Aşılama ilk aşılamada hamiş kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim 6 ayım var eger 6 ay daha olmazsa yaz sonu gibi aşı deniycez sanrım ameliyat oldum bu süre çok önemli inş kalırım ama kısmet aşıysa varsın öyle olsun tüm hamişlere saglıklı günler dilerim...

ozceliksena teşekkürler.
Transferim yapıldı.Gidene kadar bayağı bi heyecan yapmıştım.Hatta gecesinde heyecandan gözüme uyku bile girmedi.Hiç korkacak bişi yokmuş.Çok kolay oldu.Ayın 26 nda kan testim yapılacak.ınşallah bebiş yada bebişlerime kavuşurum.
Manolyacım yarın umarım rüyalarının gerçekleşeceği gün olur.Kolay gelsin canım.

öscelıksena canım durumun ne senı takıp etmeye calışıyorum tıckerına bakınca hamielleğin yolunda görunuyor hersey gönlunceolsun

Sena cım merhaba
senin sorunun neydi sakıncası yoksa..yani neden aşılama yaptırdın..bende endometriozis vardı 3 ay önce laparoskopi oldum..bu ayda doğal yoldam hamiş olamazsam aşılama yaptırıcam...çok tedirginim....

BUMUYANı ŞıMDıLıK ıYıYıZ çok şükür birtanem...12 haftalık olunca azaltma yaptırıcaz ama((((((

cnnysnyrt canım bende polikistik var bir de tüplerden birinde tıkanıklık var hayırlısı canım senin içinde inşallah gerek kalmaz....

Senacığım topiğini baştan sona okudum inan beni çok heyecanlandırdı,
benimde yarın aşılamam var tedirginim ilk aşılamam tutarmı tutmazmı bilemiyorum.
p.tesi yumoşum 14 mmdi dün iğnemi oldum yarın aşılama ama korkuyorum yeterli büyüklüğe ulaşmadımı acaba yumoşum diye.. umarım emeklerimiz boşa gitmez
ayrıca seni tebrik ederim. Allah bebişlerine sağlık versinde kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin. bende ikizlerim olmasını istiyorum banada nasip olur inşallah....

ilgin için saol canım bende buay başlıycaktım aşılama tedavisine ama eşim bir ay daha deneyelim dedi klomen kullanıyorum o ilacı 1ay daha dene olmazsa öbür ay aşılama artık kesin inşallah ilkinde tutar bana doktor aşılamada pahalı olanıda var uygun fıyatta olanıda senın durumun normalde ı yuzden pahalı olana gerek yok dedı ayrıca eczaneden degılde depodan almak ıcın bırıne ulastıracak daha uygun oluyormus senın kullandıgın asılama ıcın ıgnenın ucretı nekadar benım henuz bıllgım yokta fıyatıyla ılgılı göbekten igne yapacakmısım kendıme sen kendınmı yaptuın ıgnenı yoksa dısardan yardımmı aldın canım cvp........

Sena kuŞum nasılsın ?
BebıŞler nasıl ?
Ben ıyıyım Çok ŞÜkÜr 8 hft 5 gÜnlÜk oldu. Allahın ıznıye. Allahım nolur yavrularımız sana emanet. Sen koru yarrabbım

arkadaşlar ben yeni üye oldum arranıza kabul ederseniz çok mutlu olurumsırnaşık şey
arkadaşlar bende merak ediyorum eşimin ve benim tahlilleri temiz çıktı yarın doktoruma gidicez herhangibir ilaçda önermedi eşimin spermgram tahlilide oldukça yüksek çıkmış benim h.s.g temiz ve tüplerim açık çıktı arkadaşlar lütfen yardımcı olun ve bana yazın tedavime önümüzdeki regi dönemimde balıcaz mayısda korkuyorum tutarmı ve aşılama nasıl oluyor h.sg çektirirken anestezi oldum aşılamadada anestezi alabiliyormuyuz teşekkürler arkadaşlar hamile arkadaşlar içinde sevindim hayırlısı olur inşallahalkisalkisalkis?

merhaba herkese,, özçeliksena,,, bişey sormak istiyorum sakıncası yoksa cevaplarmısın....aşılamanı burdur'damı yaptırdın ve hangi doktora?şunun için soruyorum illa büyük şehirlerde yaptırcaz diye masraflar iki katına çıkıyor,yol masrafları ek derslerde gidiyor sevkten arka arkaya raporda olmuyor takip 2-3 güne bir olunca.....aşılama tutmayınca emeklerede yazık oluyor.....yani özetle büyük şehirlerde tutma şansı dahamı yüksektir?teşekkürler

evet canım burdurda yaptırdım ...yooooo burdur aksine çok küçük bir şehir yani.....ama tuttu...büyük şehirle değil doktorun hüneri ve allahın yardımıyla alakalı bence....inşallah en yakın zamanda anne olursun canım...doktorum caner sönmez...

canım cevabın için ve iyi dileklerin için çooookk teşekkür ederim...allah bebeklerini sana bağışlasın inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeklerine....sewgilerrrr

kızlar bende aranızda yeniyim 24 nisan da aşılamam yapıldı ve beklemedeyim ilk aşılamam bu daha önce hamiş kaldım ama malesef devamı olmadı mthfr heterozigot var bende gelişmedi bebişlerim ilaçla hamiş kalmayınca dr um aşılama önerdi izmirde oturuyorum ve aşılamamı da özel bir merkezde yaptırdım iğnelerle birlikte neredeyse 1000 tl yi buldu ama olsun inşallah bebeişim gelir onun canı saolsun bakalım bu kez ne olacak kızlar dualrınız esirgemeyin nolur

merhaba arkadaşlar.bende ilk çatlama iğnemi 25 nisan,ilk aşılamamıda 28 nisanda oldum.ama inanın ne ağrı,ne sancı hiçbirşey yok hissetmiyorum bile.birde benim dr um para almadı aşılamadan.galiba ben biraz şanslıyım bu konuda.sadece 100 tl eşim labaratuvara verdi o kadarr.şimdi 12 mayıs ı bekliyorum bakalım.inşallah tutar.bende 8 yıldır bekliyorumm.allahım hepimize hayırlısını ve sağlıklısını nasib etsin.:Saruboceq:

tatlım benimde ilk aşılamamda tuttu. Olmıycak bişey değil hayırlısı inşallah tutar seninkide.

bende aşılama yaptıracam ama burdurda aşılama yapan dr adı hiç duymamıştım gerçi biz yabancısıyız buraların ama bende ıspartada hakan kaya ya gidiyorum aranızda varmı hakan kaya ya giden arkadaşlar

sigara kullanıyormuydun bide sorununuz neydi

kızlar aşılamanızı özel hastanelerde mi yaptırıyorsunuz ne kadara mal oluyor bilgi veririmisiniz saglık guvencemiz var eşim memur ne kadar harcarız para doktor yapalım dedi ama hazırlıklı olmak önemli degilmi hiç fiyat konusmadım kımseden bılgıde almadın yaptıran tecrubesı olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…