Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iğnelerle yumurtalarım büyütüldü canım aşılama gibi sonra çatlatma ipnesi kullandım ama aşılama olmadı çok yumurtam oluşmuştu normal ilişki yaptık ama nasip olmadı ama şimdi birkaç ay dinlendikten sonra direk aşılama için upraşacağım..[/QUOTE

Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah bende vajinismusum hemde 3 senedir artik tükendik ve biyerden baslayalim dedik dün ilk adimi attik cok yoruldum insallah olumsuz sonuclanmaz

biz de 3 senedir bekliyoruz kuzum evet zor süreçler sen olumlu düşün olumlu olsun inşallah amin

hadi hayırlısı inşallah sevinçli haberlerini duyarız canım...
ne kadara mal oldu sorması ayıp iğne ile mi büyütüldü yumurtaların canım
Canım tüm tahliller vitaminler balık yağı muayne ücretti ilaçlar aşılama hepsi 3600 falan tuttu. 10 gün iğne ve 5 gün de iğne hap yaptık tedavide sonra iki tane çatlatma iğnesi yapıldı.

Canım tüm tahliller vitaminler balık yağı muayne ücretti ilaçlar aşılama hepsi 3600 falan tuttu. 10 gün iğne ve 5 gün de iğne hap yaptık tedavide sonra iki tane çatlatma iğnesi yapıldı.
bayağı tutmuş canım inşallah hayırlarla sağlıcakla sevinirsin canım ben tüm arkadaşlarımıza bebek isteyenlere bol bol dua ediyorum bir hamiş haberi alırız da moral olur bizlere de...
özele gittinmi zaten çıkamıyorsun işin içinden

bayağı tutmuş canım inşallah hayırlarla sağlıcakla sevinirsin canım ben tüm arkadaşlarımıza bebek isteyenlere bol bol dua ediyorum bir hamiş haberi alırız da moral olur bizlere de...
özele gittinmi zaten çıkamıyorsun işin içinden
Evet cnm aynen ole ama.ins emeklerimizin karşılığını verir rabbim az once eyüp sultanda idim hepimize dua ettim

Evet cnm aynen ole ama.ins emeklerimizin karşılığını verir rabbim az once eyüp sultanda idim hepimize dua ettim
ay ne güzel canım hamileyken türbe ziyaretleri yaoparsan da ya da mezarlığa gitme derler elini karnına koyarsan gül olurmuş bebeğinde öyle der büyükler canım..
kuzum evde otururken falan telefonunfan aç meryem suresini insan suresini yusuf suresini aç karnına koy bol bol dinle inşallah şifa olur ALLAH OL der senin için maddi manevi emekleriniz de ziyan olmaz inşallah amin

ay ne güzel canım hamileyken türbe ziyaretleri yaoparsan da ya da mezarlığa gitme derler elini karnına koyarsan gül olurmuş bebeğinde öyle der büyükler canım..
kuzum evde otururken falan telefonunfan aç meryem suresini insan suresini yusuf suresini aç karnına koy bol bol dinle inşallah şifa olur ALLAH OL der senin için maddi manevi emekleriniz de ziyan olmaz inşallah amin
Bak bunların hiç birini bilmiyordum yapayım bari saol xnm

Bak bunların hiç birini bilmiyordum yapayım bari saol xnm
bebek olması için meryem suresi çok okunur zaten yusuf suresi de insan suresini de bir arkadaşım demişti hem yusuf suresini hamileliğinde de bol bol dinle oku yüzü güzel olsun diye meryem suresi hayalı edepli olsun diye

bebek olması için meryem suresi çok okunur zaten yusuf suresi de insan suresini de bir arkadaşım demişti hem yusuf suresini hamileliğinde de bol bol dinle oku yüzü güzel olsun diye meryem suresi hayalı edepli olsun diye
Meryem Süresini biliyoridm da digerini bilmiuordum yapaxagin xnm saol

Kizlar herseyin basi moral. Morallari hep yuksek tutmak lazim. Bizim icin en iyisini bilen yuce Rabbim elbet dualarimizi duyuyor. Asla sikinti stres yapmamak lazim. Ne kadar cok kafaya takarsak o kadar stres yukluyoruz vucudumuza. Ve bu stres hormonlarimizi da etkiliyor. Acaba tuttumu tutmadimi diye kendimizi yiyerek olmaz. Allah herseyin en hayirlisini nasip eder deyip biraz oluruna birakmak lazim.

Haa bu arada 1 sene boyunca sinirden her ay regl olunca banyoda hickira hickira agladigim gunleri biliyorum. Ama sonucta elime hicbisey gecmedi. Olacagi varsa da kafaya cok takmaktan olmadi. Hepimiz eslerimizle eminimki cok severek evlendik. Evlenmeden once ayni yataga girmek icin gun sayarken artik bu bir odev gibi olmaya basladiysa biraz kafamizdan bu takintiyi atmamiz gerekiyor.

Beni umutlandiran en cok baskalarinin basari hikayeleri oldu. Oyle zor vakalar cocuk sahibi oldu ki Allah elbet bir gun bana da nasip edecek diyorum.

Hayırlısıyla yapıldı aşılamam kızlar.bişey sormak istiyorum.sperm sayılarınız nasıl?

