- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Yeni mi yaptirdiniz? Ilk aşılamanın tutma oranı epey düşük diyorlar. İnşallah ikincide güzel haberler alırsınız. Benim de ilk aşılamanın 9.günü, tahlil gününü bekliyorum ama umutsuzum
Ben ilaç kullanmadım nede jel, hiçbişey vermedi doktor. Çatlama iğnesi yaptılar karnıma, yarın gelin dediler.ve aşılama yaptılar. Yani ilaç vermediler. Her doktorun tedavi yöntemi farklı oluyormuş.
Adet belki çatlama iğnesinden gecikiyor, bilmiyorum
Hayırlısı,
2. Aşılamayı yaptınız mı
Benim yumurtamı büyütmek için asılamadan önce ilac verdi. Kostalbegit. Adetin 2.günü başlayarak 5 gün içtim. Yumurtamı çok büyüttü. Ocak ayında da çok büyüttü yumurtamı, aşılama yapmamıştı. Bu defa da çok büyümüş ama yaptı aşılama. Bakıyorum aşılama sonrası herkes ilaç, gel kullanıyor,bana öyle bir şey kullandırmadı. Çatlatma iğnesi, ertesi aşılama, o kadar.Demek ki yumurtaniz kendi kendine olgunlasiyor, ilaca igneye gerek duyulmamis. Ben hormon yuklenmekten perisan oldumAllah emeklerimizin karşılığını versin tekrar tekrar ugrastirmasin
Safak 9 canim :) beklemedeyimKızlar sonuçlarınız nasıl
Hayırlısı olsun, pozitif olan yok mu? Geçen hafta test yaptıranlar vardıSafak 9 canim :) beklemedeyim
Ortak şeyleri yaşıyoruz birbirimiz için dua ediyoruz ve doğal olarak sonucu merak ediyoruz. Keşke olumlu ya da olumsuz yazsalar.Valla hamile olan daha takılmıo bozkurt vardı merak ettim hamileydi daha yazmadı ben sürekli haberdar ettim arkadaşlar
Gozun aydin cok guzel cikmis sonucun :) tebrikler canim.Bana bildirim neden gelmiyor bu topiktenilk aşılamam, 13.gun test silik cizgi çıktı, 14.gun kan sonucu 277 çıktı. 16.gün tekrar kan verdim daha sonucu çıkmadı. Sizde durumlar nasıl
Çok sevindim gözün aydınBana bildirim neden gelmiyor bu topiktenilk aşılamam, 13.gun test silik cizgi çıktı, 14.gun kan sonucu 277 çıktı. 16.gün tekrar kan verdim daha sonucu çıkmadı. Sizde durumlar nasıl
Bana bildirim neden gelmiyor bu topiktenilk aşılamam, 13.gun test silik cizgi çıktı, 14.gun kan sonucu 277 çıktı. 16.gün tekrar kan verdim daha sonucu çıkmadı. Sizde durumlar nasıl
Hepimize moral oldun. Gozun aydin canim. Asilamadan sonra neler yasadin, ne gibi belirtiler oldu sende?16.gun sonucum da 711 çok sukur. Bir kac haftaya insallah keseyi ve kalp atisini görürüz. Insallah hersey yolunda gider.
Hepinize tek tek dua ediyorum. Inanin ve vazgevmeyin. Sormak İstediğiniz ne varsa yaridmci.olurum. elimde gonalf 300 var 3 kutu hic acilmamis. Ve 1 kutu gonal f 75 var hic açılmamış. Almak isteyen varsa yardimci olurum istanbul
Hepimize moral oldun. Gozun aydin canim. Asilamadan sonra neler yasadin, ne gibi belirtiler oldu sende?
Aramiza hosgeldin :) bende 17 martta asilama oldum. Herkeste farkli belirtiler oluyor. Hatta bazilarinda hic belirti yok. Benim de kasiklarimda hafif agri gidip geliyor ama gogus agrim yok. Sana kan testini ne zaman yap dediler?hanımlar size birsey sorucam ben 17 martta asılama oldum ilkgün kasık agrılarım vardı sadece gazım var kabızlık ar az da olsa gögüslerim şiş ama hiç belirti yok akıntı falan yani hiç belirti olmadan asılamsı tutan varmı çok korkuyorum ben
Aramiza hosgeldin :) bende 17 martta asilama oldum. Herkeste farkli belirtiler oluyor. Hatta bazilarinda hic belirti yok. Benim de kasiklarimda hafif agri gidip geliyor ama gogus agrim yok. Sana kan testini ne zaman yap dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?