- 11 Kasım 2016
- 358
- 137
- 18
Ayni duygulari yasiyoruz emin ol :) ilk defa agrim var diye seviniyorum15 gün sonra yap dediler insan kendinde belirti arıyor okuyunca birde acaba olmadımı diyor korkuyorum
Ayni duygulari yasiyoruz emin ol :) ilk defa agrim var diye seviniyorum
1 nisani bekliyorum bende tahlil icin. Sen de heralde 1 nisan da yapacaksin. Insallah iyi haberler aliriz
Hayırlı olsun canim cok sevindim umut oldun bize. Benim ilk aşılamam tutmadı adetle birlikte igneye başladım bu ay da aşılama olucam dua et canim benim için hamislerin duası kabul olurmuş.Bana bildirim neden gelmiyor bu topiktenilk aşılamam, 13.gun test silik cizgi çıktı, 14.gun kan sonucu 277 çıktı. 16.gün tekrar kan verdim daha sonucu çıkmadı. Sizde durumlar nasıl
Kasik agrisi disinda bisey yok canim bende. Sakin sakin 1 nisan olsun diye bekliyorum. tabiki acaba negatif cikarmi diye endisem var ama cok takmamaya calisiyorum. Herseyin hayirlisi olsun.insallah cnm bende 1nisanı bekliyorumn ama korkuyorum sende belirti varmı peki insallah herkes iyi sonuclar alır
Gözün aydın canım.darısı bize olur inşallah.bnm ilk aşılama tutmadığı için.ikinciye hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum o yüzden bi süre ara verdim.doktora gitmeyi de bıraktım.hayırlısı artık16.gun sonucum da 711 çok sukur. Bir kac haftaya insallah keseyi ve kalp atisini görürüz. Insallah hersey yolunda gider.
Hepinize tek tek dua ediyorum. Inanin ve vazgevmeyin. Sormak İstediğiniz ne varsa yaridmci.olurum. elimde gonalf 300 var 3 kutu hic acilmamis. Ve 1 kutu gonal f 75 var hic açılmamış. Almak isteyen varsa yardimci olurum istanbul
Benim 10 gün boyunca kaşık ağrım vardı ama aşılama tutmadı. Bence ağrı kıstas değil ona takılmayınben çok korkuyorum ya hiç agrım yok benim ya karnım şiş gögüsleriö şiş okadar korkuyorum hiç belirti olmadan asılamsı tutan varmı?
Hamilelik belirtileri 3.haftadan sonra basliyor ve herkeste ayni belirtiyi gostermiyor. Benim kasik agrim var ama senin gibi karnimda sislik veya gogsumde hassasiyet yok. Herkeste baska bisey oluyor mutlak dogrusu yok bu isin.ben çok korkuyorum ya hiç agrım yok benim ya karnım şiş gögüsleriö şiş okadar korkuyorum hiç belirti olmadan asılamsı tutan varmı?
kendimi dinlemiyorum okuyorum sayfaları kasık agrıları olanlar tutuyor gibi oyüzden endişe ediyorum hayırlısı olsun bol bol dua ediyorum bol bol yer gök dua isteyen herkese saglık lı hayırlı evlatlar versinBenim 10 gün boyunca kaşık ağrım vardı ama aşılama tutmadı. Bence ağrı kıstas değil ona takılmayın
haklısın cnm işte endişe ediyor inan isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin benim bir yakınımda öleydi hiç kustugunu bilmeem dokuz ay boyunca nede mide bulantısı cektihayırlısıHamilelik belirtileri 3.haftadan sonra basliyor ve herkeste ayni belirtiyi gostermiyor. Benim kasik agrim var ama senin gibi karnimda sislik veya gogsumde hassasiyet yok. Herkeste baska bisey oluyor mutlak dogrusu yok bu isin.
Benim arkadasim ilk hamile oldugu gunden dogum yaptigi gune kadar 1 kere bile agri cekmedi hatta kusmasi bile olmadi. Bas donmesi mide bulantisi hamilelik belirtisidir derler ama 1 kere bile bunlari yasamadi. O yuzden sakin benim agrim yok acaba tutmadimi demeyin. Hamilelik icin maaslesef 14.gunu bekleyip kan testi yapmak disinda baska secenegimiz yok. Erken sonuc veren predictorlere de guvenmeyin. Beta hcg hormonu once kanda sonra idrarda gozukuyor cunku.
Senin kan testi ne zaman?haklısın cnm işte endişe ediyor inan isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin benim bir yakınımda öleydi hiç kustugunu bilmeem dokuz ay boyunca nede mide bulantısı cektihayırlısı
Senin kan testi ne zaman?
Ayniyizzzzzzcnm bana 15-17 gün sonra yada adettin gecince yap dedi 17 sinde asılama oldum 1nisan tarihim ama 7nisan adet tarihim bklm bekliyorum heycanla
hadi insallh cnm hayırlı haberler alırız varmı belirtiler sendeAyniyizzzzzz
Bende mart 17 asilama oldum
Kan testi 1 nisanda
Safak 5 :)
Ayyy çok sevindim Allah hayirlisiyla kucağınıza almayı nasip ettim bende bu ay yaptircam inşaallah arastiriyordum boyle güzel haberleri okuyunca insanin içi umut doluyorİlk aşılama mı kasım ayında yaptırdım 12.gün hamile olduğumu öğrendim 12.gün beta hcg 41 di iki gün sonra 150 iki gün sonra 368 çıktı hamileyim dedim 5+ 2 de kese göründü daha sonra 7+1 kalp atışı icin gittik bi baktık ikizmiş ikisinin de kalp atışı vardı aşılamadan hiç ümidim yoktu hem de ilk aşılama olmaz dedim ama oldu
Maşallah hayirlisiyla kucağınıza alırsınız inşaallah bebisinizi.darısı basımaBenim de ilk aşılamam tuttu, şimdi 9.haftadayiz.
İnsallah tutar bizde seviniriz canım:)
Denisss26ÜyeÜye
Slm kızlar bismillah yine yeniden başlıyorum doktora gittim ilaçlarımı yazdı yine klomen 50gr bu sefer aşılama yaptircam nasipse ilk asilamam olacak.gecenkinde tek yumurtam vardı 21mm aşılama yaptirmadim doğal yolla olsun diye maalesef olmadı.hicbir sorunumuz yok benim rahimde dönme varmış ama engel değilmiş. bu sefer ilacı değiştirelim dedim daha çok yumurta daha çok sans diye değiştirmedi doktorum. Tek olsun sağlıklı yumurta olsun diyor.nasip artik 29unda başlıcam ilaca.güzel dualarinizdan isterim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?