Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah bebeğin seninledir hayırlarla sağlıcakla canım amin
Merhaba hanımlar bugun doktora gittim elde tutulan1 yumurtam oluşmuş persembe günü aşılamam yapılacak. Bu ay da olmazsa tüp bebek kesin yapacaz. Biraz moralim bozuldu. Bu benim ikinci aşılama olacak İlk aşılamam da üç tane yumurtam vardı Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin

amin canım hayırlarla sağlıcakla inşallah canım ...
yok yok sıkıntı yapma zaten yaz mevsimi de değil hava aşırı sıcak da değil yani ondan bir şey olmaz kontrolün ne zaman canım yumurtaların inşallah büyümüştür bu aşılamada bebeğin de gelir inşallah hayırlarla sağlıcakla canım inşallah amin..
bizi de haberdar et canım
Cok sagol canim dün verdigin cvpla öyle rahatladimki.dua ettim sana. Hic birsey bilmiyorum daha igne falan yeni kullaniyorum. Oyuzden cok telas yaptim agladim. Yarin 2. Kontrolum. Amin inşallah Rabbim kimsenin kucagini Bos birakmasin saglikla hayırlısiyla insallah.

Merhaba hanımlar bugun doktora gittim elde tutulan1 yumurtam oluşmuş persembe günü aşılamam yapılacak. Bu ay da olmazsa tüp bebek kesin yapacaz. Biraz moralim bozuldu. Bu benim ikinci aşılama olacak İlk aşılamam da üç tane yumurtam vardı Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin
Hayirli olsun canim geçen ay 3 yumurtam vardi demissin kac m. Olunca çatlatma ignesi vurdun?
Simdi kac m. ??
Ne güzel en zorunu gecmissin bence yani yumurtan buyumus.o yuzden icini ferah tut Hayirlisi olsun

KIZLAR RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ. BEN FEMERA İÇTİM BU AY GÜNDE 1 TANE 6 GÜN BUGÜN ADETİMİN 9. GÜNÜ VE HİÇ YUMURTA BÜYÜMEMİŞ

Ben gonal f kullanmıştım dozunu75 olarak kullanfim kizlar 4 tane yumurtam vardi biri 20 biri 19du diğerleri 16 falandı 11inci gunu catlatma ignesi vuruldu bilgi icin yazdım tutup ya da tutmadiginidaa yazarım

Ben gonal f kullanmıştım dozunu75 olarak kullanfim kizlar 4 tane yumurtam vardi biri 20 biri 19du diğerleri 16 falandı 11inci gunu catlatma ignesi vuruldu bilgi icin yazdım tutup ya da tutmadiginidaa yazarım
Masallah canim yumurtalar ne güzel buyumus. Çatlatma ignesinden önce kasiklarda agri falan oldumu igneleri kullanirken

Hayirli olsun canim geçen ay 3 yumurtam vardi demissin kac m. Olunca çatlatma ignesi vurdun?
Simdi kac m. ??
Ne güzel en zorunu gecmissin bence yani yumurtan buyumus.o yuzden icini ferah tut Hayirlisi olsun
Canımm onlar da 19-20mm adi sanırım üçü de iyiydi yani. Evet yine de vurmuştum. Hun’da sa aynı büyüklükte salı gecesi vuracağım. Sen şu an yaptırdın mu aşılama canım?

Masallah canim yumurtalar ne güzel buyumus. Çatlatma ignesinden önce kasiklarda agri falan oldumu igneleri kullanirken
Yok canim ama aşırı akintim oldu doktora dedim bi zararı olur mu diye cok guzel alıntı olması dedi asilamadan sonra cok oldu gece uyandıracak kadar

Canımm onlar da 19-20mm adi sanırım üçü de iyiydi yani. Evet yine de vurmuştum. Hun’da sa aynı büyüklükte salı gecesi vuracağım. Sen şu an yaptırdın mu aşılama canım?
Yok daha yaptirmadim igne vuruyorum bugun son 8. Gunum. yarin kontroll var ama ben bugun kan vermeye gıttım östrojen hormonu na bakiliyomus nie bilmiyorum

Cok sagol canim dün verdigin cvpla öyle rahatladimki.dua ettim sana. Hic birsey bilmiyorum daha igne falan yeni kullaniyorum. Oyuzden cok telas yaptim agladim. Yarin 2. Kontrolum. Amin inşallah Rabbim kimsenin kucagini Bos birakmasin saglikla hayırlısiyla insallah.
ALLAH RAZI OLSUN canım benim ...
yarına inşallah yumurtaların sağlıklı büyümüştür sen hiç telaş yapma bak ALLAH OL da dedim mi hayırlarla sağlıcakla evladına kavuşursun inşallah bizler de inşallah amin..
duaların için çok teşekkür ederim canım bizlerle gelişmeleri paylaş telaş asla yapma ondan bir şey olmaz ben eminim yani öyle ufak tefek şeylere çok kafayı takıp üzülen arkadaşlarımız olmuştu bebek haberlerini verdiler gülüm benim

Yok daha yaptirmadim igne vuruyorum bugun son 8. Gunum. yarin kontroll var ama ben bugun kan vermeye gıttım östrojen hormonu na bakiliyomus nie bilmiyorum
Hadi hayırlısı yarın güzel Haberler verirsin insalalh. Doktorum benden istemedi kan canım. İlk aşılaman mı?

Hadi hayırlısı yarın güzel Haberler verirsin insalalh. Doktorum benden istemedi kan canım. İlk aşılaman mı?
Evet canim ilk asilamam geçen sefer yumurtalarm buyumedigi için iptal oldu. Yeniden basladik.bende gonalf dan haric bir igne daha var. Östrojen yüksek cikarsa beraberinde onuda kullancaksin demisti. Yarin bakcaz artik belli olur:)

Back
X