- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah güzelim :) rabbim anneligi sanada yasatsin güzelim tabi isteyen herkese :)YARIN BEN DE DOKTORA GİDİYORUM AŞILAMA İLAÇLARIMA RAPOR ÇIKACAK ÇOK HEYECANLIYIM.3 SENEDİR BEBEĞİMİN GELMESİNİ BEKLİYORUM HAYIRLARLA SAĞLICAKLA SALİH VE SALİHA EVLATLARIMIZA KAVUŞURUZ İNŞALLAH TÜM İSTEYENLER DE BİZLER DE İNŞALLAH AMİN...
Merhaba bende iğnesiz aşılama oldum. Bugun 10. gün sanırım tutmadı.YARIN BEN DE DOKTORA GİDİYORUM AŞILAMA İLAÇLARIMA RAPOR ÇIKACAK ÇOK HEYECANLIYIM.3 SENEDİR BEBEĞİMİN GELMESİNİ BEKLİYORUM HAYIRLARLA SAĞLICAKLA SALİH VE SALİHA EVLATLARIMIZA KAVUŞURUZ İNŞALLAH TÜM İSTEYENLER DE BİZLER DE İNŞALLAH AMİN...
OY KUZUM BENİM CİMCİME KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH SENİN DE CÜMLEMİZİN DE GÖNÜLLERİNDEKİ MURADLARINI HAYIRLARLA SAĞLICAKLA NASİP EDER İNŞALLAH AMİNAmin inşallah güzelim :) rabbim anneligi sanada yasatsin güzelim tabi isteyen herkese :)
Amin amin amiiinn inşallah tatlim :) müjdeli haberimi bekliyorum güzelimmOY KUZUM BENİM CİMCİME KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH SENİN DE CÜMLEMİZİN DE GÖNÜLLERİNDEKİ MURADLARINI HAYIRLARLA SAĞLICAKLA NASİP EDER İNŞALLAH AMİN
BAKALIM PAZARTESİNE KONTROLE GİDECEĞİM BAKALIM YUMOŞLAR NE KADAR BÜYÜMÜŞ OLACAK :)Amin amin amiiinn inşallah tatlim :) müjdeli haberimi bekliyorum güzelimm![]()
Beni sakin habersiz birakma tatlimBAKALIM PAZARTESİNE KONTROLE GİDECEĞİM BAKALIM YUMOŞLAR NE KADAR BÜYÜMÜŞ OLACAK :)
aşkolsun hiç habersiz bırakır mıyım seni?Beni sakin habersiz birakma tatlim![]()
Birakmasin canimm benim :)aşkolsun hiç habersiz bırakır mıyım seni?
hemen yazacağım sana kuzum benimBirakmasin canimm benim :)
yok canım korkma hiç acımıyor birazdan kendim vuracağım iğnemi zatenBen iğneden korktuğumdan başlayamıyorum![]()
Ayy maşallah kendin mi vuruyorsun canımyok canım korkma hiç acımıyor birazdan kendim vuracağım iğnemi zaten![]()
hiç acımıyor inan bekleme gülüm..Ayy maşallah kendin mi vuruyorsun canımkorkunun ecele faydası yok ben de yaptırmak zorundayım zira 2 yıl bitti olmuyor
![]()
hadi hayırlısı canım..Selam kızlar
Bende 23 ünde aşılama oldum bugün 6. Gün merakla bekliyorum sonucu
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün