Ayy canım ınsalah ınsalah ama korkuyorum yani neden diceksin hani asilama oldum ya eşim daha bir hevesli ydi sanki oldu die yarabbim inş yarın bu yazışmalarıma gülerimInsallah cnm hadi hakknda hayrlsi olsn insallah yarn guzel haberlerni beklyrm
Canimm sonuç neSevdiğim gidiorum doktora 10 da kanxvericem duabet olurmu bana pozitif göreyim bende artık çok heycanliyim elim ayağım titrio vallah karnima ağrı girio
Canım sonuç negatif malesefCanimm sonuç ne
Ahh kızlar çok pardon ben yanlışlıkla yazdım onu başkasına sorulmuş ben zanlettim bana soruosun Özür dilerimCanım sonuç negatif malesef
Canım ne kadar tuttu toplam peki? ilaçlar iğneler aşılama herşey bilgi verir misin?Merhaba, tesekkur ederim. Ankara baskent unvr. Hastanesi gogsen hocaya yaptirdim. Ankara da iseniz tavsiye ederim.
Toplamini hic hesaplamadim ama ortalama dersek 650 asilama . + ilaclar.. durumunuza gore kutu sayisi degstgi icin fyat da degisiyor. Benim hemen ve fazla sayida buyuduler ( doktorun takibi iyi ve surekli olmazsa bu da ciddi bir sorun) ilaclar icin rapor cikarttim. 3 ilac + catlatma ignesi fiyati yerine tek ilac fiyatini odedim. Birde o surecte gttgnde muayene ucretleri var tabi. 1.200 _ 1300 gbi tahmini. Doktoru bekleme suresi disinda hic bir sorunu yok. Onuda kimse sorun yapmiyor zaten. Membuniyetten dolayi. Isleminize gore oncelik siraniz da oluyor. Bilmiyorum ben memnunum. Yardimci olmami istedgn birsey olursa ozelden de yazabilirsin. Bana yardum edenler sayesinde tanidim benCanım ne kadar tuttu toplam peki? ilaçlar iğneler aşılama herşey bilgi verir misin?
bende aşılama düşünüyorum. adetlerim falan düzenli ama pco diyorlar. eşimde de problem yok. doktorun adı neydi canım?Toplamini hic hesaplamadim ama ortalama dersek 650 asilama . + ilaclar.. durumunuza gore kutu sayisi degstgi icin fyat da degisiyor. Benim hemen ve fazla sayida buyuduler ( doktorun takibi iyi ve surekli olmazsa bu da ciddi bir sorun) ilaclar icin rapor cikarttim. 3 ilac + catlatma ignesi fiyati yerine tek ilac fiyatini odedim. Birde o surecte gttgnde muayene ucretleri var tabi. 1.200 _ 1300 gbi tahmini. Doktoru bekleme suresi disinda hic bir sorunu yok. Onuda kimse sorun yapmiyor zaten. Membuniyetten dolayi. Isleminize gore oncelik siraniz da oluyor. Bilmiyorum ben memnunum. Yardimci olmami istedgn birsey olursa ozelden de yazabilirsin. Bana yardum edenler sayesinde tanidim ben
Benmde adetlerm cok duzenlydi. Pco ya dair hic brsey tasimiyordum. Ben pco. Esim de de hic bir sey yoktu. Cok oyle Kilolu olmamama ragmen 4 kilo ver demsti tedavi oncesi doktorum. Ben gaza gelip 1 ayda 9 kilo verdim sporla saglikli bir sekilde.pco da kilo cok cok onemli. Direnci kiriyorsun. Doktorum Gogsen onalan. Rahim filmi falan herseyime baklmsti benim. Sonrasnda asilamaya basladik.bende aşılama düşünüyorum. adetlerim falan düzenli ama pco diyorlar. eşimde de problem yok. doktorun adı neydi canım?
Canım pko genelde adet düzensiz olup kilo olmasi gerekio ve en önemli belirtisi adet düzensizliği bence iyice emin ol pko olduğundan yani başka doktor gozuk derimbende aşılama düşünüyorum. adetlerim falan düzenli ama pco diyorlar. eşimde de problem yok. doktorun adı neydi canım?
canım kilom var ama adetlerim kendimi bildim bileli 31 ile 33. günler arası oluyor. birkaç doktora gittim. bazısı var bazısı yok diyor. anlamış değilimCanım pko genelde adet düzensiz olup kilo olmasi gerekio ve en önemli belirtisi adet düzensizliği bence iyice emin ol pko olduğundan yani başka doktor gozuk derim
Canım tek doktor gitme kesinlikle derim bi kaç doktor git mesela benimde sağda var pko ama sol yumurtalık normalcanım kilom var ama adetlerim kendimi bildim bileli 31 ile 33. günler arası oluyor. birkaç doktora gittim. bazısı var bazısı yok diyor. anlamış değilim
Aynı benim gibisin galiba canım, bana da sadece ultrasonda dediler iki yumurtalık da Pco görünümünde diye, oysa ki kan tahlilleri normal (Pco da Lh Fsh tan yüksek oluyormuş normalde), Amh de normal. Az biraz kilo var tabi ki ama sabit yıllardır. Belki kilo vermek gerekir gerçekten de.canım kilom var ama adetlerim kendimi bildim bileli 31 ile 33. günler arası oluyor. birkaç doktora gittim. bazısı var bazısı yok diyor. anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?