İnşaallah canım hepimizin kucağı dolar güzel haberler paylasirizİnsallah tutar bizde seviniriz canım:)
İnşaallah canım ne zaman yaptıracak sinKızlar bende bu ay aşılama yaptırıcam inşallah hepimizin yüzü güler
inşallah canım bugünde cuma dua edelim birbirimizeKızlar bende bu ay aşılama yaptırıcam inşallah hepimizin yüzü güler
Canım bu ay iğneyle yumurtalar geliştirildi catlatma ignesi oldum sonrada fakat Rabbim nasip etmedi bu ayda tahlil yaptırdık negatif çıktı... 11 ay oldu bekliyoruz 5 ayı doktor kontrolünde geçti... Heray hayal kırıklığına uğramak çok yıprattı artık... Adetimin tamamen sökülmesini bekliyoruz ilaçlardan dolayı leke leke geliyor tam olarak adet olduğum 3. Gün gidicem yine doktora büyük ihtimal yine iğnelerle büyütür yumurtaları baska türlü büyümüyorlar... Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah... Doktorum haziranda yaparız diyordu aşılamayı daha fazla beklemek istemiyorum artık... Yaşta 32 olunca iyice panik durumdayım... Sen aşılama yaptırdın mı canım benim gibi beklemedemisin yoksa.. Rabbim inşallah gönlümüze göre verirİnşaallah canım ne zaman yaptıracak sin
İnşallah canım inşallah Rabbim artık anne guruplarına yazmayı nasip etsininşallah canım bugünde cuma dua edelim birbirimize
Amin canım inşaallah. Bende yarin klomene başlıyorum mayis 9 da aşılama yapilacak nasipse 2yila yakindir bizde istiyoruz bi sorunumuz yok bende rahim dönmesi var bi tek oda engel değil diyor doktorlar.nasipten öte yol yok umarım dualarimiz kabul olurCanım bu ay iğneyle yumurtalar geliştirildi catlatma ignesi oldum sonrada fakat Rabbim nasip etmedi bu ayda tahlil yaptırdık negatif çıktı... 11 ay oldu bekliyoruz 5 ayı doktor kontrolünde geçti... Heray hayal kırıklığına uğramak çok yıprattı artık... Adetimin tamamen sökülmesini bekliyoruz ilaçlardan dolayı leke leke geliyor tam olarak adet olduğum 3. Gün gidicem yine doktora büyük ihtimal yine iğnelerle büyütür yumurtaları baska türlü büyümüyorlar... Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah... Doktorum haziranda yaparız diyordu aşılamayı daha fazla beklemek istemiyorum artık... Yaşta 32 olunca iyice panik durumdayım... Sen aşılama yaptırdın mı canım benim gibi beklemedemisin yoksa.. Rabbim inşallah gönlümüze göre verir
Bazen öyle imreniyorum ki onlarda dertli ama ne bilim tatlı telaşla ya ne kadar güzel bir nimet evlatİnşallah canım inşallah Rabbim artık anne guruplarına yazmayı nasip etsin
Canım sen aşılama yaptırdın mı bu ay mı yapılacakBazen öyle imreniyorum ki onlarda dertli ama ne bilim tatlı telaşla ya ne kadar güzel bir nimet evlat
2 mayısa doktor randevumu aldım bende canım inşallah bu ay bizlerin ayı olurAmin canım inşaallah. Bende yarin klomene başlıyorum mayis 9 da aşılama yapilacak nasipse 2yila yakindir bizde istiyoruz bi sorunumuz yok bende rahim dönmesi var bi tek oda engel değil diyor doktorlar.nasipten öte yol yok umarım dualarimiz kabul olur
Hadi inşaallah canım iki bir farketmez Sağlıklı evlat versin inşaallah isteyene de çifter çifter2 mayısa doktor randevumu aldım bende canım inşallah bu ay bizlerin ayı olurbelkide Rabbim ikiz asip eder bizlere
Canım ben yanlış anlamisim 2 mayis adetin 3gunu olacak sanırım senin.hadi inşallah güzel bi süreç gecirirsin2 mayısa doktor randevumu aldım bende canım inşallah bu ay bizlerin ayı olurbelkide Rabbim ikiz asip eder bizlere
