- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya beslenme bende değişti doymuyorum zararlı şeyler yememeye çalışıyorum sadece ilk defa bu kadar pozitifim sürekli okuyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınDenetim özel bisey yapma iyi beslen ve dinlen bol bol dua et isallah tutar hic umutsuzluga kapilma olurmu :)
Kilo almanın en güzel şekli diyorumUmarim gebelik kilolarin olur :)
orada daha ilgili olurlar diye düşünüyordum ben ama değilmişBen üc senelik evliyim burdada fiyatlar ayni sadece ilgi yok istediginde bilgi alamiyosun randevun olursa gidersin aaa bide ilgi yok para ödüyosun ama özel deilsin
inşallah hayırlarla sağlıcakla canım hamilesindir de sevinirsin aminYok canım ya alakası yok ınan bana
amin hayırlarla sağlıcakla ben de ay sonunda aşılama yaptıracağım kısmetse 26sına gün aldık sen de bizlere dua et ..Ayyyyy amınnnnnn saol allah gönlünün muradını versın
Evet çalışıyorum senÇalisıyomıusun
O melek gobistedir insallahBen almanyada yaşıyorum ve burda cok yanlızım bugün üye oldum derdıme ortak olan herkese tesekkürler allahım dermansız dert vermesın kımseyı yanlız bırakmasın tek isteğim bi can yoldaşi bır melek:)
Tunaydin kuzumGünaydın kızlar :)