• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk aşılamada hamile kalan var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılamada kaçıncı denemede hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .
aynı durumdayız cnm benm klomen saçma ya walla blmıorm ama ben öle düşünuorm
klomen de süreklıı sana klomen ılacı verecek bazıları onu 3 aya kadar kullanıo wakıt kaybı takılma ona aşılama yap bence

klomen de süreklıı sana klomen ılacı verecek bazıları onu 3 aya kadar kullanıo wakıt kaybı takılma ona aşılama yap bence
yınede bılmıorm cnm doktora yarın sor hangısı daha kolay de:KK43:

yınede bılmıorm cnm doktora yarın sor hangısı daha kolay de:KK43:
6 ay klomenle deneme veriyolarmış genelde.bakalım artık neler olacak ama güzel şeyler olsun hepimiz için bir an önce :)

6 ay klomenle deneme veriyolarmış genelde.bakalım artık neler olacak ama güzel şeyler olsun hepimiz için bir an önce :)
mesela ben klomen ıstemedım drek aşılama yapacam dedım

Kuzlar ii akşamlar. .Bendw gonal iğne kullanıyorum salı kontrol var aşılama yada normal deneyecen dedi dr ben aşılama isteyece m uygun olursa. .Bu arada Bendw öğretme nim 15 tatili değerlendirmek istiyorum

kızlarr benmde 1,5 yıldır hiç problem olmadığı halde hamile kalamadım. yaza kadar bekleyip aşılama yaptıracağım.. rabbim isteyen herkese versin

merhaba siz asılamayı mı bu fıyata yaptırdınız hersey dahılmı merak ettım ben hastane yakınlarında oturuyorumda uygun geldı fıyatı
Sadece aşılama üçreti bu canım muayne 150 tahliller ilaçlar hariç

Back
X