gunluk 3 lt su icin avakadoyu ihmal etmeyin asiyi nerde oldunuz nasil gecti extra ilac verdilermi
Çok şükür güzl geçti doktorumuz esimin test sonuçlarını çok beğendi ilaç falan vermedi 14.gün tes yapıcaz hayırlısı ileMerhaba nasil gidiyor surec bol kabak cekirdegi citleyin ve gunluk 3 lt su icin avakadoyu ihmal etmeyin asiyi nerde oldunuz nasil gecti extra ilac verdilermi
Belirti var mi kendini yormamaya calis ev temizligi yarim saaten fazla yurumelere ara ver gunde yarim avakado tuketin haslanmis yumurta muz ceviz tuketin folik asit takviyesi alin ben folidoce kullaniyorum memnunum nar ve sodadan uzak durun ozellikle kendinizi yormaYin strese girmeyin olur allahin izniyle tutar insallah . Tutmassada ikinci asida tutma ihtimali daha fazla oluyor bol bol sirt ustu uzanin dinlenin surekli ayni dertteyiz sizi cok iyi anliyorum.Çok şükür güzl geçti doktorumuz esimin test sonuçlarını çok beğendi ilaç falan vermedi 14.gün tes yapıcaz hayırlısı ile
Kasiklarimda hafif ağrılar var bende folbiol folikasit kullanıyorum kendimi yormuyorum kayinvaldem saolsun 2 gün geldi kalkmadım bugün kalktım hayırlısını diliyoruz allahım neyi nasip ettiyse onu yaşayıp görücez ben umutluyum pozitif düşünüyorum olucak ben inanıyorumBelirti var mi kendini yormamaya calis ev temizligi yarim saaten fazla yurumelere ara ver gunde yarim avakado tuketin haslanmis yumurta muz ceviz tuketin folik asit takviyesi alin ben folidoce kullaniyorum memnunum nar ve sodadan uzak durun ozellikle kendinizi yormaYin strese girmeyin olur allahin izniyle tutar insallah . Tutmassada ikinci asida tutma ihtimali daha fazla oluyor bol bol sirt ustu uzanin dinlenin surekli ayni dertteyiz sizi cok iyi anliyorum.
Ben egitim hastanesinde asi oldum ilk asim tutmadi yasimiz ayni 2 bucuk yildir evliyiz sebebsiz infertelite benimde asilama yaptircam olmazsa temmuza kadar brklicem sonrasinda tup bebek yaptirmayi dusundumKasiklarimda hafif ağrılar var bende folbiol folikasit kullanıyorum kendimi yormuyorum kayinvaldem saolsun 2 gün geldi kalkmadım bugün kalktım hayırlısını diliyoruz allahım neyi nasip ettiyse onu yaşayıp görücez ben umutluyum pozitif düşünüyorum olucak ben inanıyorum
Sen napiyosun? Nasıl bir surectesin hangi evredesin?
Hayırlısı olsun inşallah canm ya ilk aşıda yumurta nasıldı kaç tane boyutu faln? Insallh 2.tutar iyi düşün iyi olsunBen egitim hastanesinde asi oldum ilk asim tutmadi yasimiz ayni 2 bucuk yildir evliyiz sebebsiz infertelite benimde asilama yaptircam olmazsa temmuza kadar brklicem sonrasinda tup bebek yaptirmayi dusundum
Hayırlısı olsun canım, inşallah pozitif olur bende 6kasimda oldum bekliyorumKizlar ben 10 kasım günü ilk aşılama mi oldum.tecruvbelrinizi ve sizinle birlikte süreclerimizi beraber takip edelim..4 senelik evliyim ve 2 sene önce kendiliğinden bi gebelik geçirdim kalp atımı sonucu kürtaj oldum okadar dr.gitmeme rağmen herşey normal dediler ama zamanda geciyo yaş 33 inşallah hayırlısı ile güzel haberler aliriz hep beraber
Ben de 12 kasım da aşılamamı oldum 2 yıllık evliyim mayıs ayında kimyasal yaşadım ondan sonra hiç hamile kalamadım. Eşimin ileri hızında düşüklük var ve morfolojisi 1 o yüzden aşılama yaptırdık. İnşaAllah hepimiz hayırlı güzel haberler alırızKizlar ben 10 kasım günü ilk aşılama mi oldum.tecruvbelrinizi ve sizinle birlikte süreclerimizi beraber takip edelim..4 senelik evliyim ve 2 sene önce kendiliğinden bi gebelik geçirdim kalp atımı sonucu kürtaj oldum okadar dr.gitmeme rağmen herşey normal dediler ama zamanda geciyo yaş 33 inşallah hayırlısı ile güzel haberler aliriz hep beraber
