Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağol canım
Valla inanılmaz heyecanlıyım:)
İnş size de nasip olsun
Stresli zor süreçler
kesinlikle çok heyecanlıdır benim ilk aşılamam yarım kalmıştı bakalım maddi nedenlerden ama şimdi kısmetse bayram sonrası nasip olur inşallah canım ..
çamaşır asarken bir şey kaldırırken falan çok dikkatli ol kuruyemiş meyve sebze yemene de özen göster hayurlısı inşallah

kesinlikle çok heyecanlıdır benim ilk aşılamam yarım kalmıştı bakalım maddi nedenlerden ama şimdi kısmetse bayram sonrası nasip olur inşallah canım ..
çamaşır asarken bir şey kaldırırken falan çok dikkatli ol kuruyemiş meyve sebze yemene de özen göster hayurlısı inşallah
Ben uludag üni de ücretsiz yaptırdım
Sen de fakültelere gidebilirsin

ben de canım fakülteye gideceğim nasipse önceden bir özelde deneyelim dedim daha iyi olur dedim ama nasip olmadı
Hangi sehirdesin
Ben özele gttim daha evvel
Klomen tedavisi uyguladı
Memnun kalmadım dr dan
Fakültedekiler cok ilgililer

merhaba bayanlar bende adetim ile ilk aşılamamı yaptırcam süreç tüp bebektei gibi mi ilerliyor benim durumum birazcık karışık 3 tüp denemem oldu rpor için de 2 aşılama şartı var malesef

merhaba bayanlar bende adetim ile ilk aşılamamı yaptırcam süreç tüp bebektei gibi mi ilerliyor benim durumum birazcık karışık 3 tüp denemem oldu rpor için de 2 aşılama şartı var malesef
TÜP BEBEĞE GÖRE DAHA KOLAY CANIM İĞNE İLE YUMURTALIKLAR UYARIYORLAR 3-5 GÜNLER ARASI İĞNE BAŞLANIYOR BEN 5. GÜN GANOL F İĞNE İLE 112,5 ML İLE 6 GÜN VURULDUM BİR GÜN VURULMADIM O GÜN GECE ÇATLAMA İĞNESİ VURULDUM BU ÇARŞAMBA ÖĞLE ÜZERİDE AŞILAMA OLDU.

TÜP BEBEĞE GÖRE DAHA KOLAY CANIM İĞNE İLE YUMURTALIKLAR UYARIYORLAR 3-5 GÜNLER ARASI İĞNE BAŞLANIYOR BEN 5. GÜN GANOL F İĞNE İLE 112,5 ML İLE 6 GÜN VURULDUM BİR GÜN VURULMADIM O GÜN GECE ÇATLAMA İĞNESİ VURULDUM BU ÇARŞAMBA ÖĞLE ÜZERİDE AŞILAMA OLDU.
10 gün mü sürdü ... yumurta sayısı kaç olması gerekiyor .. sonucun ne oldu ?

10 gün mü sürdü ... yumurta sayısı kaç olması gerekiyor .. sonucun ne oldu ?
BENİM 25 TEMMUZDA İĞNE BAŞLADI 02 AĞUSTOSTA AŞILAMA OLDU 9 GÜN SÜRDÜ CANIM
BENİM 4 YUMURTA VARDI BUNLARDAN BİRİ 19,5 MM DİĞERİ 18 MM DİĞER İKİSİ 12 MM CİVARI İDİ
SONUÇ BELLİ DEĞİL DAHA 17 AĞUSTOSU BEKLİYORUM

BENİM 25 TEMMUZDA İĞNE BAŞLADI 02 AĞUSTOSTA AŞILAMA OLDU 9 GÜN SÜRDÜ CANIM
BENİM 4 YUMURTA VARDI BUNLARDAN BİRİ 19,5 MM DİĞERİ 18 MM DİĞER İKİSİ 12 MM CİVARI İDİ
SONUÇ BELLİ DEĞİL DAHA 17 AĞUSTOSU BEKLİYORUM
umarım pozitifi görürsün kuzum .. aşılamadan sonra ayaklarını havaya diktiler mi ...

umarım pozitifi görürsün kuzum .. aşılamadan sonra ayaklarını havaya diktiler mi ...
EVET CANIM MASADA YATIRDILAR 40 DK KALDIM AYAKLAR HAVADA

İNŞALLAH ARKADAŞIM İNŞALLAH HAYIRLISI İLE SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ

özel hastanede mi devlettemi yaptırdınız amin inşllah sonucu paylaşırsan sevinirim
ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE YAPTIRDIM CANIM. TABİKİ SONUÇ NE OLURSA OLSUN YAZARIM ARKADAŞIM. HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN

Canım bişey sorucam benımde bu ay aşılama olucak inşAllah doktorum klomenle yapıcaz dedi sen iğneden bahsettin iğne daha mı etkili acaba ilk aşılama denemsinde klomen ile mi deneniyor acaba ? iğne mi istesem yardımcı olurmusun

Canım bişey sorucam benımde bu ay aşılama olucak inşAllah doktorum klomenle yapıcaz dedi sen iğneden bahsettin iğne daha mı etkili acaba ilk aşılama denemsinde klomen ile mi deneniyor acaba ? iğne mi istesem yardımcı olurmusun

canım drunda önceden takipli bir hasta isen büyük ihtimalle dr haplada yumurtalarının büyüyeceğini artacağını düşünmüştür benim dr aşılamayı hep iğne ile yapıyormuş her yiğidin yoğurt yiyişi farklı gelişmeleri yaz oldumu canım

canım drunda önceden takipli bir hasta isen büyük ihtimalle dr haplada yumurtalarının büyüyeceğini artacağını düşünmüştür benim dr aşılamayı hep iğne ile yapıyormuş her yiğidin yoğurt yiyişi farklı gelişmeleri yaz oldumu canım
Evet hep gittiğim doktor canım . Az önce geldim doktordan klomen verdi aşılama yapıcaz bu ay inşAllah tutar.
Önce klomenle deniyoruz sonra iğneli tedavi için tüp bebek merkezine yönlendiriyoruz dedi. Bu şekilde daha uygun hemde. Bakalım bu ay da böyle deneyelim olmazsa iğneliye geçeriz. Çok yorucu git gel hastane doktor eczane bile görmek istemiyorum artık.

Back
X