Aşılama ilk aşılamada hamiş kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pıtırcık ve demet yarencim siz naptınız kızlar haber verin inşallah olumlu olur

kız balsuratım o trenle bebişin oynar inşallaaaaaaaaah

canalr ben test sonucumu aldım bu başlığa benim yazacağımı düşünmemiştim ben açtım ama...
benim ilk aşılamam ve ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

Gözünaydın canım. İnşallah sağlıkla alırsın kucağınada. Belirtin falan var mıydı canım?
Benimde aşılamamım 11.günü bugün ve sanki regl olacakmışım gibi ağrılarım var. Bu nedenle umutsuzluğa kapılıyorum. İnşallah benimde ilk aşılamam tutmuştur.

Tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.Benim de perşembe günü olacak işallah.Allahım ne olur benim ve tüüm arkadaşlarım için OL DE RABBIM,BıZ DE SAĞLIKLA KAVUŞALIM BEBıŞLERıMıZE...

canalr ben test sonucumu aldım bu başlığa benim yazacağımı düşünmemiştim ben açtım ama...
benim ilk aşılamam ve ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

TEBRİK EDERİM CANIM. ALLAH TAMAMINA ERDİRİP KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. DARISI BAŞIMIZA İNŞALLLLAAAAAHHHHhihoyyyt

aybalacım ve kuzum inşallah sizin de tutar canlrım benim hiç ümidim yoktu benim gibi birinde 1. de tutması imakansız diyodum ama oldu rabbime şükür

ya test günü olan arkdaşlar yazın gerçekten merak ediyorum sonucunuzu canlarım yaaaaaaa

alincim inşallah tutmuştur canım....
kızlar haber verin yaaaaaaa

Benim bugün 12. günüm kan testi yaptırsam mı? Yoksa beklesem mi biraz daha? Sen testini ne zaman yaptırmıştın canım? Benim regl sancılarım başladı gerçi. Her an gelebilir kırmızılar...

ben 14. gün yaptırdım kan testini canım....bu arada adet sancının olması illa adet olacağın anlamına gelmiyo...........benim 10 gündür ağrıyo...

Benimde şafakk 2 çabucak cumaretsıı gelsın ve paşalar gibi adetimi olmak istiyorum :roflol::roflol:iyice delirdimm bu kadar rahatlık olmaz:)

kızlar ben ölü durumdayım doktor değerleri düşük gidiyo dedi.........ölmek istiyorum yaaaaaaaa

kuzummmmmmm da ilk aşılamada hamiiiiiişşşş.....

ben de dün kesemi(keseleri:sm_confused:)gördüm şükür allahıma kızlar ama bundan sonra da kalp atışı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…