Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canim ilk asilamam geçen sefer yumurtalarm buyumedigi için iptal oldu. Yeniden basladik.bende gonalf dan haric bir igne daha var. Östrojen yüksek cikarsa beraberinde onuda kullancaksin demisti. Yarin bakcaz artik belli olur:)
Anladım canım insallah yumurtalar istenilen büyüklüğe gelir

Kizlaaarr ben bi halt yedim ama aaynaa aaynaa verdiğim.sozu tutamadım idrar testi yaptim ama hafif belli çift çizgi var marka albi 3 tane yaptim 3ucude gözle belli ama fotoda pek.cikmiyor dün aksam öylesine yaptim çıkmadı sabah ilk idrarla yaptim çıktıi (catlatma iğnesinin 13uncu gunu-- aşılamanın 11inci gunu)

Testim siz gorebilecek misiniz

Eklentiler

• 20171031_102640.webp
    20171031_102640.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 182
aaynaa aaynaa canim nasilsin? ?
Benim cuma günü son ultrason var eger hersey yolunda giderse haftasonu asilama olcak büyük ihtimalle ama sadece 1 yumurtam var..

aaynaa aaynaa canim nasilsin? ?
Benim cuma günü son ultrason var eger hersey yolunda giderse haftasonu asilama olcak büyük ihtimalle ama sadece 1 yumurtam var..
iyiyim canım toparlandım
inşallah canım benim yumurtan iyice sağlıklı büyümüştür olsun bir tane olsun canım ALLAH OL dedikten sonra bir tane olması yeterli canım inşallah sevineceksin kuzum ben inanıyorum canıgönülden sevineceğine

iyiyim canım toparlandım
inşallah canım benim yumurtan iyice sağlıklı büyümüştür olsun bir tane olsun canım ALLAH OL dedikten sonra bir tane olması yeterli canım inşallah sevineceksin kuzum ben inanıyorum canıgönülden sevineceğine
Cok sevindim canim toparlandigina simdi ne yapmayi dusunuyorsun dinlencekmisin insallah hersey gönlunce olur ❤
Tabii öyle nasipse 1taneylede olur bakalim canim hayirlisi

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza. 2 buçuk yıllık evliyim. 2. evliliğim. ilk evliliğimde çocuğum hemen olmuştu o zaman 19 yaşındaydım şimdi 28 yaşındayım ve çocuğumuz olmuyor. basit tedavi gördüm 2 ay kadar geçen yıl. bu geçen ay da özel bi kliniğe gittim. adam çok ünlü bir doktor ve bizim ilçemizde kliniği var. microçipli aşılama yapıyomuş. bende yumurta tembelliği eşimde sayı düşüklüğü var. bana da bu geçen ay hsg çekti. tüplerim açıkmış. tahlillerim hepsi süper yumurta rezervlerimde de sıkıntı yokmuş. geçen ay bana dedi ki tüplerini belki biz açtık tıkalı olabilirdi bu ay deneyin dedi. biz de bu ay denedik. bat 13 kasım. eğer adet olursam adetten sonra microçipli aşılama yapcak bana çok heyecanlıyım ve bu microçip sperm sayısı düşük olanlara çok faydalıymıs. doktorum ali kavas milasta yaşıyo ve hastası çok. internetten aaştırabilirsiniz kızlar. uzun oldu biraz ama guruba ilk yazışım.

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza. 2 buçuk yıllık evliyim. 2. evliliğim. ilk evliliğimde çocuğum hemen olmuştu o zaman 19 yaşındaydım şimdi 28 yaşındayım ve çocuğumuz olmuyor. basit tedavi gördüm 2 ay kadar geçen yıl. bu geçen ay da özel bi kliniğe gittim. adam çok ünlü bir doktor ve bizim ilçemizde kliniği var. microçipli aşılama yapıyomuş. bende yumurta tembelliği eşimde sayı düşüklüğü var. bana da bu geçen ay hsg çekti. tüplerim açıkmış. tahlillerim hepsi süper yumurta rezervlerimde de sıkıntı yokmuş. geçen ay bana dedi ki tüplerini belki biz açtık tıkalı olabilirdi bu ay deneyin dedi. biz de bu ay denedik. bat 13 kasım. eğer adet olursam adetten sonra microçipli aşılama yapcak bana çok heyecanlıyım ve bu microçip sperm sayısı düşük olanlara çok faydalıymıs. doktorum ali kavas milasta yaşıyo ve hastası çok. internetten aaştırabilirsiniz kızlar. uzun oldu biraz ama guruba ilk yazışım.
sorması ayıp ne kadara mal olacak canım bu aşılama...

Hayirlisi olsun canim Allah yardımcın olsun ;)

Merhabalar. Ben eylul ayinda ilk asilamami yaptirdim. Cok sukur suanda 12 haftalik hamileyim. 2 yillik evliligim var ve hic korunmadik doktorlarin bilgili ve isinin ehli olmasi gercekten cok onemli bir senedir gittigim bi doktorum vardi surekli klomen yazip yolluyordu ve her ay husrana ugruyorduk. Daha sonra bir prof buldum kesin direk tup bebek istiyordum ama beni asilamaya yonlendirdi ve iyiki dinlemisim. Allah isteyen herkese bu duyguyu en kisa surede yasatir insallah.

Back
X