Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar acil yardım lazım. Ben puregon vuruluyorum 300 lüktü. 50-50 vuruldum bugün 6. Gün bitmesi gerekiyor hesabına göre ama içinde hala var bunu. Ben nerde hata yaptım. Hiç atlamadım da delirmek üzereyim. :KK43:
Bende 300 lük puregon kullandım benimki de arttı doktorun asistanına sordum fazla koyuyorlarmış ilaçtan isterseniz getirin onları bir şırıngada toplayalım sizin dozunuza göre ayarlayalım demişti ben boşa sıktığım için götüremedim

Kizlar bende bugun gittim 5 gundur igne vuruyordum gonal f bugun 6. Olacak yarin 7. Vurulcak cumada kontrole gitcem bugun bakti doktor 12 mm dedi cuamya 18 olur dedi pazarda asilama yapilcakmis cok buhran icindeyim iki tane yumurtam varmis cogu ksii 4 falan demis bilemedim

Kizlar bende bugun gittim 5 gundur igne vuruyordum gonal f bugun 6. Olacak yarin 7. Vurulcak cumada kontrole gitcem bugun bakti doktor 12 mm dedi cuamya 18 olur dedi pazarda asilama yapilcakmis cok buhran icindeyim iki tane yumurtam varmis cogu ksii 4 falan demis bilemedim
hayırlısıyla nasip olsun da sağlıcakla canım bir tane bile olan tutunca nasip olunca oluyor yani stres yapma

hayırlısıyla nasip olsun da sağlıcakla canım bir tane bile olan tutunca nasip olunca oluyor yani stres yapma
Aynen canım benim de 2 tane var doktorum eger daha fazla oksaydı yapmazdım hu ay aşılamayı dedi. Fazla olması iyi olması anlamına gelmiyor. Moralini hep yüksek tut olumlu düşün hep.

Sagol canim hayirlsii olsun insa ya ben galiba depresyona girdim acayip bozuldu moralim sebebide yok ama gonal f beni cok rahatsiz etti bas agrisi bel agriisindan mahfoldum o yuzden bunaldim biraz galiba doktorumda dakin agri kesici icme yumurtan catlamaz dedi o yuzden sabrediyorum

Aynen canım benim de 2 tane var doktorum eger daha fazla oksaydı yapmazdım hu ay aşılamayı dedi. Fazla olması iyi olması anlamına gelmiyor. Moralini hep yüksek tut olumlu düşün hep.
Cok tesekkur ederim insallah oyle olur hayirlisiyla hamile kaliriz da bizde yasariz o guzek duygularin hepsini

Fazla yumurta olması durumunda iptal olabiliyor aşılama benimde bir tane yumurtam olusmus canım sıkma canını iyi düşün hayırlısı olsun

Sagol canim hayirlsii olsun insa ya ben galiba depresyona girdim acayip bozuldu moralim sebebide yok ama gonal f beni cok rahatsiz etti bas agrisi bel agriisindan mahfoldum o yuzden bunaldim biraz galiba doktorumda dakin agri kesici icme yumurtan catlamaz dedi o yuzden sabrediyorum
iğne vurulmaların bitti mi bugün kaçıncı gün

iğne vurulmaların bitti mi bugün kaçıncı gün
Canim aslinda dun son olcakti 7 gun 75 ml vurdum carsamba gittim yumurtalar 12 mm dedi cumaya 18 olur dedi pazara asilama yapacaktik simdi bugun gittim daha 14 mm olmus buyumemis istedigim gibi dedi doktor bugun bir igne daha vurucam kaldi asilamam pt belkide sali dedi doktor buyumemis niye anlamdim

Amin canım o kadar agrım oluyor gelişmiştr die düşünmüştüm gelişmemiş sasırdım valla dozu az gelmişti bana zaten hayırlısı allahdan
Sizin ne zaman olcksiniz asilama belli oldu mu ben ankaradayim doktora sordum asilama bir dakkalik bir islem 15 dakkada yatarsin sonra normal hayatina donersin dedi sizde durumlar nasil ben bide calisiyrm her dakka izin almak zorunda kaliyorum isyerinden sansima uzadikca uzadii yani

ben 9 gün vuruldum 100 vurdum hep en son gün 75
Oylemi ben az vurulmusum bile ozman ama doktorun dedigine uydum bende uzuldum yani bu arada benim kafama takildida doktora sorcam unutuyorum yani mesela biz bu kadar yumurta gelissin diye igne vuruluyoruz hala gelisememis e ozaman normalde kendi kendine nasil olcakti bu cocuk valla beynim yandi artikk

ben 9 gün vuruldum 100 vurdum hep en son gün 75
Canım rahim filmim çekildi bugün berbat birşeymis ya çok cnm yandi..Doktor tüplerin tikaliydi şuan açıldı dedi şükürler olsun..

Sizin ne zaman olcksiniz asilama belli oldu mu ben ankaradayim doktora sordum asilama bir dakkalik bir islem 15 dakkada yatarsin sonra normal hayatina donersin dedi sizde durumlar nasil ben bide calisiyrm her dakka izin almak zorunda kaliyorum isyerinden sansima uzadikca uzadii yani
Benim bugün 9. Olacak canım 50 vurdum ben hep. Ben de ankaradayım. Benim de aynı senin gibi oldu. Normalde c.tesi yanda pazar olur demişti ama dün gittigimde 14 mm olmus daha yeni dedi. P.tesiye kalacak muhtemelen. Yarın yine kontrole gidecem. Artık olup bitse yok da ben de dk bası hastaneye gitmekten işten kovulacam

Benim bugün 9. Olacak canım 50 vurdum ben hep. Ben de ankaradayım. Benim de aynı senin gibi oldu. Normalde c.tesi yanda pazar olur demişti ama dün gittigimde 14 mm olmus daha yeni dedi. P.tesiye kalacak muhtemelen. Yarın yine kontrole gidecem. Artık olup bitse yok da ben de dk bası hastaneye gitmekten işten kovulacam
Ya nerdesiniz acaba ozelden falan gorussek bribirimize destek olsak bende ayni durumdayim birbirimize telefon falan verebiliyormuyuz acaba burda

Back
X