İlk aşılamada şansım nekadar çok zorbir süreç

özelde mi yaptırdınız ben de aşılama düşünüyorum harıl harıl araştırma yapıyprum bir yandan da bu ay adetim bayağı gecikti sanırım stres sıkıntıdan

özelde mi yaptırdınız ben de aşılama düşünüyorum harıl harıl araştırma yapıyprum bir yandan da bu ay adetim bayağı gecikti sanırım stres sıkıntıdan

Evet özel hastanede yaptırdım. Ben aşılama yaptırmadan önce sadece ilaçla regl olabiliyordum. Yumurtalık rezervlerim oldukça azalmıştı. Pek ümidimde yoktu açıkcası ama çok şükür kısmet oldu.

Kızlar çok moralim bozuk göğüsum acio bugn ve dün kesin hasta olucam tutmadı bence asilama gerçekten çok ama çok moralim bozuk

Cnm erkenden karalari baglama bilemezsnki ama hamilelk belirtleri birebir ayni adet belrtleryle
Ya ınsalah ağrıyan belim agrimio göğüsum şişti ağrı var koltuk altı kısmında bide sırtım ağrı yo 2 3 gündür kasiklarim agrio nebicim is anlamadım kafayı yicem artık

Bu arada sevdiğim çok sağol hep yazio sun cvp bi moral oluo banada doktor erken gebelik testi yapıyim dedim oda neyse 4 gün kaldı rabbim şu dört günü şu gibi geçirsin ınsalah

Ama tek şey beni korkutan bugün kasık ağrım oldu adet olucam gibi bide göğüsum şişti ve hassaslasti yani adet olmama yakın olan herseyi yaşıyorum o yüzden çok Üzgünüm sanki tutmadı yani karnımda no değişiklik hissetmiyorum bide gogusun de damarlar nezman Bellli olmaya baslio

Canim ama hic dinlemiyosun sanki beni. Belirtilere bakma lutfen bende adet olcam tutmadi diyodum. Damar meselesine gelince damarlar oyle hemen herkeste cikmiyo maalesef benim cok gec cikti oda cok hafif belli oluyor sadece aynada baknca okadar sen suan dualarni et yeter tutmadi dersen zaten tutmaz umitsizlik seytandandir umutlu ol sakin ol cuma gunude testinide yap

Tmm canim yapicam cuma günü ne olur dua et bana dua hersey oluo bende allah izin verirse namaz kilayim rabbim kabul eder ınsalah tekrar çok teşekkür ederim

Kızlar dua edin ne olur yarın sabah erken gebelik testi yapicam ınsalah pozitif görürum ama cikarmi ki normalde 9 adet gunun asilamayi geçen pazartesi oldum ayin 24 yapsam yarın cikarmi foto atabilirim testin

Kızlar dua edin ne olur yarın sabah erken gebelik testi yapicam ınsalah pozitif görürum ama cikarmi ki normalde 9 adet gunun asilamayi geçen pazartesi oldum ayin 24 yapsam yarın cikarmi foto atabilirim testin

inşllah gönlüne göre olur..taze anne adayı olursun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…