Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim de canım dün gittim 13-14 mm idi her iki tarafta da yarın yeniden gideceğim bakalım ne kadar olacak haftasonu aşılama dedi bana da yarın tam belli olur heralde artık diyorm
muhtemelen aynı zamana denk gelecek asilamalarimiz canım :) ama benimki hafta sonuna denk gelirse nasıl olacak hiç bilmiyorum fakülte hastanesinde yaptiyorum ben

canim spermler yıkanıp sağlıklı spermler seciliyomus ya uzun bir işlem olursa aynı gün olmaz diye tahmin etmiştim de ben
çok uzun bi işlem değil diye biliyorum en azından doktorum öyle söyledi 10-15 dakikalık bi işlem sonrada bi yarım saat dinlenir evine dönersin dedi.

sağol canım bilgilendirdiğin için. senin aşılama ne zaman insallah

benim pazartesi kontrolum var sonra catlatma ignesi bi sorun çıkmazsa haftaya sanırım. ilk aşılama olucak

muhtemelen aynı zamana denk gelecek asilamalarimiz canım :) ama benimki hafta sonuna denk gelirse nasıl olacak hiç bilmiyorum fakülte hastanesinde yaptiyorum ben
hangi şehirdesin canım toplamda ne kadar masraf yaptın?

yok canım değilim. sen nerede yaptırıyosun ne kadar masraf ettin canim?

yok canım değilim. sen nerede yaptırıyosun ne kadar masraf ettin canim?
ben ankaradayım canım özel bir kliniğe gittik gözümüzü karattık ama ummadığımız masraflar oldu benim kilom yüzünden mama falan vitamin derken intihabıma ilaç derken şuan daha aşılama işlemi yapılmadı ama 1200 tl gitti onun için de yarın aşılama işlemi istemeyip normal ilşki ile yapmak istediğimi söyleyeceğim canım...
borç harç varken girdik bu işin içine ama özelde çıkamıyorsun eğer durumun yoksa işin içinden

ben ankaradayım canım özel bir kliniğe gittik gözümüzü karattık ama ummadığımız masraflar oldu benim kilom yüzünden mama falan vitamin derken intihabıma ilaç derken şuan daha aşılama işlemi yapılmadı ama 1200 tl gitti onun için de yarın aşılama işlemi istemeyip normal ilşki ile yapmak istediğimi söyleyeceğim canım...
borç harç varken girdik bu işin içine ama özelde çıkamıyorsun eğer durumun yoksa işin içinden
Allah yardimciniz olsun canım ya inşallah bunlar yaptığınız son masraf olur. Fakülte Hastanesi'ne gitmeyi düşünmez misiniz?

Merhaba arkadaslar bende ilk iğnemi vurdum bugün fakülte hastanesine gidiyorum pazartesi günü kontrolüm bar hayırlısı Allahdan :dua:

Kızlar kontrolum vardı bugün 15, 16, 16 ve 18 mm büyüklüğünde dört yumurtam varmış yarin gece çatlatma ignesi olucam cumartesi de aşılama inşallah tutar allahim büyük bu ay da ben hamis olurum belki

Back
X