• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk asilama telaslari evreleri ve sonuçları haydin paylasmaya..

Nayinommm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
146
45
28
34
Merhaba herkese siteye yeni uye oldum ve icime bi heyecan düştü: ) bugun asilama icin tedavilere ignelere baslamis bulunmaktayim bu sure zarfinda bizleri nelerin bekledigini hep beraber birbirimizle paylasalim dertleselim diyorum :( buarada ilk asilamam :) vira bismillah RABBIM herkese hepimize nasib eylesin insallah

Insallah hepimiz guzeel haberleri aliriz. Ben 9 gun gobekten igne kullandim kendim vurdum. Cok sinirliydim gergindim. Catlatma ignesinide kendim vurdum. 30 saat sonra asilama yapildi 5 dk surdu hicbirsey anlamadim. Sonra 20 dk hastanede dinlendim. Bu arada 4 yumurtam oldu 2 tane 15 mm bitane 19 mm bitane 27 mm di... sonrasi bekliyosun gun sayiyosun :)))

Insallah hepimiz guzeel haberleri aliriz. Ben 9 gun gobekten igne kullandim kendim vurdum. Cok sinirliydim gergindim. Catlatma ignesinide kendim vurdum. 30 saat sonra asilama yapildi 5 dk surdu hicbirsey anlamadim. Sonra 20 dk hastanede dinlendim. Bu arada 4 yumurtam oldu 2 tane 15 mm bitane 19 mm bitane 27 mm di... sonrasi bekliyosun gun sayiyosun :)))
Bende bugun ikinci göbekten ignemi vurdm bakalim ne kadar surede gelisme gosterir bende yumurta tembelligi var maalesef pcodan kaynakli gec gelisiyorlar biraz malesef. Senin ilk asilamanmi bide 4 yumurta gelismis dedin yumurtalarn kac tane olmasi lazim yada buyuklukleri ne olmali asilama icin farkediyormu

Bende bugun ikinci göbekten ignemi vurdm bakalim ne kadar surede gelisme gosterir bende yumurta tembelligi var maalesef pcodan kaynakli gec gelisiyorlar biraz malesef. Senin ilk asilamanmi bide 4 yumurta gelismis dedin yumurtalarn kac tane olmasi lazim yada buyuklukleri ne olmali asilama icin farkediyormu

Evet benimde ilk asilamam. Catlamasi icin yumurtanin en az 18 19 mm olmasi gerek. Bitanede yumurta gelisebilir bikactanede onemli olan gelismesi iyi durumda olmasi..

Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı imanlı evlat nasip etsin bende 4 yıllık ewliyim iki yıl önce 10 haftalıkken kalbi durdu ondan sonrada tekrar hamiş kalamadım bütün tahlillerim normal cuma günü Kanuni Sultan Süleyman E.A.H gittim dr klomen verdi adetin 13.günüde kontrole çağırdı inşallah ilk ayda sağlıkla hamiş kalırım. Sizler klomen kullandınızmı

Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı imanlı evlat nasip etsin bende 4 yıllık ewliyim iki yıl önce 10 haftalıkken kalbi durdu ondan sonrada tekrar hamiş kalamadım bütün tahlillerim normal cuma günü Kanuni Sultan Süleyman E.A.H gittim dr klomen verdi adetin 13.günüde kontrole çağırdı inşallah ilk ayda sağlıkla hamiş kalırım. Sizler klomen kullandınızmı
Aminnn canimm insallahhh RABBIM herseyin hayirlisini bilir hayirlisiyla tez zamanda bebislerimizi bizlere nasib eylesin.. ben klomen kullandim 2 ay ucuncu ay klomenle beraber yumurta geliştirici igne kullandm 4 5.ci aylarda sadece igne kullandim ama olmadi... :( simdide asilama tedavisine basladik hayirlisiyla guzel haberler birbirimize. Sen tuplerine baktirdinmi kurtajdan sonra tupler tikanabiliyor diye biliyorum ben canim

Aminnn canimm insallahhh RABBIM herseyin hayirlisini bilir hayirlisiyla tez zamanda bebislerimizi bizlere nasib eylesin.. ben klomen kullandim 2 ay ucuncu ay klomenle beraber yumurta geliştirici igne kullandm 4 5.ci aylarda sadece igne kullandim ama olmadi... :KK43: simdide asilama tedavisine basladik hayirlisiyla guzel haberler birbirimize. Sen tuplerine baktirdinmi kurtajdan sonra tupler tikanabiliyor diye biliyorum ben canim

Hsg çektirdim canım açık tüplerim ama bu ay farkettim sanırım rahim ağzı eğriliği var bende sağa doğru çünkü ben içimi yıkıyorum sadece adetim bitince ilk defa bu ay rahim ağzı sağdaydı daha önce böyle değildi olsaydı zaten hsg dede çıkardı şekli ve her zaman ortadaydı geçen ay devlet hastanesinde dra gittim yardımcısı speklumu taktı dr gelene kadar 4-5 dk canm çok yanmıştı acaba ondanmı oldu bilmiyorum

Hsg çektirdim canım açık tüplerim ama bu ay farkettim sanırım rahim ağzı eğriliği var bende sağa doğru çünkü ben içimi yıkıyorum sadece adetim bitince ilk defa bu ay rahim ağzı sağdaydı daha önce böyle değildi olsaydı zaten hsg dede çıkardı şekli ve her zaman ortadaydı geçen ay devlet hastanesinde dra gittim yardımcısı speklumu taktı dr gelene kadar 4-5 dk canm çok yanmıştı acaba ondanmı oldu bilmiyorum
Ne zaman cektrdinki filmi canim bi doktora sor onu ozaman aklinda sorular kalmasn hic. Dediginise ilk defa duydum ben

Ne zaman cektrdinki filmi canim bi doktora sor onu ozaman aklinda sorular kalmasn hic. Dediginise ilk defa duydum ben
Bende yeni bu ay öyle bişey farkettim canım google amcaya sorunca rahim eğriliği hsg diye bir sürü görseller çıkıyor. Ayın 22 sinde klomen için kontrole gittiğimde bunuda sorucam bakalım inşallah birde böyle bir problem çıkmaz başıma

Bende yeni bu ay öyle bişey farkettim canım google amcaya sorunca rahim eğriliği hsg diye bir sürü görseller çıkıyor. Ayın 22 sinde klomen için kontrole gittiğimde bunuda sorucam bakalım inşallah birde böyle bir problem çıkmaz başıma
Insallah aksi bisey olmaz hayirli sonuclarla yazarsin haber verrsin canim

İc yikamak nedemek acaba ?

Asselam alleykum kizlar! Pazartesi bizde asilama tedavisini basliycaz! Bugun hasta oldum..doktorum pazartesi gel dedi!

inşallah tutmuştur.sağlıcakla alırsınız kucağınıza.bende ekimde başlıycam iğneleri vurmak zor mu..beni çok tedirgin ediyo düşüncesi bile...

inşallah tutmuştur.sağlıcakla alırsınız kucağınıza.bende ekimde başlıycam iğneleri vurmak zor mu..beni çok tedirgin ediyo düşüncesi bile...
Igneleri vurmak cok kolay agri yok aci yok kendin bile vurabilirsin ben kendim vuruyorum zaten igne kucucuk korkulcak biseysi yok canim. Dozunu ayarliyorsun gobekten vuruyosun sikinti yok. Ki insallah aşılamaya gerek kalmadan kendiliginden olur

Back
X