Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin.. evet ben şuan hamile değilim ama hergün kullanıyorum hamilelkte ikiye çıkacak büyük ihtimalle iğne.. aşılamada yüzde oranı az olunca kafam karıştı biraz birde gaziantepteyim burda bukonuda uzman çok yok maalesef tüp bebek olursa perinotoloji uzmanımın çalıştığı bir hastane var oraya gidicem (inş dkt iyidir teksen Çamlıbel) aşılama olursada kendi doktorum yapıcak ama insan korkuyor herşeyi düşünmek zorunda olmak zor hem maddi hem manevi ....
haklısın canım ALLAH nasip ettikten sonra inşallah aşılama da iyi geçer sonuç olarak kafan hangisine yatıyorsa ona başla canım sen kendi durumunu daha iyi bilirsin benim bir arkadaşım 3. aşılama da hamiş kaldı ikizleri olacak hayırlarla sağlıcakla kısmetse inşallah gülüm darısı bizlere de inşallah amin

haklısın canım ALLAH nasip ettikten sonra inşallah aşılama da iyi geçer sonuç olarak kafan hangisine yatıyorsa ona başla canım sen kendi durumunu daha iyi bilirsin benim bir arkadaşım 3. aşılama da hamiş kaldı ikizleri olacak hayırlarla sağlıcakla kısmetse inşallah gülüm darısı bizlere de inşallah amin
amin arkadaşım darısı hepimize rabbim yeter ki ol desin.. benim bebeklerimde ikizdi zaten rabbim yanına aldı ama inşallah yeniden nasip eder.

amin arkadaşım darısı hepimize rabbim yeter ki ol desin.. benim bebeklerimde ikizdi zaten rabbim yanına aldı ama inşallah yeniden nasip eder.
melekler annesisin o zaman canım hiç sıkma canını inşallah sana ahirette duacı olurlar gülüm yeniden anne olursun hayırlarla sağlıcakla inşallah darısı bize de ben hiç hamile kalmadım ama bakalım umutla evladımı bekliyorum

melekler annesisin o zaman canım hiç sıkma canını inşallah sana ahirette duacı olurlar gülüm yeniden anne olursun hayırlarla sağlıcakla inşallah darısı bize de ben hiç hamile kalmadım ama bakalım umutla evladımı bekliyorum
rabbim sağlıklı mübarek evlatlar nasip etsin hepimize ... beklemek zor oluyor sadece insan yıpranıyor ama alışıyorda br taraftan 2015 aralıktı kaybettiğim bunca zaman oldu yok rabbimn vardır bir bildiği deyip kabul ediyoruz ne yapalım.. inşallah rabbim sanada nasip eder tüm isteyen herkes her duamda ...

Az once doktordan geldim hanimlar, persembe gununden beri puregon 300 kullaniyorum. Simdi yine devam et dedi bi kutu daha yazdi. Yumurtaliklarimin boyutunu yazdirdi hemsireye ama ben bisey anlamadim 9 , 8 falan dedi

rabbim sağlıklı mübarek evlatlar nasip etsin hepimize ... beklemek zor oluyor sadece insan yıpranıyor ama alışıyorda br taraftan 2015 aralıktı kaybettiğim bunca zaman oldu yok rabbimn vardır bir bildiği deyip kabul ediyoruz ne yapalım.. inşallah rabbim sanada nasip eder tüm isteyen herkes her duamda ...
amin canım hayrlarla sğlıcakla inşallah seviniriz zamanı gelmesi lazım işte bunu çok iyi anladım ama sabretmek de zor çok zor

Az once doktordan geldim hanimlar, persembe gununden beri puregon 300 kullaniyorum. Simdi yine devam et dedi bi kutu daha yazdi. Yumurtaliklarimin boyutunu yazdirdi hemsireye ama ben bisey anlamadim 9 , 8 falan dedi
kaçıncı gün canım iğneyi vurulalı yumurtaların boyutları o kuzum

