• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk asilama telaslari evreleri ve sonuçları haydin paylasmaya..

Saat oglen 12.10da asilamam yapıldı.. dua edin kizlar RABBIM hepimjze nasib eylesin. Banada progestan testi yapilmadi ama doktor ilac verdi

Birde kizlar asilama sonrasi sanki doktorun iceri enjekte ettikleri disari akti gibi sizdede oldumu oyle

Birde kizlar asilama sonrasi sanki doktorun iceri enjekte ettikleri disari akti gibi sizdede oldumu oyle
Allah gonlunuze gore versin insallah bemde olmadi daha dovrusu bende disqri akti sandim ama o kanamaymis disqri akan bisey olmadi yqni

Bende doktor asilayinca felaket bi sizi oldu sizdede oldumu sanki icimde bir suru karinca ordn oraya kosuyomus gibi gidiklama ve sizi

Evet oluyo suannn cok değişik bise psikolojik mi diyodm ama tek ben değilmişim ozaman :) daaa bu akinti benitereddut ettirdi neki bu şimdi yaa bilen yokmudur kii

Asilama aninda bisey olmadi ama.bendd 2 3 dk surdu zaten nasi oldu bitti anlamadm ki.normalde canm cok tatlıdır. Buarada sende kanama neden olduki

Evet oluyo suannn cok değişik bise psikolojik mi diyodm ama tek ben değilmişim ozaman :) daaa bu akinti benitereddut ettirdi neki bu şimdi yaa bilen yokmudur kii
Spermmi akti disari yoksa acaba kanamayimi akinti sandiniz esinize semen testi yapildimi

Back
X