Aşılama ilk aşılamada hamiş kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim ben hamile kalabileceğimi hiç tahmin etmemiştim. ilk aşılamada tutmaz diye düşünüyodum ama şükürler olsunki. umudunuzu yitirmeyin. pazartesi keseyi görücez insallah hayata tutunur. insallah senin bebişte tunur hayata güzel haberini bekliyorum

merhaba arkadaslar 9 şubatta ilk aşılamamı oldum ve dün hamile olduğumu öğrendim cok mutluyum allah herkeze bu mutluluğu nasip etsin.
canım meraba .çok sevindim allah bizede nasib eder inşallah.sana çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılama yapılmıştı.yazarsan sevinirim.

umarım benımde asılama gunu yakındır yarın dr gıdıyorum gun verecek yada catlatma ıgnesını yaopacak bakalımzaman ne den gecmıyorrrr

mrh arkadaşlar benimde ilk aşılamam aşılama oldugumdan beri düne kadar pek agrım olmadı ama 2gündür belim çok agrıyo acaba diyorum bu hangisinin habercisi 15şubat aşılama günüm 2mart sonuç böyle olupta sonuçu pozitif olan varmı.

Ben de Allahıma çok şükür ilk aşılamayla hamile kaldım..Nette yazılanları okuyunca ilk aşılamamda pek umutlu değildim,sürekli regl olacakmış gibi şiddetli ağrılarım vardı.Sonuçta hamile olduğumu öğrendim,Allah herkese hayırlısını versin..Bol şans herkese...

canım meraba .çok sevindim allah bizede nasib eder inşallah.sana çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılama yapılmıştı.yazarsan sevinirim.

merhaba canım amin insallah bana iki kere catlatma iğnesi vuruldu 1 cisi aşılamadan 1 gün önce sabah saat 10 da 2 cisi asılamadan 6 gün sonra

Merhaba,

bende aranıza yeni katıldım. 2. Aşılamam Salı günü yapılacak. ilk aşılamam tutmadı. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. Hepimize anne olmayı nasip etsin...

hamile kalan arkadaşları kutluyorum.hayırlı olsun hangi merkezlerde bu başarıyı yakaladığınızı paylaşırsanız mutlu olacağım.ben aranıza yeni katıldım.ve şu an iyi bir yer araştırması içindeyiz.

hamiş arkadaşlar gözünğz aydıııııııııııııınnnnnn.........
benim de bugün aşılamamın 4. günü...bakalım...16 sında test var...inşallah tutar yarabbim.....bu arad lütfen aşılaması tutmayan arkadaşlar moralimizi yüksek tutmamız lazıma affınıza sığınıyorum ama yazmayın lütfen negatif sonuçlarınızı...

Benimde ilk aşılamam ve tuttu umutsuzdum ama sonrasından takmamaya başladım olursa olur olmaz sa olmaz diye inanın kendimede çok dikkat etmedim bekleme sürecinde bugün gebe oldugumu ögrendim darısı tüm isteyenlere..

tebrikler mavi deniz hayırlı olsun.inşallah sağlıklı sıhatli bebeğini kucaklarsın.hangi merkeze ve dr a yaptırdın bende araştırıyorum şuan.

canım benım bıze asılamanın ılk gunlerınde neler ldugunu vucudunda bazı degısıklıkler oldumu yanı bana ıkı kez yaopıldı asılama pazt ve salı gunu bugun ayın 5 ve ara ara batmalarım oluyo sol tarafımnda ıse sabah uyandıgımda saga sola donerken bırsey batıyormus gıbı oluyo sendxe oldu mu batmalar olduysa nekadar surdu mesela lekenmen oldumu bıze anlatırmısın buarada tbr edıyorum allah saglıkla sıhhatle kucagınada almayı nasıp etsın

mavi denizcim tebrik ederim canııııııım...demet yarencim bence hiç belirti araştırma ve kendini dinleme bence..inan öylesi daha rahat olur ben hiç umursamıyorum normal hayatıma devam ediyorum ve belirti falan okumuyorum....inşallah tutar senin de canım

belirt arama kesinlikle ben her seferinde belirti aradıgımda foss çıkıyordu hemen hemen geçen ayla bu ay hissetiklerim aynı idi ama bu ay sanki idrarımda ara ara koyuluklar oldu bilmem ondanmı ama ben üşütmüştüm o arada ona verdim bu durumu sonrada geçikmeden ögrendim sonucu..normalde reglim dün yada bugün gelmesi gerekiyordu...tşk ler tebrikleriniz için..aşılamadan hemen sonra biraz kasık agrım oldu ama sonra geçti hatta hiç düşünmedim ben bıraktım öylece olursa olur olmazsa olmaz diye çok kafaya takınca gelmiyorlar biliyorum..ama bir iki gündür hafiten kasık agrım oldu birde bende pembe leke geldi 2 günde 3 kere falan sonrada kahverengi leke tutunmadan kaynaklanıyormuşş..her 4 kadından birinde görülebiliyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…