Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugun asılamamin 4.cu gunu dun ve bugun kasigimda aşırı şekild e ağrı var hareket bile edemiyorum yatakta dönemiyorum bile sizde de var mi bu sıkıntı cok zorlanıyorum jel ve vitamin kullanıyorum ilk gun ve ertesi gun hic ağrım olmadi ilk aşılamam tecrübesizim
Bende de ilk üç dört gün ağrı oldu yumurtslardan canım dikkatli ol ağır iş ani hareketlerden sakın
Benim bugün 9. Gün asilamanin

Yumurtalar ilaçlarla fazla uyarıldığı icin ağrı yapabiliyo kişiden kisiyede degisiyo sanırım bende aşırı bi ağrı olmamıştı sizinde muhtemelen yumurtalardan dolayı bi ağrı vardır
Korkuyorum bu kadar ağrıyınca başka birsey falandır diye tesekkur ederim :)

Bende de ilk üç dört gün ağrı oldu yumurtslardan canım dikkatli ol ağır iş ani hareketlerden sakın
Benim bugün 9. Gün asilamanin
Inşallah pozitif sonuç alırız da çektiğimiz acı boşa gitmez :) cok dikkat ediyorum is bile yapmıyorum yatıyorum hep

Inşallah pozitif sonuç alırız da çektiğimiz acı boşa gitmez :) cok dikkat ediyorum is bile yapmıyorum yatıyorum hep
Inşallah Hayır ile sağlıcakla amin
Doğum yapmadık ama şu bacakları atmadigimiz yer kalmadı inşallah zamanı gelmiştir

Bu ağrı beni uykudan uyandırıyor artik sol.kasigim başka bir yerimde yok :(

Benim bugün 12.gun test yaptım negatif :kızgın:
canım inan 12. gün de erken zaten gebelik ilk kanda oluşuyor yani idrarda gözükmesi için birkaç gün daha var en azından cuma tam belli olur bence direk kan tahlili yaptır benim doktor ble 15. gün kan tahlili dedi

5inci gunu canim ama 2 gündür var ve dün aksam gece uykumdan uyandırdı cok rahatsızım herkeste ayni mi acaba vücudum kırgın ağrım cok iğnelerden mi oluyor :KK43:
birkaç gün sonra ağrılar azalacak canım dinlen

Günaydın aaynaa aaynaa cım ıyıyım teşekkürler ne bılım asılamalarım tutmayınca bıraz dınlenmek istedım diğer tarafta yazıyoz bazen kızlarla sen nasılsın varmı bı deişiklik testın ne zaman

Günaydın aaynaa aaynaa cım ıyıyım teşekkürler ne bılım asılamalarım tutmayınca bıraz dınlenmek istedım diğer tarafta yazıyoz bazen kızlarla sen nasılsın varmı bı deişiklik testın ne zaman
testim pazar günü canm pazartesi kan tahlili yaptıracağım.
dualarım sizinle canım inşallah hep beraber sevineceğiz hazırlık heyecanıyla konuşacağız inşallah amin

Hurihuri2013 Hurihuri2013 canım nasılsın ?
pembedunyamm pembedunyamm sen nasılsın canım sizleri burada göremez oldum :KK43:
Mrb canim.
Canim sıkkın o yüzden yazamadim. Igneye basladim yine Dktr igneleri degistrdi gonalf 450 basladim oncesi gonalf 900 du. 50 m basladim yine ne kadar desemde yine boyle basladim. Zaten hiç bisey de hisstmiyrm pazartesi basladim igneye. Baziları igne vurdugunda agri oluyor yumurtalar büyüdü gu için. Bende tık yok. Bu ayda umutlanmiycam.

Mrb canim.
Canim sıkkın o yüzden yazamadim. Igneye basladim yine Dktr igneleri degistrdi gonalf 450 basladim oncesi gonalf 900 du. 50 m basladim yine ne kadar desemde yine boyle basladim. Zaten hiç bisey de hisstmiyrm pazartesi basladim igneye. Baziları igne vurdugunda agri oluyor yumurtalar büyüdü gu için. Bende tık yok. Bu ayda umutlanmiycam.
ay canım bilmiyorum ben utrasonda arkadaşlarla konuşurken kimi 75 dese de 100 vurmuş ben de mesele ilk 5 gün kendim 50 vurdum çok büyür diye ilk kontrolden sonra konuş doktorla yine canım aynı saatte vurmaya da özen göster..

ay canım bilmiyorum ben utrasonda arkadaşlarla konuşurken kimi 75 dese de 100 vurmuş ben de mesele ilk 5 gün kendim 50 vurdum çok büyür diye ilk kontrolden sonra konuş doktorla yine canım aynı saatte vurmaya da özen göster..
Valla bilmiyorum canim bugun de 3. Gün acaba 75 mi vursam

Back
X