- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
hamilelik haberleri alalım inşallah seviniriz dostlarKesinn git insallah sende hamilesindir ne guzel surpriz olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelik haberleri alalım inşallah seviniriz dostlarKesinn git insallah sende hamilesindir ne guzel surpriz olur
sende gideceksin ama dimiKesinn git insallah sende hamilesindir ne guzel surpriz olur
İNŞALLAH YARABBİM isteyen herkeze versin rabbimhamilelik haberleri alalım inşallah seviniriz dostlar
sende gideceksin ama dimi![]()
püüff heyecan yapmayayım diyorum olmuyor yarın saglık ocagına gideyim bariAslinda gelirken gebelik testi alcak esim ama onu da sabah yapmak daha olumlu sonuc veriyomus en iyisi acile gitmek aksam![]()
ya ne güzel eşin gebelik testi alıp geliyor benimkine yalvarsam almaz markete gideriz ped reyonunun önünden geçmez bekle alim diyorum ben kasaya dogru gidiyom elinde dolandırma hemen gel diyorAslinda gelirken gebelik testi alcak esim ama onu da sabah yapmak daha olumlu sonuc veriyomus en iyisi acile gitmek aksam![]()
ya ne güzel eşin gebelik testi alıp geliyor benimkine yalvarsam almaz markete gideriz ped reyonunun önünden geçmez bekle alim diyorum ben kasaya dogru gidiyom elinde dolandırma hemen gel diyor![]()
saat kaç olursa olsun mesaj at tamam mı gece yatamam valla meraktan şimdi bende cuma günkü randevuyu iptal ettim yarın gidicem diye yani ignenin etkisi gitmiştir dimi kızlar deger 5in üzerinde çıkarda igne etkisi olursa çok üzülürümHahahanormal de benim esim de öyleedir ama msj attim al diye tamam dedi nasil alcak bilmiyorum inan bende sasirdim ins unuttum bahanesi uydurmaz
saat kaç olursa olsun mesaj at tamam mı gece yatamam valla meraktan şimdi bende cuma günkü randevuyu iptal ettim yarın gidicem diye yani ignenin etkisi gitmiştir dimi kızlar deger 5in üzerinde çıkarda igne etkisi olursa çok üzülürüm
Evet aslında deger çok azsa igne etkisidir ama 20 /30 üzeriyse ki inşallah öyledir o zamnsa var bişiler:)) tamamm aticamm kuzumm sende yarin mutlaka haberdar et beni cok umutluyumm cookk degerlerden anlariz ignenin etkisini bence
inşallah canım ..İNŞALLAH YARABBİM isteyen herkeze versin rabbim![]()
sende gidiyorsun yarın dimiinşallah canım ..
Evet aslında deger çok azsa igne etkisidir ama 20 /30 üzeriyse ki inşallah öyledir o zamnsa var bişiler
canim gitmeyi düşünüyorum ama tam karar vermedimsende gidiyorsun yarın dimi
canim gitmeyi düşünüyorum ama tam karar vermedimsende gidiyorsun yarın dimi
hakkımızda hayırlısı olsun o zaman ne diyelimcanim gitmeyi düşünüyorum ama tam karar vermedim