- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
desree ve sudembebiş allah yardımcınız olsun canım...
sudem canım eğer yumurtaların hapla büyüyosa çok iyi masrafı fazla olmaz ben iğneyle büyüttüm iğneler çok pahalı.....iğne olmasaydı aşılama sadece 300 lira gerçi burası küçük olduğu için ucuz 600 e kadar çıkan yerler duydum ama bilemem yaşadığın yerde nasıl..
aşılama şöle tüp bebek gibi değil sadece doğal olanın taklit edilmesi yani doktor yumurta çatlayacağı zaman seni çağırıyo eşinden alıp yıkadığı spermi bir aletle direk rahime bırakıyo işlem yarım saat falan sürüyo yani...15 dk yatıyosun işlemden sonra o kadar...yani spermin yolunu kısaltıyo bu da şansı biraz daha arttırıyo ama işte gördüğün gibi bizim gibi ilk aşılamda kalma şansı yakalaynlar var çok şükür...sana da nasip etsin allah
evet canım burdurda yaptırdım ...yooooo burdur aksine çok küçük bir şehir yani.....ama tuttu...büyük şehirle değil doktorun hüneri ve allahın yardımıyla alakalı bence....inşallah en yakın zamanda anne olursun canım...doktorum caner sönmez...
evet canım burdurda yaptırdım ...yooooo burdur aksine çok küçük bir şehir yani.....ama tuttu...büyük şehirle değil doktorun hüneri ve allahın yardımıyla alakalı bence....inşallah en yakın zamanda anne olursun canım...doktorum caner sönmez...
benim tuttu:)) şu an 7+2 günlük gebeyim. 2 gün önce kalp atışlarınıda duydum. umudunuzu kaybetmeyin. hep olumlu düşünün
sigara kullanıyormuydun bide sorununuz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?