- 18 Ocak 2017
- 118
- 37
- 28
Hayırlısı olsun Can'ım benimde pztesi günü aşılamam olucak şuan iki tane gelişimi iyi yumurta var Allahtan hayırlısı
Niye bu kadar karamsarsın canım Allah ne dilerse o olur böyle umutsuz olma ben üç kere yumurta takibi yaptırdım ikisi hap biri ganolf ile yumurtalar güzel büyüdüler ama olmadı bendede bir sıkıntı yok eşimdede yok ama olmuyor ilk aşılamam hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın biz elimizden geleni yapalım vericek olan Allah olmadı diyede ümitsizliğe kapılmıyorum vakti zamanı var böyle düşün kendini boşuna üzüp yıpratmaAynen hayırlısı canım benim.İlk aşılama tutmaz diyenlerde oluyo.Bendr acaba iğneyle yumurta büyüyünce daha mı iyi die düşündüm beş ay kullandım klomen yumurta hep byüyo bebek olmuyo pko var bendede her ay adet oluyorum ama geç oluyorum hormonlar normal eşimdede yokmuş problem aşılama tutmaz çok üzülürüm bi daha cesaret edemem die çekiniyorum arkadaşım
Canım bende de pko var bekarken de biliyordum bana arkadaşım direk aşılama yaptır demişti pko olanların tutma olasılığı yüksek demişti ben de şaşırdım inanamadım daha doğrusu da biraz araştırdım öle diyenler var inşallah pko lardan bi hayır gelirAynen hayırlısı canım benim.İlk aşılama tutmaz diyenlerde oluyo.Bendr acaba iğneyle yumurta büyüyünce daha mı iyi die düşündüm beş ay kullandım klomen yumurta hep byüyo bebek olmuyo pko var bendede her ay adet oluyorum ama geç oluyorum hormonlar normal eşimdede yokmuş problem aşılama tutmaz çok üzülürüm bi daha cesaret edemem die çekiniyorum arkadaşım
Canım bende de pko var bekarken de biliyordum bana arkadaşım direk aşılama yaptır demişti pko olanların tutma olasılığı yüksek demişti ben de şaşırdım inanamadım daha doğrusu da biraz araştırdım öle diyenler var inşallah pko lardan bi hayır gelir
Arkadaşlar herkeze iyi geceler.Dün ve bugun kontole gittim klomenim biteli 3 gün oldu hem sagda hem soldaiki yumurta oluşmuş biri 18.02 diğeride 17.32 çok iyiler dedi.Yarın gece 23:00 de ovitrele vurulucam pzt sabah aşılama inşallah tutar.Doktorum eşinin testi çok iyi dedi.Düşük de aşılama şansı daha iyi dedi.Kafam karıştı bu arada bana 1350 mal oldu.Rapor falqn çıkartmadım.Umarım isteyen herkeze rabbim nasip eder.Çok Zor uğraşmak.
mrh canım bende salı günü aşılama olucam dün kontrolüm vardı sol tarafta 17 mm sağ tarafta 13 mm yumurta oluşmuş bugün son iğnemi yapıyorum pazar geceside 11.30 çatlatma iğnemi vurucam salı günüde sabah 11.30 aşılamam olucak.. Allah izin verirse inşallah ikimizde sonunda mutlu oluruz..bişey sorucam benim şimdiden göğüslerim taş gibi oldu acıyor normalde yumurtlamam olunca böyle oluyordu sende durumlar nasılArkadaşlar herkeze iyi geceler.Dün ve bugun kontole gittim klomenim biteli 3 gün oldu hem sagda hem soldaiki yumurta oluşmuş biri 18.02 diğeride 17.32 çok iyiler dedi.Yarın gece 23:00 de ovitrele vurulucam pzt sabah aşılama inşallah tutar.Doktorum eşinin testi çok iyi dedi.Düşük de aşılama şansı daha iyi dedi.Kafam karıştı bu arada bana 1350 mal oldu.Rapor falqn çıkartmadım.Umarım isteyen herkeze rabbim nasip eder.Çok Zor uğraşmak.
İnşallah canım benim inşallah.Yok bende olmazdı belki iğne kullandın onun etkisidir.Ben klomen kullandım sadece öyle olmadımrh canım bende salı günü aşılama olucam dün kontrolüm vardı sol tarafta 17 mm sağ tarafta 13 mm yumurta oluşmuş bugün son iğnemi yapıyorum pazar geceside 11.30 çatlatma iğnemi vurucam salı günüde sabah 11.30 aşılamam olucak.. Allah izin verirse inşallah ikimizde sonunda mutlu oluruz..bişey sorucam benim şimdiden göğüslerim taş gibi oldu acıyor normalde yumurtlamam olunca böyle oluyordu sende durumlar nasıl
Evet iğneden olabilir canımİnşallah canım benim inşallah.Yok bende olmazdı belki iğne kullandın onun etkisidir.Ben klomen kullandım sadece öyle olmadı
Canım medikal park ta Mustafa Kemal takal adı çok pahalıya gelmiyor bence bi dene derim inşallah olurcanim hayirli olsun bebislerin umarim saglikla kucagina alirsin. usak bana yakin sayilir doktor ismini ve hastaneyi yazabilirmisin . bide orda deneyim sansimi
İnşallah canım bende salı günü aşılama olucam bu gece çatlatma iğnemi vurucam inşallah hayırlı sonuçlar alırızkızlar benim dr.da sali günü tekrar cagirdi buyuk ihtimal perşembe günü yapacakmiz asılamami rapor cikardik ilaç parasi 293tl disinda para vermedik araştırma hastanesinde tedavi görüyorum inşallah hersey istediğimiz gibi sağlıkli evlatlarimiza kavuşuruz..
amin canım inşallah güzel haberi önce sen verirsin bize..İnşallah canım bende salı günü aşılama olucam bu gece çatlatma iğnemi vurucam inşallah hayırlı sonuçlar alırız
İnşallah canımamin canım inşallah güzel haberi önce sen verirsin bize..
Can'ım hoşgeldin aramıza bizdede bir problem yok ama olmuyor salı günü ilk aşılamamı olucam sen gene hamile kalmışsın ben hiç hamile kalamadım ve hiç kalamicam gibi düşünüyorum bazen bir karamsarlık geliyor sonra biraz iyi oluyorum çok zor bir süreçten geçiyoruz Allah yardımcımız olsun inşallah güzel haberler veririz
- Merhaba arkadaşlar ben de Yen'i üyeyim ve bu ilk mesajım :) ben de bu ay aşılama tedavisine başladım. 2,5 yıllık evliyim. 1 kere hamile kaldım ve kalp atışı durması sebebiyle kürtaj oldum. Tekrar hamile kalamadım. Doktor psikolojik diyor. Ama ben tedavi istedim artık inşallah sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşmak dileğiyle..
İnanki bende onu merak ediyorum banada 15 dk yatıcaksın sonra evde dinlenirsin dedi bende biraz önce çatlatma iğnemi vurdum salı günü aşılamam varEvet benimde aşılamam yarın öğlen olucak heycanlıyım.Merak ediyorum aşılamayı muayne odasındamı yapıyolar orda yapıyolarsa doktor hastaları muayne edio doğumhane dicem ama oda saçma bana 45 dakka dinleniceksin sonra evde yatıcaksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?