Cnm verilen semen analizi farklı geldi bana pek bişiy anlamadim ama dr çok iyi dedi fotosunu çektim ama yüklemedi sistem

Hayırlısıyla yapıldı aşılamam kızlar.bişey sormak istiyorum.sperm sayılarınız nasıl?
Canim hayirli olsun insallah guzel haberler alirsin. Asilama icin 5 milyon yeterli diyor doktorlar, eger bu sayinin ustundeyse daha da iyi. Ama hersey Allahin takdiri benim esimin 90 milyon spermi vardi hizli ileri 20 milyondu bunun yikama isleminden sonra 18 milyonu ile asilama yapildi cok sukur bugun pozitif sonuc aldik. Kimi 45 milyon ile asilama oluyor ama tutmuyor. Sperm sayisina cok takilma. Bu 14 gunluk sureci rahat gecirmeye calis. Stres yapma, erkenden predictorlere sarilma. Birak zamani gelince kan testi ile ogren cunku beta hcg hormonu once kana sonra idrara geciyor ve idrar testleri baslarda negatif cikardigi icin bosuna moral bozuyor insanlar. Sen sabirla bekle, her gun 1 bardak havuc suyu ic, ananas ye, gunde 2 tane kuru incir tuket ve en onemlisi 2 litre su ic. Cok agir hareketler gerektiren ev islerinden uzak dur. Insallah guzel sonuclar alirsin sen de.

Canim hayirli olsun insallah guzel haberler alirsin. Asilama icin 5 milyon yeterli diyor doktorlar, eger bu sayinin ustundeyse daha da iyi. Ama hersey Allahin takdiri benim esimin 90 milyon spermi vardi hizli ileri 20 milyondu bunun yikama isleminden sonra 18 milyonu ile asilama yapildi cok sukur bugun pozitif sonuc aldik. Kimi 45 milyon ile asilama oluyor ama tutmuyor. Sperm sayisina cok takilma. Bu 14 gunluk sureci rahat gecirmeye calis. Stres yapma, erkenden predictorlere sarilma. Birak zamani gelince kan testi ile ogren cunku beta hcg hormonu once kana sonra idrara geciyor ve idrar testleri baslarda negatif cikardigi icin bosuna moral bozuyor insanlar. Sen sabirla bekle, her gun 1 bardak havuc suyu ic, ananas ye, gunde 2 tane kuru incir tuket ve en onemlisi 2 litre su ic. Cok agir hareketler gerektiren ev islerinden uzak dur. Insallah guzel sonuclar alirsin sen de.
Canım benim ne güzel yazmışsın.hayırlı olsun çok sevindim.bizde yıkanmadan önce sayı 62 milyondu.yıkandıktan sonra %99 ileri hareketli sperm sayısı 7 milyon oldu.inşaALLAH nasip eder Rabbim bana ve isteyen herkese.tavsiyelerini uygulayacağım arkadaşım çok sağol.

mrh arkadaşlar.. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder cennet kokulusunu..
benim bugün randevüm var aşılama yada tüp bebek için karar verilecek acaba hangisi daha iyi kafam karışık biraz... (daha önceden kendiliğinden hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı sle hastası olduğumu öğrendim kan sulandırıcı kullanıyorum ama düşükten sonra hiç hamile kalamadım hiç bir sorun olmamasına rağmen..)

mrh arkadaşlar.. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder cennet kokulusunu..
benim bugün randevüm var aşılama yada tüp bebek için karar verilecek acaba hangisi daha iyi kafam karışık biraz... (daha önceden kendiliğinden hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı sle hastası olduğumu öğrendim kan sulandırıcı kullanıyorum ama düşükten sonra hiç hamile kalamadım hiç bir sorun olmamasına rağmen..)
hayırlarla sağlıcakla canım evladına sen de bizler de kavuşuruz canım..
bence ilk bir kez de olsa bir kez aşılama dene derim ben olmadı ondan sonra tüp bebeği düşün..
bie tanıdığım da doğurana kadar sürekli iğne kullandı kan pıhtılaşması olduğundan hayırlısıyla sen de hamike kaldığında öyle iğne kullanırsın heralde ..
bol bol da dua etmek lazım hayırlısıyla önceden hamile kalmışsın güzel olumlu düşün derim bence

hayırlarla sağlıcakla canım evladına sen de bizler de kavuşuruz canım..
bence ilk bir kez de olsa bir kez aşılama dene derim ben olmadı ondan sonra tüp bebeği düşün..
bie tanıdığım da doğurana kadar sürekli iğne kullandı kan pıhtılaşması olduğundan hayırlısıyla sen de hamike kaldığında öyle iğne kullanırsın heralde ..
bol bol da dua etmek lazım hayırlısıyla önceden hamile kalmışsın güzel olumlu düşün derim bence
amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin.. evet ben şuan hamile değilim ama hergün kullanıyorum hamilelkte ikiye çıkacak büyük ihtimalle iğne.. aşılamada yüzde oranı az olunca kafam karıştı biraz birde gaziantepteyim burda bukonuda uzman çok yok maalesef tüp bebek olursa perinotoloji uzmanımın çalıştığı bir hastane var oraya gidicem (inş dkt iyidir teksen Çamlıbel) aşılama olursada kendi doktorum yapıcak ama insan korkuyor herşeyi düşünmek zorunda olmak zor hem maddi hem manevi ....

Back
X