İlk aşılamada şansım nekadar çok zorbir süreç

Etooezgi

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
498
306
18
34
Eşinle tam sekiz sene oldu bebek istiyoruz tabi soranlara daha düşünmüyoruz ikimizde calisiorum zamanı var dioruz ınsalarn hep sorar ya devlet hastanesi özel hastane derken hiç kimse bişeyin yok Dio bende nasıl olur diorum sonunda bir doktor pco olduğumu söyledi ama tek taraflı solum normalmis ve ilk defa asilama oldum bu ay bugün dördüncü günüm kasigim agrio sol tarafım sadece 3 tane yumurtam oldu klomen kullandım sonrada oviletre die catlama iğnemi ve 36 saat sonra asilama oldu ilk asilamada şansım nekadar yada karnımda gaz sancim var kasigim agrio belim agrio ama akintim çok yok normal gün gibi ikinci gün kehve rengi iki damla kan geldi onda doktor sordum normalmis yani arkadaşlar asilama yaptırıp ilk asilama sinda ne gibi belirtiler yaşadınız nezaman kan testi yaptınız en erken merak ediyorum zamanda geçmek bilmio benim 7 de tahlil yapalım dedi dokTor allah nerde evlat sahibi olmak isteyen varsa versin iyice kafaya takıorum tuttum mu tutmadı mi die ne olur bişeyler yazında da bilmeyen ark aydınlansın birbirimize yardimci olalım

Kimse yardım etmiycekmi bilgilerini paylasmis cak mi benle arkadaskar

Kimse yazmiycak tmm ama ben bütün belirtileri sizinle paylaşıcam arkadaşlar eğer pozitif görürsem ınsalah allah herkeze tez zamanda kısa zamanda yüzünu güldürsun

benim de 2 seneyi geçti bir sorun yok deniyor ama ben de artık aşılamaya karar verdim sabredemez oldum ALLAH kimseyi kucağı boş bırakmasın ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah cümlemize amin inş müjdeyi verirsiniz burada da ben de hastane araştırıyorum harıl harıl

Bende asilama yaptrdm pco var 4 senedir cocuk sahibi olamadik cok kotu bi durum Bugun 13. Gunum senin belirtilerini bende yasadim ama lekelenme olmadi hatta sonuca 2 gun var hala bi belirtim yok korkuyorum negatif sonuc almaktan bugjn test yapmistim negatif cikti herzamnki gibi (

Rahim filmi çekilmiş miydin? 8 senedir hiç korunmadınız mı? Ben aşılama yaptırmadım o konuda yardımcı olamayacağım ama aşılama öncesi rahim filmi çekilseydiniz iyi olurmuş. İnşallah hayırlısı ile pozitif görürsünüz

S
Sıkma canini canım hersey allahtan bende bekliorum işte insan herbir belirtiyi bebeğe yoruo işte bir ümit beklioruz

İnşaallah canım inşallah dualarınizi bekliorum

Cnm şansı filan bırak allaha dua et veren allah her türlü verir inşallah ilk aşılama tutmaz tutarsa da düşer hurafelerine sakin inanma yok öyle bişey ilk asilamami tutup bebeğini kucağına alan çok tanıdığım var sen rahat ol ağır is yapma yeter dinlen bol bol yukarilara uzanma sakin bide.

Ay negusel söyledin doğru soyluosun canım veren allah alanda allah rabbim tez tamam hayirlisiysa insallah

Çünkü daha çok yeni oluo varsa ama herseye hazır ol tmm cnm üzme kendini

Bide bendenhic kanama flan olmadi hani yerlesme kanamasi diyorlar ya aslinda adetim yarin bugjn o kanama olmasada cikarmiki sonuc
Canım kanda kesinlikle çıkar sağlık ocağında yaptır yada özel yatırırsan ogleden sonra alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…