Aşılama ilk aşılamada hamiş kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
26/03/2009 perşembe günü saat 14:00'da ilk aşılamamı oldum
aşılama öncesi değişen dozlarda 3 kutu gonal-f iğne kullandım aşılamadan 33 saat önce ovitrelle
06/04/2009 pazartesi günü kan testi yaptırıcam
açıkçası ne umut ne umutsuzluk
hiçbirşey hissetmiyordum
lakin sizlerin paylaşımları umutlanmamı sağladı
aşılama öncesi ilk zamanlar çok iyi gitmedi durumum
yumurtalar gelişmemekte direndi
dr.um hep doz arttırdı
aşılama öncesi olgunlaşan 8yumurtam olmuştu
aşılama esnasında bir ağrı hissetmedim
lakin 2saat o çatalda yatarken
ve hala kasıklarım ağrıyor
bunun normal olduğunu sayenizde öğrendim hepinize çok teşekkür ederim
Allah hepimize muradımızı versin
bu ilk aşılamam ve eğer tutmazsa bir müddet ara vericem
umut ve sabırla bekliyorum
hapşurmaktan ve öksürmekten korkar oldum
çünkü öksürürken kasık ağrım artıyor
Hayırlısı Allah'tan...

hadi balım hayırlısı belki sen daha iyi doktor olırsun kendine.

hadi balım hayırlısı belki sen daha iyi doktor olırsun kendine.

senam kuşum nasılsın nasıl gidiyo hamilelik. bende allahın izniyel 6 hft oldum.
ama hiç sabah bulantılarım falan yok bu normalmi arkadaşım yaaaa.
ben duydum ki sabah bulantıları gebeliğin sağlıklı seyretiğine işaretmiş. korkmaya başladım ben.

yok be kuşum kim uydurmuş onu?doktorlar anne adayları hiçbişi hissetmeyebilir de diyo....herkesin midesi bulanacak diye bişi yok ki....benim midemi bulandıran 2-3 şey var yani öle ağır sabah bulantılarım falan yok...biz de bugün bebeklerin kalp atışını gördük üçününde çok güzel atıyo ama doktor ikiye indirelim diyo birini alalım diyo.....yoksa hepsini kaybetme olasılığın %50 diyo...napacam bilmiyom yaaaa.........kafam çok karışık..

kuşum sen doktorunu dinle hakikaten üçü birbirine etki edebilir sağlam olsun bitane olsun deriz ya......eğer tehlikeye atacaklarsa bebekler birbirini hepsini kaybetmeyi göze alamayız demi ama. dur bakalım zaman ne gösterecek ama ben doktorunu dinle derim.

kuzumm gelecek hafta kalp atışlarını görürsün galiba....biz 7+1 ken gördük yani dün ama belki daha önce attı çünkü 1 hafta ara vermiştik doktora...çok garip bişi leblebi gibi bişi tık tık tık:)))))))

ayyy canım benim ya bir görebilsem hala gebeliğimin şokundayım aslında hala inanamıyorum. bir kesenin içinde görebilsek bir kalp atışlarını duyabilsek oyyyoooyyyyy

kızlar hepinize merhaba
güzel haberlerinizle kalbim umut doldu pır pır edip uçtu neredeyse.
Hamişlerimizi tebrik ederim.Allah sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Olmayanlarda (buna bende dahilim :)) umutları yitirmek yok.Devam devam devam...
Bende ilk aşılama tedavime başladım.4 kez iğne oldum bugün kontrolüm vardı.Dr.um büyüme güzel gidiyor dedi.2 gün daha iğne yapacağım.Perşembe tekrar kontrolüm var.Daha yeniyim ama çok heyacanlıyım.ınşallah uğraşlarımız sonuç verir..Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin inşallah.

kızlar bende bebiş tedavisine basladım 2ay oldu 2aydır klomen kullanıyorum catlatma ignesi falan olmadım doktorumgerek duymadı asama asama ılerlıyoruz ekaç ay daha klomen kullanacagım bellidegil ama olmazsa bu süre içerisinde aşılamaya gecılecek 18aylık evlıyım ama hıc korunmamammıza ragmen bebiş olmadı hiçbir sorun yok eşimde ve bende sizdede böyle birdurum varmı ve asılama nasıl bırsey asama asama bılgılendırrımısınız tup bebek gıbı bırseymı ucretı nasıl ozel hastane benımkısıde allah hepımıze hayırlısını versın ınsallahh

desree ve sudembebiş allah yardımcınız olsun canım...
sudem canım eğer yumurtaların hapla büyüyosa çok iyi masrafı fazla olmaz ben iğneyle büyüttüm iğneler çok pahalı.....iğne olmasaydı aşılama sadece 300 lira gerçi burası küçük olduğu için ucuz 600 e kadar çıkan yerler duydum ama bilemem yaşadığın yerde nasıl..
aşılama şöle tüp bebek gibi değil sadece doğal olanın taklit edilmesi yani doktor yumurta çatlayacağı zaman seni çağırıyo eşinden alıp yıkadığı spermi bir aletle direk rahime bırakıyo işlem yarım saat falan sürüyo yani...15 dk yatıyosun işlemden sonra o kadar...yani spermin yolunu kısaltıyo bu da şansı biraz daha arttırıyo ama işte gördüğün gibi bizim gibi ilk aşılamda kalma şansı yakalaynlar var çok şükür...sana da nasip etsin allah

özçeliksena canım aşılama sırasında neler yaptın?
neler yedin,neler içtin
aşılamadan sonra çalıştın mı, iş yaptın mı?
yani kendine çok dikkat ettin mi?
biraz anlatır mısın?

sevcancım valla özel hiçbişi yeyip içmedim onla alakası yok zaten....aman aman dikkat etmedim kendime öle sadece çok ağır temizlik falan yapmadım doktorum gerek yok dedi ama 1 gün işe gitmedim ama sonraki gün çalıştım üstelik çok da ayakata kaldım..hatta bir talihsizlikle bi yürüyüşte görevliydim ve bir sürü yol yürüdüm:)))))))))))
ama allahın işi tuttu işte...pek bunlara bakmıyo be canım sadece ağır kaldırma o kadar....

kızlar bugün doktoruma gittim yumurtamın iyi geliştiğini söyledi.Arkadanda 2 tane gelişmekte olanlar var dedi.Aşılamayı p.tesiye bırakmak istemedi ( kalan 2 tanesinin operasyona girmesine müsade etmiyo :) )çoğul gebelik oluşur diye.Bu gece iğnemi vuracağım.Kısmetse C.tesi günü 13.30 da transferim yapılacak.Şimdiden bir heyecan bastı ki sormayın.Allah dualarımızı kabul eder inşallah...Dualarınızı benden esirgemeyin..

Canım inşallah çok kolay bi şekilde olursun aşılamanı
ve inşallah tutar
bende daha şimdiden heyecanlanıyorum
benimde bu ayın sonunda olucak aşılamam

canım teşekkür ederim. inşallah.
Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.
Ay sonunda seninleyiz.Hayırlısıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…