özelde mi yaptırdınız ben de aşılama düşünüyorum harıl harıl araştırma yapıyprum bir yandan da bu ay adetim bayağı gecikti sanırım stres sıkıntıdanBen ilk aşılamada olumlu sonuç aldım canım inşallah sende güzel haberler alırsın. Stres yapma 12. gün kan testi yaptırabilirsin. Bende 12. gün evdeki testte silikte olsa 2. çizgiyi görmüştüm. Hakkında hayırlısı olsun.
özelde mi yaptırdınız ben de aşılama düşünüyorum harıl harıl araştırma yapıyprum bir yandan da bu ay adetim bayağı gecikti sanırım stres sıkıntıdan
Tmm canim dua edin bana daAnliyorum canm bende ayni yoldan gectim insann elinde degil bak az kaldi. 12.gunu ilk idrarnla yap bzede hemen haber ver
Cnm erkenden karalari baglama bilemezsnki ama hamilelk belirtleri birebir ayni adet belrtleryleKızlar çok moralim bozuk göğüsum acio bugn ve dün kesin hasta olucam tutmadı bence asilama gerçekten çok ama çok moralim bozuk
Ya ınsalah ağrıyan belim agrimio göğüsum şişti ağrı var koltuk altı kısmında bide sırtım ağrı yo 2 3 gündür kasiklarim agrio nebicim is anlamadım kafayı yicem artıkCnm erkenden karalari baglama bilemezsnki ama hamilelk belirtleri birebir ayni adet belrtleryle
Nedemek cnm yazarm tabi kacnci gunundeydnBu arada sevdiğim çok sağol hep yazio sun cvp bi moral oluo banada doktor erken gebelik testi yapıyim dedim oda neyse 4 gün kaldı rabbim şu dört günü şu gibi geçirsin ınsalah
Canım pazartesi günü oldum asilama 9 günüm bugünNedemek cnm yazarm tabi kacnci gunundeydn
Tmm canim yapicam cuma günü ne olur dua et bana dua hersey oluo bende allah izin verirse namaz kilayim rabbim kabul eder ınsalah tekrar çok teşekkür ederimCanim ama hic dinlemiyosun sanki beni. Belirtilere bakma lutfen bende adet olcam tutmadi diyodum. Damar meselesine gelince damarlar oyle hemen herkeste cikmiyo maalesef benim cok gec cikti oda cok hafif belli oluyor sadece aynada baknca okadar sen suan dualarni et yeter tutmadi dersen zaten tutmaz umitsizlik seytandandir umutlu ol sakin ol cuma gunude testinide yap
Rabbim ınsalah pozitif gösterir yoksa çok yıkılicamGecen hafta pzt.olduysan eger, bugun 10.gunun oluyor. Yani cuma gunu ilk idrarinla test yapabilirsn. Sonrada kan
Kızlar dua edin ne olur yarın sabah erken gebelik testi yapicam ınsalah pozitif görürum ama cikarmi ki normalde 9 adet gunun asilamayi geçen pazartesi oldum ayin 24 yapsam yarın cikarmi foto atabilirim testin
Ayy cnm inşallah yaainşllah gönlüne göre olur..taze anne adayı olursun:)))
Dua edin bana kızlar bende ediorum sizlere tüm isteyenlere korkuo rum da yarin yapicam ama cikmaz die çok ama çok korkuprumAyy cnm inşallah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?