İnşallah canım ignelerle yumurta gelisimini takip eder doktor yine ona göre gün verir bana... Inciri kaynatıp suyunu içmek gerekiyordu galiba öyle okumuştum ben... Bizde her aksam ve her sabah birer corba kaşığı keçiboynuzu pekmezine başlayıcaz birde inofolic şase diye suda karıştırılıp içilen bir ilaç var canım ondanda aldım ben yumurta gelisimine yardımcı oluyormuş onuda kullanıcam inşallah bu son çabaladığımız ay olur... Önümüzdeki ay müjdelerimizi paylaşırız inşallah canımCanım ben yanlış anlamisim 2 mayis adetin 3gunu olacak sanırım senin.hadi inşallah güzel bi süreç gecirirsin
İnşallah canım.ya benim doktor hic aralarda cagirmiyo.yumurta takibine 3gunde 5gunde bir gidenler oluyor bana ilacı verdi 8mayista gel ymurtana bakar ona gore çatlatmak iğnesi vururuz dedi.rahim filmide istemedi.bi evladım var acaba çocuğum var diyemi yaptırmadi ki.İnşallah canım ignelerle yumurta gelisimini takip eder doktor yine ona göre gün verir bana... Inciri kaynatıp suyunu içmek gerekiyordu galiba öyle okumuştum ben... Bizde her aksam ve her sabah birer corba kaşığı keçiboynuzu pekmezine başlayıcaz birde inofolic şase diye suda karıştırılıp içilen bir ilaç var canım ondanda aldım ben yumurta gelisimine yardımcı oluyormuş onuda kullanıcam inşallah bu son çabaladığımız ay olur... Önümüzdeki ay müjdelerimizi paylaşırız inşallah canım
Allah bağışlasın canım yavrunuİnşallah canım.ya benim doktor hic aralarda cagirmiyo.yumurta takibine 3gunde 5gunde bir gidenler oluyor bana ilacı verdi 8mayista gel ymurtana bakar ona gore çatlatmak iğnesi vururuz dedi.rahim filmide istemedi.bi evladım var acaba çocuğum var diyemi yaptırmadi ki.
Ben yaptırmadim canım eşimin değerlerinin biraz daha düzelmesini bekliyorum inşallah sonra duzelinceCanım sen aşılama yaptırdın mı bu ay mı yapılacak
Gecen ay sadece klomen ve çatma iğnesi denedik ondada yumurta takibi olmadı.çatlatmak vurulcagi gün baktı iğneyi yaptı.doktorumdan şüphe duymaya başladım bide özele gidiyoz onca para veriyoz.neyse su aşamada doktor değiştirmekte istemiyorum.hayırlısı olacağı varsa olur zaten.evet canım nasip olursa şubat annesi olacağız minik baliklarimiz (balikburcu) olacak inşallahAllah bağışlasın canım yavrunubeni 4 günde bir falan çağırıyor yumurtayı takip etmek için bazı doktorlar çatlama iğnesinden sonrada çağırıyormus catlama iğnesi ise yaradımı diye beni çağırmadı şimdi çok korkuyorum yaa yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüşse diye bazı arkadaşlara 2 çatlama iğnesi vurulmuş çünkü... Rahim filmi cekicez dedi benim doktorum daha önceden... bakalım ne olucak salı günü belli olur... inşallah güzel olur hersey canım... Bu ay hamile kalırsak Şubat annesi oluruz hayırlısıyla
İnşallah herşey yolunda gider canım, çok sabır gerektiren bir süreçteyiz, Rabbim gönlümüze göre versin inşallah canımBen yaptırmadim canım eşimin değerlerinin biraz daha düzelmesini bekliyorum inşallah sonra duzelince
Allah razı olsun canım inşallah beklemek çok zor bir süreç gerçekten başka da bir çarem yok ki Allah büyükİnşallah herşey yolunda gider canım, çok sabır gerektiren bir süreçteyiz, Rabbim gönlümüze göre versin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?