İlk aşılamada şansım nekadar çok zorbir süreç

İnanması rüyamda da kalkmadan önce testi yapmadan önce tets negatif cikio ama doktor gidiorum pozitif dio sonra tovbe yarabbim dedim kalktım test yaptm negatif cikti

İnanması rüyamda da kalkmadan önce testi yapmadan önce tets negatif cikio ama doktor gidiorum pozitif dio sonra tovbe yarabbim dedim kalktım test yaptm negatif cikti
Vardir herseyde bi hayr canm sen kan testinide yaptr. Tutmamssa bile, ki insallah tutmustur asilamadan sonraki ayda sans yuksek her nasip vaktine esirdir canm tevekkul bizden taktir Allah'tan

Bu tamamen senin nasibinle alakali canı. benim tutmadı 2 hakkımi da kullandım. adet olamıyordum 9 aydır ilaçla oldum denediler gonal f kullandım ama yumurtalar büyümedi bile. tamamen nasip işi . dua et bol. bol ve Allah a bırak. Sağlıklı olsun hayırlı olsun.

Amin canım amin ınsalah seninde en kisa zamanda bebek haberini duyarız nasip eda allah biran önce

Vardir herseyde bi hayr canm sen kan testinide yaptr. Tutmamssa bile, ki insallah tutmustur asilamadan sonraki ayda sans yuksek her nasip vaktine esirdir canm tevekkul bizden taktir Allah'tan
Ayy inşallah sevdiğimm sana haber vericem pazartesi ark annesi bana istihare namazına yattı gusel görmüş ınsalah Bende pazartesi sevinirim

Arkadaslar hamile olduğun zaman muhakkak yerlesme kanamasi diolar halk arasında onu yaşamak mi lazım yani benim lekelenme falan olmadı daha 12 gün deyim asilamanin

Arkadaslar hamile olduğun zaman muhakkak yerlesme kanamasi diolar halk arasında onu yaşamak mi lazım yani benim lekelenme falan olmadı daha 12 gün deyim asilamanin
Hayr kim diyo sana bazilarinda oluyo evet ama herkeste olmaz bende olmadi benim tandklarmn hic birindede olmadi her diyene aldirma oyle sen canm

Sevdiğim yarın kan vericem allah ınsalah yüzüme bakar da yarin pozitif görürum başka bir konu var aynı gün asilama olduk test yapmış hayalet çizgi belli benimde yarın kanda çıkar kesin 13 gun yarın normalde kendi doktor muananesine gidicekim pazartesi ama dayanamam aynı gün oldum asilama başkası bugün kanda öğrendi ınsalah bende yarın mutlu olurum yarın benim için en gusel gün olur

Ayy nie korkuprum bilmiorum bi gidiyim diorum kan vercem bugün ama korkuprum en iyisi kendi doktorum gitmek birazdan idrar testi yaparım ben olmassa testlere kafayı yedim vallah

Sevdiğim bugün iki tane idrar testi yaptim yok kan yarın vericem sabah 10 da dokdorun orda olucam bugün kaSigma batma lar var ağrı var yani bide tuhaf olan böyle aşağı doğru vuruo hani adet ilk günü olur ya bole ağrı kasıklarında aynı onun gibi ay ınsalah bende idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar dan olurum gebelik

Insallah cnm hadi hakknda hayrlsi olsn insallah yarn guzel haberlerni beklyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…