İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
15 gün sonra yap dediler insan kendinde belirti arıyor okuyunca birde acaba olmadımı diyor korkuyorum
Ayni duygulari yasiyoruz emin ol :) ilk defa agrim var diye seviniyorum
1 nisani bekliyorum bende tahlil icin. Sen de heralde 1 nisan da yapacaksin. Insallah iyi haberler aliriz

Ayni duygulari yasiyoruz emin ol :) ilk defa agrim var diye seviniyorum
1 nisani bekliyorum bende tahlil icin. Sen de heralde 1 nisan da yapacaksin. Insallah iyi haberler aliriz

insallah cnm bende 1nisanı bekliyorumn ama korkuyorum sende belirti varmı peki insallah herkes iyi sonuclar alır

Bana bildirim neden gelmiyor bu topikten ilk aşılamam, 13.gun test silik cizgi çıktı, 14.gun kan sonucu 277 çıktı. 16.gün tekrar kan verdim daha sonucu çıkmadı. Sizde durumlar nasıl
Hayırlı olsun canim cok sevindim umut oldun bize. Benim ilk aşılamam tutmadı adetle birlikte igneye başladım bu ay da aşılama olucam dua et canim benim için hamislerin duası kabul olurmuş.

insallah cnm bende 1nisanı bekliyorumn ama korkuyorum sende belirti varmı peki insallah herkes iyi sonuclar alır
Kasik agrisi disinda bisey yok canim bende. Sakin sakin 1 nisan olsun diye bekliyorum. tabiki acaba negatif cikarmi diye endisem var ama cok takmamaya calisiyorum. Herseyin hayirlisi olsun.

Gözün aydın canım.darısı bize olur inşallah.bnm ilk aşılama tutmadığı için.ikinciye hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum o yüzden bi süre ara verdim.doktora gitmeyi de bıraktım.hayırlısı artık

Safak 6...
Bekliyoruz bakalim. Su beklemek ne zor. Dusunmeden olmuyor. Ev isi yaparken bile acaba birsey olmusmudur diyorsun. Surekli esimle ayni seyi diyoruz haftaya bugun ya cok mutlu olucaz ya uzulucez. Hersey Allah'tan...

ben çok korkuyorum ya hiç agrım yok benim ya karnım şiş gögüsleriö şiş okadar korkuyorum hiç belirti olmadan asılamsı tutan varmı?

ben çok korkuyorum ya hiç agrım yok benim ya karnım şiş gögüsleriö şiş okadar korkuyorum hiç belirti olmadan asılamsı tutan varmı?
Benim 10 gün boyunca kaşık ağrım vardı ama aşılama tutmadı. Bence ağrı kıstas değil ona takılmayın

Hamilelik belirtileri 3.haftadan sonra basliyor ve herkeste ayni belirtiyi gostermiyor. Benim kasik agrim var ama senin gibi karnimda sislik veya gogsumde hassasiyet yok. Herkeste baska bisey oluyor mutlak dogrusu yok bu isin.

Benim arkadasim ilk hamile oldugu gunden dogum yaptigi gune kadar 1 kere bile agri cekmedi hatta kusmasi bile olmadi. Bas donmesi mide bulantisi hamilelik belirtisidir derler ama 1 kere bile bunlari yasamadi. O yuzden sakin benim agrim yok acaba tutmadimi demeyin. Hamilelik icin maaslesef 14.gunu bekleyip kan testi yapmak disinda baska secenegimiz yok. Erken sonuc veren predictorlere de guvenmeyin. Beta hcg hormonu once kanda sonra idrarda gozukuyor cunku.

Benim 10 gün boyunca kaşık ağrım vardı ama aşılama tutmadı. Bence ağrı kıstas değil ona takılmayın
kendimi dinlemiyorum okuyorum sayfaları kasık agrıları olanlar tutuyor gibi oyüzden endişe ediyorum hayırlısı olsun bol bol dua ediyorum bol bol yer gök dua isteyen herkese saglık lı hayırlı evlatlar versin

haklısın cnm işte endişe ediyor inan isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin benim bir yakınımda öleydi hiç kustugunu bilmeem dokuz ay boyunca nede mide bulantısı cektihayırlısı

Ayyy çok sevindim Allah hayirlisiyla kucağınıza almayı nasip ettim bende bu ay yaptircam inşaallah arastiriyordum boyle güzel haberleri okuyunca insanin içi umut doluyor

Denisss26ÜyeÜye
Slm kızlar bismillah yine yeniden başlıyorum doktora gittim ilaçlarımı yazdı yine klomen 50gr bu sefer aşılama yaptircam nasipse ilk asilamam olacak.gecenkinde tek yumurtam vardı 21mm aşılama yaptirmadim doğal yolla olsun diye maalesef olmadı.hicbir sorunumuz yok benim rahimde dönme varmış ama engel değilmiş. bu sefer ilacı değiştirelim dedim daha çok yumurta daha çok sans diye değiştirmedi doktorum. Tek olsun sağlıklı yumurta olsun diyor.nasip artik 29unda başlıcam ilaca.güzel dualarinizdan isterim .

İnsallah tutar bizde seviniriz canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…