4 gun vurdum igneyi bugun 5.yi vurcam 75 lik dozu. Ama ilac bitecegi icin bi kutu daha al dedi bende diyorum ki acaba yumurtaliklarim gelismedi falan mi yine aldiriyo ilaci kafamda deli sorular :KK64:

Cnm 4 günde yumurtaların iyi büyümüş bence günü normalde gün başına 2 mm büyüyor yumurtalar yani bence güzel gidiyorsun :halay:

Cnm 4 günde yumurtaların iyi büyümüş bence günü normalde gün başına 2 mm büyüyor yumurtalar yani bence güzel gidiyorsun :halay:

Ay sahidenmi :nazar: heyecan yaptim simdi dün aksam uyuyana kadar sol kasigim cok agridi ama bide bugun biraz ilgisiz geldi doktor bana özele gidiyorum. Asilama yapilcagi gunu flan hic soylemedi daha. Persembe yine gel dedi sdece

4 gun vurdum igneyi bugun 5.yi vurcam 75 lik dozu. Ama ilac bitecegi icin bi kutu daha al dedi bende diyorum ki acaba yumurtaliklarim gelismedi falan mi yine aldiriyo ilaci kafamda deli sorular :KK64:
Yok cnm ole dusunme kendimden ve cevremdekilerden bildiğim hep böyle ilerleniliyor rahat ol herşey yolunda benc e :KK19:

Ay sahidenmi :nazar: heyecan yaptim simdi dün aksam uyuyana kadar sol kasigim cok agridi ama bide bugun biraz ilgisiz geldi doktor bana özele gidiyorum. Asilama yapilcagi gunu flan hic soylemedi daha. Persembe yine gel dedi sdece
Yumurtalar 18 ile 22 mm boyutlarına ulaşınca aşılamaya aliyorlar öncesinde 2 3 defa yumurta takibine gidiyorsun benim son kontrolüm de 17.5 mm biri diğeri 12.5 mm idi biri geç büyüdü. Iki gün sonra çatlatma iğnesini yaptık o zaman 20 mm biri 16 mm biri olur diye düşündü doktorum. Adetim 2.gunu tedavi başladı 14. Gün de aşılama oldu iste

ben 9 gün vurulmıştum canım normal yani büyür onlar sıkıntı yapma

Selam arkadaşlar 3 yıllık evliyim pko liyim 4 ay klomen 2 ay femara+ çatlama iğnesi denedik ama gebelik oluşmadı bugün de hasta olmamla birlikte aşılama yaptırmaya karar verdik internette araştırırken burayı gördüm ve bende araniza katılmalıyım diyerek hemen üye oldum. Pazartesi doktorumla konuşup aşılama sürecine başlamak istiyorum bende

Klomen bende hiç ise yaramadı hiç yumurtam gelişmedi femara ile ilk ay 2 ikinci ay 3 yumurtam oldu ama bebeğim gelmedi malesef daha fazla beklemek istemedik bizde aşılamaya geçelim diyoruz. Erken değil sizcede degilmi. Esin 28 ben 25 yasindayim

Klomen bende hiç ise yaramadı hiç yumurtam gelişmedi femara ile ilk ay 2 ikinci ay 3 yumurtam oldu ama bebeğim gelmedi malesef daha fazla beklemek istemedik bizde aşılamaya geçelim diyoruz. Erken değil sizcede degilmi. Esin 28 ben 25 yasindayim

Insallah tedavinden olumlu sonuc alirsin canim klomen femara hakkinda bi bilgiye sahip degilim yanlis bilgilendirmek istemem bende igne vuruyorum 1 haftadir buyuk ihtimalle onumuzdeki hafta asilamam olacak hangi doktora gitmeyi dusunuyorsun Ve bence erken degil bende 25 yasindayim 3bucuk senelik evliyim

Back
X