Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar. Ben eylul ayinda ilk asilamami yaptirdim. Cok sukur suanda 12 haftalik hamileyim. 2 yillik evliligim var ve hic korunmadik doktorlarin bilgili ve isinin ehli olmasi gercekten cok onemli bir senedir gittigim bi doktorum vardi surekli klomen yazip yolluyordu ve her ay husrana ugruyorduk. Daha sonra bir prof buldum kesin direk tup bebek istiyordum ama beni asilamaya yonlendirdi ve iyiki dinlemisim. Allah isteyen herkese bu duyguyu en kisa surede yasatir insallah.

merhaba canım. aşılamanı yaptırınca dan sonraki durumu yazar mısın. ne kadar yatırdı doktor,idrarın var mıydı aşılama yaptırırken,sonra sürekli yattın mı yazarsan sevinirim canım bi desorun neydi onu da söyler misin canım. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin .

merhaba canım. aşılamanı yaptırınca dan sonraki durumu yazar mısın. ne kadar yatırdı doktor,idrarın var mıydı aşılama yaptırırken,sonra sürekli yattın mı yazarsan sevinirim canım bi desorun neydi onu da söyler misin canım. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin .
Bizim ikimizdede bir sorun yoktu canim bende rahim tersligi vardi bazi doktorlar bunun sorun oldugunu soylerken benim gittigim doktorum tipki goz renginin yesil olmasi gibi bu dedi yesil gozluler yesil gormez yada kor olmazlar dedi cok rahatlatti beni asilamaya baslayalim dedi gonal f igne kullandim bi tane yumurtam olustu catlatma ignesini vurdum ve asilamaya idrara sikisik gel dedi ama ben sikisamamistim sorun degil dedi ve asilamayi yapti 15 dakika yattim ve eve geldim bi kac gun agir isler yapmadim dinlendim surekli 3. Gun hafif gaz sancisi gibi ufak sancilarim oldu ara ara 12. Gunde test yaptim pozitifti

Bizim ikimizdede bir sorun yoktu canim bende rahim tersligi vardi bazi doktorlar bunun sorun oldugunu soylerken benim gittigim doktorum tipki goz renginin yesil olmasi gibi bu dedi yesil gozluler yesil gormez yada kor olmazlar dedi cok rahatlatti beni asilamaya baslayalim dedi gonal f igne kullandim bi tane yumurtam olustu catlatma ignesini vurdum ve asilamaya idrara sikisik gel dedi ama ben sikisamamistim sorun degil dedi ve asilamayi yapti 15 dakika yattim ve eve geldim bi kac gun agir isler yapmadim dinlendim surekli 3. Gun hafif gaz sancisi gibi ufak sancilarim oldu ara ara 12. Gunde test yaptim pozitifti

canım çok teşekkür ederim içim rahatladı. ben de ya pazartesi ya salı ya çarşamba kesin kısmetse yapılacak. bakalım inşallah tutar.

Kızlar aşılamadan önce 3 gün cinsel perhiz diyorlar ama benim doktorum hiç öyle demedi her gün ilişki olsun dedi kafam karıştı ya

benim doktorum sık ılışkı sperm hareketını arttırır dıyor herkesın aksine o_O bende kararsız kaldım

Burda saatlerdir sorunu olmayıp da aşılaması tutan birini arıyorum çok şükür buldum :)
Hayırlı olsun canım, bizde de sorun yok aşılamaya geçeceğiz inşallah senin gibi benim de tutar aşılamam. Sağlıkla büyüt çocuğunu inşallah..

Burda saatlerdir sorunu olmayıp da aşılaması tutan birini arıyorum çok şükür buldum :)
Hayırlı olsun canım, bizde de sorun yok aşılamaya geçeceğiz inşallah senin gibi benim de tutar aşılamam. Sağlıkla büyüt çocuğunu inşallah..
Insallah ilk seferde seninde olur bol bol dua et hayirlisini iste hayirli haberlerini insallah verirsin

ben de bu ay aşılama yaptıracağım sanırım kızlar. bugün adet oldum. 3.günü mü gitmeliyim?

YARIN BEN DE DOKTORA GİDİYORUM AŞILAMA İLAÇLARIMA RAPOR ÇIKACAK ÇOK HEYECANLIYIM.3 SENEDİR BEBEĞİMİN GELMESİNİ BEKLİYORUM HAYIRLARLA SAĞLICAKLA SALİH VE SALİHA EVLATLARIMIZA KAVUŞURUZ İNŞALLAH TÜM İSTEYENLER DE BİZLER DE İNŞALLAH AMİN...
İnşallah asilamaniz tutmustür bende kullanamadigim raporla aldığım ilaclarimi vermek istiyorum gonal f.2 kutu ve çatlama ignesi

Merhaba kizlar.hepimiz insallah en kisa surede kavuşuruz yavrularımıza ;) bende aşılama yaptirdim bugün 6.günüm.catlama iğnesi vuruldugumda en buyuk yumurtam 17,5 mm di.digerleride 12-13,5-14 mm civarındaydı.aşılamadan sonrada gun asiri iliski tavsiye etti benim doktorum.oda diger yumurtalarında catlama zamanini yakalayim diye galiba.birde çoklu gebelik riski var dedi.hayırlısı bakalim beklemeye devam ;)

selam kızlar. ben ne zamandır yazamadım. biliyorsunuz bu ay aşılama yaptıracaktım ama 2 yumurtam vardı bu yüzden doktor çatlatma iğnesi verdi ve kendimiz ilişki ile denedik. şimdi çatlama iğnemi ayın 29 unde vuruldum ve en geç bu ayın 17 sinde adet olmam lazımdı. bugun ise ayın 22 si. yani 22 gün oldu. benim adetim geç olduğu için normalde yarın kendi düzenime göre adet günüm. ama her yerde okuduğuma göre çatlama iğnesinden sonra en geç 17. gün adet olmak gerek. benim gecikti. idrar testi yapıyorum negatif çıktı. sizce kist olma ihtimali olabilir mi.? eğer adetim kendi düzenime göre de gecikirse yani iki gün sonra bir de kan testi yaptırcam.
belirti olarak midem bulanıyo ara ara ama psikolojik olduğunu düşünüyorum. sivilcem oldu iki tane arka arkaya, göğüslerim adet olacakmışım gibi şiş ve hassas değil. ama akıntım geldi bu ay ara ara. bilemedim yorumlarsanız sevinirim arkdaşlar kis olmasın da inşallah hamileyimdir.
not:ilk gebeliğimde idrardan testte adetim geciktiğinde negatifti

Back
X