S
sevdalinka59
Ziyaretçi
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
balsuratım ne alemdesin kuşummmmm
hadi balım hayırlısı belki sen daha iyi doktor olırsun kendine.
yok be kuşum kim uydurmuş onu?doktorlar anne adayları hiçbişi hissetmeyebilir de diyo....herkesin midesi bulanacak diye bişi yok ki....benim midemi bulandıran 2-3 şey var yani öle ağır sabah bulantılarım falan yok...biz de bugün bebeklerin kalp atışını gördük üçününde çok güzel atıyo ama doktor ikiye indirelim diyo birini alalım diyo.....yoksa hepsini kaybetme olasılığın %50 diyo...napacam bilmiyom yaaaa.........kafam çok karışık..
kuzumm gelecek hafta kalp atışlarını görürsün galiba....biz 7+1 ken gördük yani dün ama belki daha önce attı çünkü 1 hafta ara vermiştik doktora...çok garip bişi leblebi gibi bişi tık tık tık:)))))))
kızlar bugün doktoruma gittim yumurtamın iyi geliştiğini söyledi.Arkadanda 2 tane gelişmekte olanlar var dedi.Aşılamayı p.tesiye bırakmak istemedi ( kalan 2 tanesinin operasyona girmesine müsade etmiyo :) )çoğul gebelik oluşur diye.Bu gece iğnemi vuracağım.Kısmetse C.tesi günü 13.30 da transferim yapılacak.Şimdiden bir heyecan bastı ki sormayın.Allah dualarımızı kabul eder inşallah...Dualarınızı benden esirgemeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?