Inşallah canım hayırlısı benim eşine de test yaptım ileri hızı %51 yavaş ileride %40 çıktı çok sukur dr.sonuclarimizi çok iyi buldu hakkımızda hayirlisiBen de 12 kasım da aşılamamı oldum 2 yıllık evliyim mayıs ayında kimyasal yaşadım ondan sonra hiç hamile kalamadım. Eşimin ileri hızında düşüklük var ve morfolojisi 1 o yüzden aşılama yaptırdık. İnşaAllah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız
Benim eşiminde ileri hızı 55di aşılama yapacağımız gün ileri hızının 10a yavaş ilerinin de 35e düştüğünü öğrendik çok üzüldük. Yıkama işleminden sonrada her ikisi 42 ye çıktı. Doktor ileri hızı düşük ama endişelenmeyin dedi. Tutmucak diye çok korkuyoruz hiç değerlerinin böyle düşeceğini düşünmemiştik. İnşaAllah hayırlı haberler alırızInşallah canım hayırlısı benim eşine de test yaptım ileri hızı %51 yavaş ileride %40 çıktı çok sukur dr.sonuclarimizi çok iyi buldu hakkımızda hayirlisi
Biz eşim için ilk kez test yaptık yani değerlerinden hic anlamıyorum ama doktorumuz sperimin kalitesinin ve değerlerinin iyi olduğunu söyleyince mutlu olmadım degil inşallah bebeklerimiz bizimledirBenim eşiminde ileri hızı 55di aşılama yapacağımız gün ileri hızının 10a yavaş ilerinin de 35e düştüğünü öğrendik çok üzüldük. Yıkama işleminden sonrada her ikisi 42 ye çıktı. Doktor ileri hızı düşük ama endişelenmeyin dedi. Tutmucak diye çok korkuyoruz hiç değerlerinin böyle düşeceğini düşünmemiştik. İnşaAllah hayırlı haberler alırız
Ilk asida uc yumurta vardi hiri 20 biri 18 digeri 15 di ama tutmadi ikimci asi icin yine klomen kullandim yine uc yumurta vardi 25 24 ve 18di cogul gebelik olabilir diye asilamayi yapmadilar dogal yolla deneyin dediler oda olmadi bekliyoruz bakalim hayat bize neler sunacak diyeHayırlısı olsun inşallah canm ya ilk aşıda yumurta nasıldı kaç tane boyutu faln? Insallh 2.tutar iyi düşün iyi olsun
Çoğul gebelik olsada siz kabul etmediniz mi? Yani size birakmadilarmi? Yani okadar yumurta gelismiskenIlk asida uc yumurta vardi hiri 20 biri 18 digeri 15 di ama tutmadi ikimci asi icin yine klomen kullandim yine uc yumurta vardi 25 24 ve 18di cogul gebelik olabilir diye asilamayi yapmadilar dogal yolla deneyin dediler oda olmadi bekliyoruz bakalim hayat bize neler sunacak diye
Hayir bana birakmadilar biz cogul gebeligi dogru bulmuyoruz dediler bosuna klomen kullanmis oldumÇoğul gebelik olsada siz kabul etmediniz mi? Yani size birakmadilarmi? Yani okadar yumurta gelismisken
Çok saçma geldi insanlar nasılınız ucuz doguruyo ozanaHayir bana birakmadilar biz cogul gebeligi dogru bulmuyoruz dediler bosuna klomen kullanmis oldum
Egitim hastaneleri boyle herkesin oraya ne unutlarla geldigi ne kadar ciddiye aldiklari umurlarinda degil iste uzucu olanda buÇok saçma geldi insanlar nasılınız ucuz doguruyo ozana
Ewet çok haklısın olsun allah büyük inşallah allah kalbimizi biliyo duamız belli duyan belli en yakın zamanda hayirlisiEgitim hastaneleri boyle herkesin oraya ne unutlarla geldigi ne kadar ciddiye aldiklari umurlarinda degil iste uzucu olanda bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?