• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk asilama telaslari evreleri ve sonuçları haydin paylasmaya..

Igneleri vurmak cok kolay agri yok aci yok kendin bile vurabilirsin ben kendim vuruyorum zaten igne kucucuk korkulcak biseysi yok canim. Dozunu ayarliyorsun gobekten vuruyosun sikinti yok. Ki insallah aşılamaya gerek kalmadan kendiliginden olur
İnşallah...çok teşekkür ederim...bu kadar çabaya inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız,bebişlerimizi..ben ikiz istiyorum allahın izniyle...

Aminnn canimm insallahhh RABBIM herseyin hayirlisini bilir hayirlisiyla tez zamanda bebislerimizi bizlere nasib eylesin.. ben klomen kullandim 2 ay ucuncu ay klomenle beraber yumurta geliştirici igne kullandm 4 5.ci aylarda sadece igne kullandim ama olmadi... :KK43: simdide asilama tedavisine basladik hayirlisiyla guzel haberler birbirimize. Sen tuplerine baktirdinmi kurtajdan sonra tupler tikanabiliyor diye biliyorum ben canim
Aşılama redavisine hangi hastanede başladın canım

İnşallah...çok teşekkür ederim...bu kadar çabaya inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız,bebişlerimizi..ben ikiz istiyorum allahın izniyle...
Bende cok ikiz istiyorum tabi ama mevlam sinamasin insallah taneye hasret biraktirmasin.. bakalim suan hastanedeyim muaynem var yumurta takibi ne zaman olacak asilama bekliyorm

Bugün hastaneye klomen sonrası kontrole geldim sağdaki foliküller 23 ve 26 milim soldaki folikül 19 milim dedi ve ilişki önermedi çatlatma iynesi vermedi moralim çok bozuk arkadaşlar dahada büyürse kiste dönüşecekler. Birde ultrasonda bakarken e k tri reylır 6 dedi bu ne demek bilen varmı

Bugün hastaneye klomen sonrası kontrole geldim sağdaki foliküller 23 ve 26 milim soldaki folikül 19 milim dedi ve ilişki önermedi çatlatma iynesi vermedi moralim çok bozuk arkadaşlar dahada büyürse kiste dönüşecekler. Birde ultrasonda bakarken e k tri reylır 6 dedi bu ne demek bilen varmı

onun ne demek olduğunu bilmiyorum..çok geçmiş olsun.inşallah kist falan olmaz...

inşallah tutmuştur.sağlıcakla alırsınız kucağınıza.bende ekimde başlıycam iğneleri vurmak zor mu..beni çok tedirgin ediyo düşüncesi bile...
Merhaba,ben bugun ilk kez kendim gobekima igne yaptim...korkmadim..nedeni cooook coook bebis istiyurum...onin icin hic buseyden korkmam diye ,ignemi vurdum...hiiiiic bisey hissetmedim...bu igne cok farklimis..hic bisey hissetmiyursun...

Merhaba,ben bugun ilk kez kendim gobekima igne yaptim...korkmadim..nedeni cooook coook bebis istiyurum...onin icin hic buseyden korkmam diye ,ignemi vurdum...hiiiiic bisey hissetmedim...bu igne cok farklimis..hic bisey hissetmiyursun...

güzel haberler alırısınız inşallah....benim de canm çok tatlı değildir ama ne bileyim karından iğne yapmak ..dediğiniz gibi güzel şeyler için hayırlı sağlıklı bebişler için herşeye değer...

Aşılama redavisine hangi hastanede başladın canım
Trabzonda yasiyirm canim ben medical
Klomen ve benzeri ilaclar bazen kist yapabiliyor canim o sebeple bir iki ay ara veriyor doktor sikinti yapma kalbini bunaltma tum imkansizliklar icinde RABBIM nasib etsin insallah

Banami sordun bilemedim canimda yarin asilamam yapilacak iste insallahhh sonrasi bekleyis sancili bir bekleyis.. dua edin insallah

Bugun asilamadan sonra progesteron testi yapildi 19 cikti progesteron sonucu hamile kalip kalmadigimiz hakkinda bilgi verirmi acaba

Back
X