Sıkma canini canım hersey allahtan bende bekliorum işte insan herbir belirtiyi bebeğe yoruo işte bir ümit beklioruzBende asilama yaptrdm pco var 4 senedir cocuk sahibi olamadik cok kotu bi durum Bugun 13. Gunum senin belirtilerini bende yasadim ama lekelenme olmadi hatta sonuca 2 gun var hala bi belirtim yok korkuyorum negatif sonuc almaktan bugjn test yapmistim negatif cikti herzamnki gibi(
İnşaallah canım inşallah dualarınizi bekliorumRahim filmi çekilmiş miydin? 8 senedir hiç korunmadınız mı? Ben aşılama yaptırmadım o konuda yardımcı olamayacağım ama aşılama öncesi rahim filmi çekilseydiniz iyi olurmuş. İnşallah hayırlısı ile pozitif görürsünüz
Ay negusel söyledin doğru soyluosun canım veren allah alanda allah rabbim tez tamam hayirlisiysa insallahCnm şansı filan bırak allaha dua et veren allah her türlü verir inşallah ilk aşılama tutmaz tutarsa da düşer hurafelerine sakin inanma yok öyle bişey ilk asilamami tutup bebeğini kucağına alan çok tanıdığım var sen rahat ol ağır is yapma yeter dinlen bol bol yukarilara uzanma sakin bide.
Aynen yine yaptim simdi negatif kan versemmiki 14. Gun bugunS
Sıkma canini canım hersey allahtan bende bekliorum işte insan herbir belirtiyi bebeğe yoruo işte bir ümit beklioruz
Can tabikide kan vet idar ada çıkmaz benceAynen yine yaptim simdi negatif kan versemmiki 14. Gun bugun
Hazirim zaten tatlim olmasina hazirliklu deilim eger gebelik olursa ne yaparim bilmemÇünkü daha çok yeni oluo varsa ama herseye hazır ol tmm cnm üzme kendini
Nasıl istemiyomusunHazirim zaten tatlim olmasina hazirliklu deilim eger gebelik olursa ne yaparim bilmem
Yooo cok ama cok istyorum ama hic olmadi ya bu zmana kadar o yuzden hep uzuldugumden aliskinim hamileysem sevjncimden napicam onu bilmiyorum diyorumNasıl istemiyomusun
Bide bendenhic kanama flan olmadi hani yerlesme kanamasi diyorlar ya aslinda adetim yarin bugjn o kanama olmasada cikarmiki sonucNasıl istemiyomusun
Canım kanda kesinlikle çıkar sağlık ocağında yaptır yada özel yatırırsan ogleden sonra alirsinBide bendenhic kanama flan olmadi hani yerlesme kanamasi diyorlar ya aslinda adetim yarin bugjn o kanama olmasada cikarmiki sonuc
Tamm canim simdi gitcem sonucu yazarim burayaCanım kanda kesinlikle çıkar sağlık ocağında yaptır yada özel yatırırsan ogleden sonra alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?