Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım ilk aşılamam olacak benim bir rahatsızlığım var ( lupus) 2015 de bir ikiz düşüğüm var kendiliğinden olma hastalığımdan dolayı vücut bebeği zararlı madde görüp düşüğe sebep oluyor düşükten sonra bir türlü hamile kalamadım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı ilaçlarda etkiledi normalde östrojen olan ilaçlarını horman ilaçlarını almamam gerekiyor ama bebek için alıyorum herşeyi göze alıp ... klomenide bu ay kendi başıma aldım doktor vermedi ama birkez daha deneyeyim dedim (tabi yanlış yaptım) .. şimdi önümüzdeki ay kist geçerse aşılamam olacak eğer olmazsa tüp bebek yapıcam ...
Anladım canım allah herkesin şifasını versin inşallah. Doktor yumurtan çatlamadıgi için kist olmuş dedi sende klomenden sonra çatlama iğnesi kullanmadıysan ı o yuzden olmuş olabilir. Ben kullandığım halde oldu gerçi de orası ayrı. Allahım inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. Doktor bana doğum kontrol hapı verdi ben bide sogan kuru yapicam. Inşallah bidaki aya kurtuluruz. Benimde ilk aşılanan.olacakti. bendede pko var uğraşıp duruyoruz 3 senedir

Anladım canım allah herkesin şifasını versin inşallah. Doktor yumurtan çatlamadıgi için kist olmuş dedi sende klomenden sonra çatlama iğnesi kullanmadıysan ı o yuzden olmuş olabilir. Ben kullandığım halde oldu gerçi de orası ayrı. Allahım inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. Doktor bana doğum kontrol hapı verdi ben bide sogan kuru yapicam. Inşallah bidaki aya kurtuluruz. Benimde ilk aşılanan.olacakti. bendede pko var uğraşıp duruyoruz 3 senedir
rabbim hepimize yardım etsin... elden bir şey gelmiyor maalesef bekleyip dua ediyoruz.. çatlatma iğnesi bu ay olmadı daha önce yapmıştım ama kısmet olmadı ben buay baya birşeyler yaptım yok sütle maydonoz otlarla çay yaptım falan ama olmadı üstüne klomende kullanınca kist gelmiş oldu... bende 2015 de evlendim 16 aydır olmuyor her ay kontrole gitmekten yoruldum yani..ben ilaçda kullanamıyorum maalesef hastalığımdan dolayı kendiliğinden geçmesini bekliycem inşallah geçer.. gerçi aşılama şansı düşük diyorlar ama denemek istiyorum ( sonuöta klomenle hamile kalanlar var aşılama ile benim bir tanıdığım üçüzlere hamile şuan rabbim kısmet ederse olur)
inşallah isteyen herkese ve yanında bana ve sanada nasip eder..

İnşallah güzel haberlerini alırız :) Bol bol dinlen düşünmemeye çalış :)

Asilama olmadan önce daha cok kafama takiyodum dusunuyodum niyeyse simdi daha rahatim. Bide ikisini ayni anda olunca rahim agrisi asilamayi bastirdi dusunme konusunda

Günaydın kızlar.ben ilk aşılamamı 31 martta oldum.bugün yada yarın adet günüm.doktor yarın için tahlil demişti.çok ağrım var.adet olcam gibi.bu durumda olan varmı?

Günaydın kızlar.ben ilk aşılamamı 31 martta oldum.bugün yada yarın adet günüm.doktor yarın için tahlil demişti.çok ağrım var.adet olcam gibi.bu durumda olan varmı?
BUGUN YADA YARIN ADET GÜNÜN VE TEST YAPMADIN TEBRİK EDERİM BEN DURAMAZDIM HERALDE İNŞALLAH Bİ BEBİŞİN VARDIR CANIM :anneadayı:

BUGUN YADA YARIN ADET GÜNÜN VE TEST YAPMADIN TEBRİK EDERİM BEN DURAMAZDIM HERALDE İNŞALLAH Bİ BEBİŞİN VARDIR CANIM :anneadayı:
Bende sabrımla şaşıp kalıyorum ama adet belitilwrim var çok fazla.gece uykumda bile hissettim ağrıları.bu yüzden de beklemeyi düşünüyorum canım

Iyiyim bugun asilama olali 4.gün umutla bekliyorum eger tutmamissa cok fazla hayal kirikligina ugrucam ama bunuda biliyorum. Sen ne yaptin nasilsin?
YA BENDE SANCILAR OLUYOR ÇOK SU İÇ DEDİLER İÇİYORUM VE ŞİŞKİNLİK VAR HEP AMA BU BANA PİSKOLOJİMİN OYUNUDA OLABİLİR EMİN DEGİLİM YANİ VUCUDUMU DİNLEYEMİYORUM BEN DAYANAMAM 7, GÜNÜ GÖRDÜGÜM AN KAN TESTİ YAPTIRIRIM GİBİ GELİYOR

YA BENDE SANCILAR OLUYOR ÇOK SU İÇ DEDİLER İÇİYORUM VE ŞİŞKİNLİK VAR HEP AMA BU BANA PİSKOLOJİMİN OYUNUDA OLABİLİR EMİN DEGİLİM YANİ VUCUDUMU DİNLEYEMİYORUM BEN DAYANAMAM 7, GÜNÜ GÖRDÜGÜM AN KAN TESTİ YAPTIRIRIM GİBİ GELİYOR

Siskinlik bendede var kuzum cok erken degil mi 7. Gun

Y

Yok 7. Gunu gordugumde kan testi yapcam demissin ya ona dedim ben pazartesi oldum asilamayi yarin 5. Gunum
Evet ben 1 haftayı doldurunca yaparım gibi geliyor tamam aynı gün bizim benimde yarın 5 gün şuan bile çok heyecanlıyım biri çıkıp 5 . Gün-de öğrenebilirsin dese soluğu hastanede alırım heralde :KK16:

Günaydın herkese.ben şimdi tahlil verdim.sınuçlar 4 te çıkcakmış.yakın diye sağlık ocağında verdim çok geç çıkıyomuş.ne zaman çıkacağını sormadan verdim hemen.sonuç almaya gitmiş gibi heyecan yaptım.beklemek zor.hayırlı sonuçlar olur inşaALLAH

Evet ben 1 haftayı doldurunca yaparım gibi geliyor tamam aynı gün bizim benimde yarın 5 gün şuan bile çok heyecanlıyım biri çıkıp 5 . Gün-de öğrenebilirsin dese soluğu hastanede alırım heralde :KK16:
Bence acele etme 10 güne kadar iğnenin etkisi olduğu için hamile gösterir tahliller.bana doktorum öyle demişti.çünkü bende kafamda döllenme 3 günde olsa 1 haftada kesin sonuç çıkar diye hesaplıyodum.iğnede hamilelik hormonu var.azcık daha sabret arkadaşım

Back
X