- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim sen nasılsın zaman geçmiyor bana sabah aşılama olacam stres heyecan bir aradaNasılsın canım bugün
Ilk aşılamam öncesinden 3 tüp tedavim var ama transfer hiç olmadıIlk defa deme senın canım
Is yoğunluğum var bu 2 hafta boyunca düşünmeye pek zamanım olmayacak sanırım hafta sonları nasıl olur bilemiyorumOn dakka bıle sürmüyo ve hıc agrı yok cok basıt sonra beklemesı streslı canım
Insallah canım..Umarım heycanın hiç gecmez ve mutlu haberler verırsın bana:)
Evde test yapmayı düşünüyor musun peki ?Ben carsamba gününü bekliyorum büyük bi sabırla tabı burda aynı gün sonuç vermıyolar persembe öğrencem hayırlısıyla:)
Bir sağda bir solda yumurta vardıKac yumurtan gelişmiş pekı
Hadi bakalım büyük gün çarşambaYok evde yapmıcam mecbur carsamba test yapılcak tekrar tekrar olumsuz olursa üzülmek istemıyorum bır kere sıkılsın canım işallah sıkılmazda:)
Test yaptın mı sabah ?İnşallah Allah hepimize nasip etsin saglıklı hayırlı evlatlar![]()
Yarın evdeyim izin aldımPekı yarın calısıcakmısın
Yaptım negatif.Test yaptın mı sabah ?
Isim oturarak muhasebeciyimDınlensen ıyı olur iş yoğun dıyosun da yorma kendını cok tutunmasına ızın ver bebeğnın bıde baktın ıkısıde tuttu ve süpriz ıkızlerrrrrrr:)
En sağlamı kanda çıkan sonuç sanırımYaptım negatif.
Kullandıgım test taklit olarak geçiyo güvenilir degilmiş bilemedim.