Allah yardim eylesn hayirlisiyla tutar insallah tekrarini yasatmazAsselam alleykum kizlar! Pazartesi bizde asilama tedavisini basliycaz! Bugun hasta oldum..doktorum pazartesi gel dedi!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardim eylesn hayirlisiyla tutar insallah tekrarini yasatmazAsselam alleykum kizlar! Pazartesi bizde asilama tedavisini basliycaz! Bugun hasta oldum..doktorum pazartesi gel dedi!
İnşallah...çok teşekkür ederim...bu kadar çabaya inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız,bebişlerimizi..ben ikiz istiyorum allahın izniyle...Igneleri vurmak cok kolay agri yok aci yok kendin bile vurabilirsin ben kendim vuruyorum zaten igne kucucuk korkulcak biseysi yok canim. Dozunu ayarliyorsun gobekten vuruyosun sikinti yok. Ki insallah aşılamaya gerek kalmadan kendiliginden olur
İçimi yıkıyorum derken canım mesela adetim bitti gusül alıcam öncesinde wc de teharetlenirken parmağımı içime sokarak (tabi çok ileri değil) temizliyorumİc yikamak nedemek acaba ?
Bende ic yikamak diyince gozumde hortumla su vermek falan canlandiİçimi yıkıyorum derken canım mesela adetim bitti gusül alıcam öncesinde wc de teharetlenirken parmağımı içime sokarak (tabi çok ileri değil) temizliyorum
Aşılama redavisine hangi hastanede başladın canımAminnn canimm insallahhh RABBIM herseyin hayirlisini bilir hayirlisiyla tez zamanda bebislerimizi bizlere nasib eylesin.. ben klomen kullandim 2 ay ucuncu ay klomenle beraber yumurta geliştirici igne kullandm 4 5.ci aylarda sadece igne kullandim ama olmadi...simdide asilama tedavisine basladik hayirlisiyla guzel haberler birbirimize. Sen tuplerine baktirdinmi kurtajdan sonra tupler tikanabiliyor diye biliyorum ben canim
Bende ic yikamak diyince gozumde hortumla su vermek falan canlandi
![]()
Amin cumlwmizin yuzunu guldursun insallahhaha ilahi sabah sabah güldürdün beni Rabbimde seni güldürsün
Bende cok ikiz istiyorum tabi ama mevlam sinamasin insallah taneye hasret biraktirmasin.. bakalim suan hastanedeyim muaynem var yumurta takibi ne zaman olacak asilama bekliyormİnşallah...çok teşekkür ederim...bu kadar çabaya inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız,bebişlerimizi..ben ikiz istiyorum allahın izniyle...
Bugün hastaneye klomen sonrası kontrole geldim sağdaki foliküller 23 ve 26 milim soldaki folikül 19 milim dedi ve ilişki önermedi çatlatma iynesi vermedi moralim çok bozuk arkadaşlar dahada büyürse kiste dönüşecekler. Birde ultrasonda bakarken e k tri reylır 6 dedi bu ne demek bilen varmı
Bugün hastaneye klomen sonrası kontrole geldim sağdaki foliküller 23 ve 26 milim soldaki folikül 19 milim dedi ve ilişki önermedi çatlatma iynesi vermedi moralim çok bozuk arkadaşlar dahada büyürse kiste dönüşecekler. Birde ultrasonda bakarken e k tri reylır 6 dedi bu ne demek bilen varmı
Teşekkür ederim canım inşallah ya nedir biz kadınların çektiğionun ne demek olduğunu bilmiyorum..çok geçmiş olsun.inşallah kist falan olmaz...
Merhaba,ben bugun ilk kez kendim gobekima igne yaptim...korkmadim..nedeni cooook coook bebis istiyurum...onin icin hic buseyden korkmam diye ,ignemi vurdum...hiiiiic bisey hissetmedim...bu igne cok farklimis..hic bisey hissetmiyursun...inşallah tutmuştur.sağlıcakla alırsınız kucağınıza.bende ekimde başlıycam iğneleri vurmak zor mu..beni çok tedirgin ediyo düşüncesi bile...
Amin ! Insallah canim! Allah razi olsun!Allah yardim eylesn hayirlisiyla tutar insallah tekrarini yasatmaz
Merhaba,ben bugun ilk kez kendim gobekima igne yaptim...korkmadim..nedeni cooook coook bebis istiyurum...onin icin hic buseyden korkmam diye ,ignemi vurdum...hiiiiic bisey hissetmedim...bu igne cok farklimis..hic bisey hissetmiyursun...
Acimiyo hissetmiyorsunuz bile vurdugunuzugüzel haberler alırısınız inşallah....benim de canm çok tatlı değildir ama ne bileyim karından iğne yapmak ..dediğiniz gibi güzel şeyler için hayırlı sağlıklı bebişler için herşeye değer...
Trabzonda yasiyirm canim ben medicalAş
Aşılama redavisine hangi hastanede başladın canım
Klomen ve benzeri ilaclar bazen kist yapabiliyor canim o sebeple bir iki ay ara veriyor doktor sikinti yapma kalbini bunaltma tum imkansizliklar icinde RABBIM nasib etsin insallahBugün hastaneye klomen sonrası kontrole geldim sağdaki foliküller 23 ve 26 milim soldaki folikül 19 milim dedi ve ilişki önermedi çatlatma iynesi vermedi moralim çok bozuk arkadaşlar dahada büyürse kiste dönüşecekler. Birde ultrasonda bakarken e k tri reylır 6 dedi bu ne demek bilen varmı
Senin son durumlar nasılHadi hayirlisi olsun guzel ama zor surec stresli :) benim asilamada 9. Gunum