İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben ilaç ve jel de kullandım. Ama yine de olmadı. Üstelik bir problemimiz de YÖK, daha önce normal yoldan hamile kaldım. Aşılama tutmadı işte, ikinci aşılamayı yaptırmayı düşünmüyorum. Direk tüp olacak sanırım.

Yeni mi yaptirdiniz? Ilk aşılamanın tutma oranı epey düşük diyorlar. İnşallah ikincide güzel haberler alırsınız. Benim de ilk aşılamanın 9.günü, tahlil gününü bekliyorum ama umutsuzum

27 şubat ya yapıldı aşılamam, 15. Gün test yaptırdım değer 0.1 di. Zaten 17. Günü akşamı da reglim başladı. Yarın sabah doktora gidiyorum bakalım ne diyecek.

Umarım sizin ki tutar.

Demek ki yumurtaniz kendi kendine olgunlasiyor, ilaca igneye gerek duyulmamis. Ben hormon yuklenmekten perisan oldum Allah emeklerimizin karşılığını versin tekrar tekrar ugrastirmasin

Demek ki yumurtaniz kendi kendine olgunlasiyor, ilaca igneye gerek duyulmamis. Ben hormon yuklenmekten perisan oldum Allah emeklerimizin karşılığını versin tekrar tekrar ugrastirmasin
Benim yumurtamı büyütmek için asılamadan önce ilac verdi. Kostalbegit. Adetin 2.günü başlayarak 5 gün içtim. Yumurtamı çok büyüttü. Ocak ayında da çok büyüttü yumurtamı, aşılama yapmamıştı. Bu defa da çok büyümüş ama yaptı aşılama. Bakıyorum aşılama sonrası herkes ilaç, gel kullanıyor,bana öyle bir şey kullandırmadı. Çatlatma iğnesi, ertesi aşılama, o kadar.
Aminn, hayırlısı olsunnm

Kizlar asilamadan sonra doktorum ilac veya jel vermedi bana da. Sadece tedbir amacli zitromax antibiyotik verdi. Yan etkileri arasinda ishal durumu var bilginiz olsun

Selam kızlar Çarşamba günü aşılamam oldu ancak yumurtalarımdan biri erken çatladı bir hafta oluyor bugün çatlayalı çatlatma iğnesini olalı da 5 gün oldu.Dün idrar testi silik çıktı bugün daha da belirginleşti eğer iğneden dolayı öyleyse aynı çıkması gerekmiyormuydu baya belirgin düne göre

Valla hamile olan daha takılmıo bozkurt vardı merak ettim hamileydi daha yazmadı ben sürekli haberdar ettim arkadaşlar

Valla hamile olan daha takılmıo bozkurt vardı merak ettim hamileydi daha yazmadı ben sürekli haberdar ettim arkadaşlar
Ortak şeyleri yaşıyoruz birbirimiz için dua ediyoruz ve doğal olarak sonucu merak ediyoruz. Keşke olumlu ya da olumsuz yazsalar.

Bana bildirim neden gelmiyor bu topikten ilk aşılamam, 13.gun test silik cizgi çıktı, 14.gun kan sonucu 277 çıktı. 16.gün tekrar kan verdim daha sonucu çıkmadı. Sizde durumlar nasıl

Bana bildirim neden gelmiyor bu topikten ilk aşılamam, 13.gun test silik cizgi çıktı, 14.gun kan sonucu 277 çıktı. 16.gün tekrar kan verdim daha sonucu çıkmadı. Sizde durumlar nasıl

16.gun sonucum da 711 çok sukur. Bir kac haftaya insallah keseyi ve kalp atisini görürüz. Insallah hersey yolunda gider.
Hepinize tek tek dua ediyorum. Inanin ve vazgevmeyin. Sormak İstediğiniz ne varsa yaridmci.olurum. elimde gonalf 300 var 3 kutu hic acilmamis. Ve 1 kutu gonal f 75 var hic açılmamış. Almak isteyen varsa yardimci olurum istanbul

Hepimize moral oldun. Gozun aydin canim. Asilamadan sonra neler yasadin, ne gibi belirtiler oldu sende?

Hepimize moral oldun. Gozun aydin canim. Asilamadan sonra neler yasadin, ne gibi belirtiler oldu sende?

Surekli kendimi dinledim ne belirtim var diye ama tam da anlayamıyorum. Kabizlik,gaz gibi sorunlarim zaten vardi. Gogus agrisi bazen oldu bazen gecti,su an hic yok gibi bişey. Akintim bazen oldu bazen geçti. Kasık ağrım bazen oldu bazen geçti. Progestan kullaniyorum baş dönmesi yapıyor o malum.

hanımlar size birsey sorucam ben 17 martta asılama oldum ilkgün kasık agrılarım vardı sadece gazım var kabızlık ar az da olsa gögüslerim şiş ama hiç belirti yok akıntı falan yani hiç belirti olmadan asılamsı tutan varmı çok korkuyorum ben

Aramiza hosgeldin :) bende 17 martta asilama oldum. Herkeste farkli belirtiler oluyor. Hatta bazilarinda hic belirti yok. Benim de kasiklarimda hafif agri gidip geliyor ama gogus agrim yok. Sana kan testini ne zaman yap dediler?

Aramiza hosgeldin :) bende 17 martta asilama oldum. Herkeste farkli belirtiler oluyor. Hatta bazilarinda hic belirti yok. Benim de kasiklarimda hafif agri gidip geliyor ama gogus agrim yok. Sana kan testini ne zaman yap dediler?

15 gün sonra yap dediler insan kendinde belirti arıyor okuyunca birde acaba olmadımı diyor korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…